Het boek dat u inspireert en doet wegdromen deze zomer... - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Het boek dat u inspireert en doet wegdromen deze zomer...

Augustus > week 33
Naamloos 1

Het meisje dat aan de oever verscheen

Wat zou jij doen als je zielsverwant je niet herkent?

Het zinderende boek van deze zomer waar iedereen over praat.

Nu verkrijgbaar bij uw boekhandel in de buurt, bij Bol.com of op www.geertkimpen.com

 

Lees de Recensies!

 

Misschien is dit boek, een tijdloos sprookje voor volwassenen dat zich in India afspeelt, wel Kimpen’s beste boek.

Natuurlijk staat de liefde centraal. Krachtiger dan ooit tevoren. Het boek zindert van Indiase wijsheden, oriëntaalse erotiek, inzichten over liefde, seksualiteit en zielsverwantschap, verpakt in een spannend, meeslepend verhaal dat je in één ruk uit wilt lezen. Wie dit boek leest, heeft niet alleen in zijn hoofd een weergaloos Indiaas avontuur beleefd, maar zal vuriger dan ooit tevoren geloven in de liefde. Een heerlijk boek om deze vakantie bij weg te dromen.

(uit: Spiegelbeeld, meinummer 2019)

***

Een prachtige roman over liefde, zielsverwantschap, seksualiteit, verbinding en lotsbestemming.

- Algemeen Dagblad

***

Heeft Geert Kimpen de bestseller ‘de Kabbalist’ overtroffen? Wat mij betreft wel. ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’, is een buitengewoon boek, dat je zelfs aan het strand met spelende kinderen om je heen, kunt lezen. Je wilt gewoon weten hoe het verder met Kama en Shakti gaat. Je wordt geraakt door de snaar die liefde heet. Het is een roep om de beste versie van jezelf tevoorschijn te halen. Dan dim je de lichten, ontsteek je kaarsen, je neemt een bad in lotusbloemen en rozenblaadjes, en zegt geïnspireerd: ‘Kom hier, ik heb je lief, je bent welkom, ik wil je omarmen, voelen, aanraken, de liefde met je bedrijven, zoals de Goden het hebben bedoeld.’

- De Goed Nieuws Krant

***

"Het meisje dat aan de oever verscheen” stemt tot nadenken, reikt je inzichten aan en beroert je ziel. Het bevat veel wijsheden met levensechte personages, die je betoveren en je in een denkbeeldige sprookjesachtige wereld brengen. Je wordt meegesleept door het verhaal, dat gedrenkt is in mystiek, liefde, wijsheden en inzichten, met erotisch getinte liefdesscènes in mooi gevormde zinnen. Je kunt volop je hart ophalen. Eigenlijk gaat “Het meisje dat aan de oever verscheen” verder dan het verhaal van Kama en Shakti. Je leest in het boek een diep inzicht in het menselijk lijden. Ook laat het zien hoe je maar al te makkelijk vervreemd kan raken van jezelf. Kama maakt een symbolische reis die dient om zijn innerlijke demonen de baas te worden.
“Het meisje dat aan de oever verscheen” heeft indruk op mij heeft gemaakt.

- Lekkerlezen.net

***

"Het meisje dat aan de oever verscheen” is waarlijk een boek van buitenaardse kwaliteit en krijgt vijf blinkende sterren. Meer zijn er niet, anders zouden het er zomaar zes kunnen zijn geweest.

- Boekrecensies van Charles Kuijpers

Het meisje dat aan de oever verscheen

Het boek dat rechtstreeks tot uw ziel spreekt.

 

 

Met warme groet,

 

Geert Kimpen,

www.geertkimpen.com

 

PS. Wist je dat we een Magische Online Schrijfzaterdagen organiseren in september en oktober? Kijk hier voor meer informatie.

 

Terug naar de inhoud