Het ‘Galactisch Wake Up Symposium’ - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het ‘Galactisch Wake Up Symposium’

Oktober 2016 > week 40
Naamloos 2
13-11-2016 om 13:00
Het ‘Galactisch Wake Up Symposium’

galactisch-wake-up-symposium-banner

Wat: Het ‘Galactisch Wake Up Symposium’. Vanuit het ‘in eenheid leven’ is het van belang, eerst in verbinding met jezelf te zijn. Want er is er een krachtige overgang naar een nieuw bewustzijn gaande. In het proces van ontwaken wordt het voor steeds meer mensen mogelijk, hogere staten van bewustzijn te bereiken. Dit is de grenzeloze staat, de ervaring van wakker Zijn. Het is één zijn met de Bron. Hoe doe je dat? Hoe kun je ontwaken in jouw Ware Zelf?

Een volledig nieuwe beschaving komt er aan die wordt gekenmerkt door eenheid, liefde, en vrijheid. We besluiten de middag met een healing van Paul en zijn Galactische Vrienden. Waar je eerst een inkijkje krijgt in de wereld van de Wonderzusters, vervolgens wordt meegenomen naar de binnenaarde en voorbij de slapende wereld, zal Paul je optillen naar dimensies van Licht. Een Alliantie, ver voorbij dit sterrenstelsel, zal ons bijstaan in het ontwaken. Het is geen spontaan ontwaken, het is een proces. Dit Symposium is een oproep aan pioniers om samen te komen en zich een weg banen naar het land waar de zoektocht is voltooid, een cyclus is afgerond, en waar grote pracht is gelegen. Voordat je daar bent, zijn er strubbelingen, beproevingen, en lijkt het doel soms lichtjaren verwijderd.

Programma:  

galactisch-wake-up-symposium-klein13:00 uur. Korte boekprestatie Lilian Ferru: ‘Liefde kijkt naar liefde’
Hoe zou jij reageren als je partner/geliefde, opeens toegang contact heeft met Galactische Lichtwezens en plotseling een groot healer blijkt te zijn. Na zijn tweede ‘bijna dood ervaring’ ontwaakt Paul’s bewustzijn, ver voorbij ons sterrenstelsel en neemt hij een groot geschenk mee. Lilian heeft deze belevenissen opgetekend, met als resultaat een opzienbarend half-autobiografische boek. Een uit het leven gegrepen verhaal in het proces van ontwaken, waarbij het boek een inkijkje geeft in de lichtwerelden van Paul, de zeven dimensies, het pad waar wij ons op bevinden, de ruimteschepen die ons omringen, en de liefdevolle Wezens die ons te hulp schieten in het proces van ontwaken.

13:15 Toneel met de Wonderzuster
Hoe kunnen wij als mens, als ego, ontwaken in het kosmisch bewustzijn dat alles één is in een galactisch bewustzijn dat vele malen groter dan we beseffen. ? Jouw Ware Wezen is al Thuis, maar hier op aarde zijn wij poppen in een spel. Wanneer je denkt aan Licht, verdampt elk ego verhaal. Het is de grote verbindende kracht waardoor transformatie plaats vindt. Wij komen van de sterren, zijn spirituele immigranten, met als enige missie te ontwaken uit de illusie van angst en oordeel.

Een toneelstuk met zeven vrouwen die hun eigen worsteling ontstijgen, ontwaken uit de droom die wij het leven noemen, om vervolgens op te gaan in de universele liefde. De bevrijding uit de grote poppenkast, die de wereld ons toont. De poppenspeler maakt zich los van de pop, valt er niet meer mee samen, en ontdekt wie zij werkelijk is. Ieder bevindt zich op weg door de oneindige dimensies waar wonderen de normaalste zaak van de wereld zijn. Laat je meenemen en verrassen op deze reis om voorwaardelijk voor liefde te kiezen.

 

tom-willems-interview-lilian

Tom Willems in zijn interview met Lilian Ferru. (klik op illustratie voor link naar YouTube)

14:00 uur, Tom Willems ~ Boodschap van de ’Crystalline beings
Tom Willems met een dringende boodschap van de ’Crystalline beings’ die de mensheid in deze tijd ondersteuning bieden. Vanuit een getuigenis, achtergelaten om ons nu in deze tijd te herinneren aan onze Kracht en ons te helpen ontwaken in de Oorspronkelijke Werkelijkheid? Tom is in Mexico meermaals heilige grotten ingegaan waar de ‘Blue people from the stars’ zich ophielden; ‘Crystalline beings’ of  Kristalbewustzijnswezens. Overal ter wereld worden archeologische ontdekkingen gedaan waar we met open mond bij staan te kijken. Hun ‘kristaltechnologie’ lijkt verder gevorderd dan die van ons nu.

Kwamen deze wezens langs, van elders in de kosmos, met een boodschap voor ons, nu, in deze tijd. Tom Willems over zijn ontmoetingen met deze wezens. Tom: “Het Maya-beschavingsproject krijgt nu een verrassend staartje. Van zodra de schil rond het ‘verrassingsei’ Aarde openbreekt, zullen we herinnerd worden aan wie we werkelijk zijn. Dat zal het begin zijn van een nieuw soort beschaving.” (kijk naar een recent interview van Lilian met Tom HIER)

14:45 uur: pauze

15:30 uur, Lezing Tom de Kok: ‘Wakker Zijn in een slapende wereld’.
Door een reeks spirituele ervaringen op jonge leeftijd realiseerde Tom zich dat de wereld waarin we leven een droom is. Dat de manier waarop we onszelf en deze wereld ervaren uitsluitend door onszelf wordt bepaald: we vormen onze eigen realiteit. Tom’s inzichten komen voort uit een diepe verbondenheid met zijn Wezenlijke Zelf, genaamd Robell. Robell is een verzamelnaam van een collectief van niet-fysiek bewustzijn, verdeeld over verschillende dimensies. Zijn inzichten ontstijgen de vele bekende spirituele stromingen en ideeën, om verder te gaan dan ooit tevoren.
Tijdens deze lezing verplaatst hij zijn focus naar Robell en de 5e Dimensie en legt hij uit wat verlichting, écht Wakker Zijn, in werkelijkheid betekent. Baanbrekend, diepgaand, helder, toegankelijk, liefdevol en écht. Woorden die Tom de Kok beschrijven als levend voorbeeld van iemand die verlicht – wakker is. Met zijn super – realistische, praktische wijze van overdracht biedt hij iedereen de gelegenheid om werkelijke vrijheid te ontdekken, vanuit het hart te leven en diepe, wezenlijke verlangens werkelijkheid te maken.

16:30 uur. Healing Paul met zijn Galactische Vrienden.
We besluiten de middag met een healing van Paul, waarbij hij zijn Galactische Vrienden uitnodigt. Je bewustzijn wordt opgetild waardoor het licht krachtiger in je bewustzijn kan stralen. Belastende coderingen worden vanzelf verwijderd. Een groepshealing, maar voor iedereen is het een privé-sessie! Tijdens deze healing kun je zowel fysieke sensaties ervaren, visioenen krijgen, of meerdere Lichtwezens om je heen voelen. Lang vergeten herinneringen kunnen kort in je bewustzijn dagen, waarna het voorgoed uit je systeem wordt gewist. Wie eenmaal is opgetild ervaart een diepe innerlijke vrede en vreugde.  (Meer informatie over Paul: jijbenteenwonder.nl Video Paul (impressie) HIER)

Het ‘Galactisch Wake Up Symposium’ is een volgende stap om de plaats van liefde in jezelf te hervinden. Na afloop heb je een besef van de weg die je loopt, van wat ontwaken werkelijk is, en van het oneindige multidimensionale wezen dat je in wezen bent.

lilian-sprekers

Wie: Lilian Ferru, schrijfster, filmmaker, beheert de site degoednieuwskrant.nl , oprichtster van de Stichting: ‘Jij bent een Wonder’ en organisator van dit ‘Galactisch Wake Up Symposium’.
De Wonderzusters; bestuderen ‘Een Cursus in Wonderen’ bestuderen. En vertellen over het gedachtegoed, dat niets dat werkelijk is bedreigd kan worden.
Tom Willems, reisde al een tiental keer naar Maya-gebied in Mexico en is auteur van ‘The Roar of Freedom’.
Tom de Kok, auteur van ‘Wakker Zijn in een slapende wereld’. Een bijzonder boek dat transformeert, wakker maakt, en nieuwe inzichten biedt. www.tomdekok.nl
(Healing) Paul

Wanneer: zondag 13 november, vanaf 13:00 uur. Entree: € 30,-

Waar: ‘De Borenburg’, Furenthela 16, 6367 TL Voerendaal (Theaterzaal)  Organisatie door Stichting: ‘Jij bent een Wonder!’ Voor meer informatie kun je terecht op deze sites: www.jijbenteenwonder.nl en de degoednieuwskrant.nl  Reserveren via Lilian info@jijbenteenwonder.nl

banner-lilian-wake-up-symposium

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu