Healing Paul - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Healing Paul

Mei 2018 > Week 18
Naamloos 1

Informatie Healing Paul

Paul is een van de nieuwe healers die in deze tijd de mens begeleidt in zijn proces van zelfgenezing. De healings vinden plaats in een kleine groep of soms op een event. Voor kinderen is er de gelegenheid tot een privé sessie.  

Na zijn tweede ‘Bijna Dood Ervaring’ heeft Paul contact met Lichtwezens vanuit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. Genezing is je herinneren wie je bent. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Het is de eenheid die de herinnering van liefde terugbrengt. De balans wordt hersteld, oneindige vrede komt in je bewustzijn. Dit gebeurt zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Wie eenmaal is opgetild is naar de domeinen van Paul, wil meestal nog een poosje vertoeven is dit veld van eenheid.

Tijdens een healing is het mogelijk dat je hart trilt of dat je lichaam tintelt. Sommige mensen ervaren  afwisselend hitte en kou, of dat je naar rechts of links wordt getrokken. Ook kan oud zeer naar boven komen dat wordt opgelost. Vaak is er een lichte druk op je kruin of voorhoofd, of een zacht prikkend gevoel in je hersens. Het kan ook zijn dat je opeens dingen helder weet , innerlijk kleuren ziet, of visioenen krijgt. Een ander keer is er een soort van stilte, een aangename leegte, dat voelt alsof je tegen de slaap aanzit.

Het doel is om de verbinding met de Bron van Liefde te versterken zodat het licht krachtiger in je bewustzijn kan stralen. Vaak zie je pas achteraf wat de healing met je heeft gedaan en met hoeveel meer vreugde en zelfvertrouwen je in het leven staat. De impact is groter dan je denkt. De healing werkt op meerdere lagen en niveaus, duurt een aantal dagen, en begint al voordat je bent aangekomen. Naderhand is het goed mogelijk dat je bijzondere dromen krijgt, dat er informatie wordt gedownload, of dat je Paul ziet of zijn stem hoort.
Wat eenmaal aan pijn, angst, en verdriet is opgelost komt nooit meer terug. Lichamelijke genezing is niet het doel. Paul richt zich op jouw Wezen, dit is zielengenezing. Genees de geest en het lichaam volgt vanzelf. 

De healing begint met een korte introductie van Lilian en eindigt met een vragenrondje. Elke ervaring is individueel. Als je met Paul communiceert luister dan met je hart. Voel de liefde die hij uitstraalt. Kijk hem aan als je met hem praat. Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een plaid en warme sokken mee. Ook als het buiten warm is.

Agenda: Op 27 mei is er een healing in Heerlen.
Op 23 en 24 juni zijn we in het Lighthouse in Vlissingen , (Zeeland).
Op 1 juli izijn we n Waardamme (vlak bij Brugge), Belgie. www.jijbenteenwonder.nl
Kijk bij de agenda op deze website.
Neem ook eens een kijkje op www.degoednieuwskrant.nl  
 

Meer informatie is ook te vinden in het half autobiografische boek ‘Liefde kijkt naar Liefde’, en 'Een met de Bron'. van Lilian Ferru. Ook is er een korte roman: 'Aanraking'.

Healing voor kinderen Veel kinderen zijn in verwarring, weten niet meer wie ze zijn, lijden aan een negatief zelfbeeld, zijn hyper, agressief, pesterig, en gestrest. Er is nauwelijks nog verbinding met het hart. Paul en zijn Vrienden zullen zich over hen ontfermen. Een gelukkig kind straalt, is behulpzaam en sociaal, gaat graag naar school, heeft zelfvertrouwen, en kan goed met tegenslagen omgaan. Kinderen ervaren een healing als zalig en herinneren zich gemakkelijk weer dat ook zij liefde zijn. De ouders worden altijd als een eenheid opgenomen in de healing. Leeftijd is niet belangrijk, wel dat een kind een half uurtje rustig kan zitten. Liggen mag ook, op kussens op de grond, of in de armen van de ouders.

Er komt een tijd dat je nooit meer verlies kunt ervaren en de roep van liefde duidelijk kunt horen. Er zullen dagen komen dat je danst van dankbaarheid, dat je zingt van vreugde, dat je niet meer aan wisselende stemmingen onderhevig bent, dat je het leven als overvloedig ervaart, dat je vertrouwen hebt in je medemens, dat ziekte en pijn uit je bewustzijn zijn verbannen, dat je voorbij het lichaam kunt kijken, en dat je alleen nog maar de lichtende stralen van je grootsheid kunt zien. Waarom dralen? Waarom jezelf niet tijd besparen? We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Het gaat er puur om dat jij jezelf kunt zijn en dat alles dat jou hindert om volledig in het licht te staan ongedaan wordt gemaakt. Dat is wat Paul en zijn Galactische Vrienden doen. Het is niet nodig om te begrijpen wat er gebeurt, het gaat om de ervaring.   

 

 https://youtu.be/RU-gH8f0ng0

Stichting (i.o) ‘Jij bent een Wonder’ 
Contact: Lilian info@jijbenteenwonder.nl

Paul in zijn jongere jaren

 

Bekijk de interviews met Paul

https://youtu.be/2rFwxQxIpes

https://youtu.be/hDwkL_llm8A

www.jijbenteenwonder.nl

Terug naar de inhoud