Healing Paul & Lilian, 29 juni Heerlen: ‘Het vinden van je Ware Zelf’ - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Healing Paul & Lilian, 29 juni Heerlen: ‘Het vinden van je Ware Zelf’

Juni 2019 > Week 26
Naamloos 1

Healing Paul & Lilian, 29 juni Heerlen: ‘Het vinden van je Ware Zelf’

Van nature heeft bijna iedereen het idee dat er meer in het leven moet zijn dan de pot met goud aan het eind van de regenboog. Ten diepste verlangen we naar harmonie en genezing.

 

 

Ongeacht wat je lichaam en geest nu ervaren, er is altijd een deel van jou dat op een ander niveau volkomen onveranderd is gebleven. Het is de stille tijdloze getuige van het eeuwige Zelf, dat zich de Bron herinnert, en dat onsterfelijke gewaarzijn is.

Op deze zaterdagochtend gaan we deze verruimde staat van bewustzijn ervaren. We reizen voorbij de schepping en doorbreken het verstarde denken dat ons maar al te vaak in de greep houdt. We maken contact met de tijdloze JIJ, waardoor een soort van verlichting, een opening naar de vredige kracht in jou, ontstaat.

 

Ook tijdens deze healing zal Paul zijn Galactische Lichtvrienden uitnodigen. Zodra hij zich afstemt zijn ze aanwezig en vaak duidelijk voelbaar. Het gaat steeds om de herinnering dat jij ‘Eén met de Bron bent’. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar een verhoogd bewustzijn. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Deze healing gaat over het weer in eigendom nemen van je eigen grootsheid. Vanuit de zelfliefde laten we ons door het goddelijke aanraken.

 

Datum: Zaterdagochtend 29 juni
Tijd: zaal open om 10:30 uur, aanvang 11:00 uur
Vergoeding: 35 euro

Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, Heerlen
Zaal: De Kersentuin, met uitzicht op de vijver, en grenzend aan een mooi buitenterras in het groen. 
Bijzonderheden: draag gemakkelijke kleren. Neem een handspiegeltje mee.

Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl
Reserveren Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

Algemeen: Parkeren is gratis. Rij door de slagboom naar de achterkant van het pand. Loop na het parkeren terug naar de hoofdingang. Ga door de open poort. Je komt op een binnenplaats, ga meteen naar links, loop het gebouw in, neem de eerste gang links, en je komt bij de Kersentuin. Drankjes zijn exclusief en te bestellen aan de bar in de zaal. (In deze horecazaak is het niet toegestaan eigen drankjes mee te nemen). Auberge de Rousch beschikt over een goede keuken. Wil je gebruik maken van het restaurant, dan is het raadzaam om vooraf een tafel te reserveren. https://derousch.nl

 

www.jijbenteenwonder.nl

Terug naar de inhoud