Gratis webinars en consulten als steun tijdens coronatijden - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Gratis webinars en consulten als steun tijdens coronatijden

April 2020 > Week 16
Gratis webinars en consulten als steun tijdens coronatijden
Inspiratiemail van The New Life Experience
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem onlineParticulieren, zelfstandigen,
start-ups, scholen, leidinggevenden en hun teams naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.

Global living in Awareness is mijn doel.


Hilde Van Bulck
GRATIS WEBINARS EN CONSULTEN
ALS ONDERSTEUNING TIJDENS CORONATIJDEN

April 2020 
INHOUD
  • Intro
  • Gratis webinar: Source Alignments
  • Gratis webinar: Seven levels left and right
  • Gratis webinar: Teaching by being: kracht voor leerkrachten
  • Gratis webinar: Samtatimeditatie
  • Gratis consults
De eerste vraag die ik je nu wil stellen, beste lezer, is hoe het met je gaat? Ben je gezond en wel? Zijn je dierbaren gezond en wel? Onze gezondheid staat nu op prioriteitenlijst nummer één. Blijf je gespaard van vele zorgen en angsten of is het juist omgekeerd?

Heb jij je al ooit eens afgevraagd waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren? Zoals nu met het virus dat een wereldreis heeft aangevangen. Vraag je je wel eens af hoe het komt dat er nu maatregelen getroffen worden die ons doen vertragen? Heeft dit enkel met het virus te maken of is er een ruimer plaatje?

Is het je al opgevallen dat er verschillende manieren zijn om te reageren op de crisis? Van panische angst tot puur genieten van de stilte, de rust en de opportuniteiten die zich voordoen? 

Zelf heb ik door de verplichte lockdown het tweede gedaan.Ik ben in een staat van diepe verbinding met mijn innerlijk gegaan en heb mijn lichaam de tijd gegeven om tot rust te komen van een druk leven. Ik heb de tijd genomen en me afgevraagd op welke manier ik een bijdrage kan leveren om anderen te ondersteunen. Want een bijdrage leveren dat is wat ik voel en wil. Sommige dingen zie ik me niet doen. Ik wil iets doen waarvoor ik mijn talent kan inzetten en waar anderen hun voordeel mee kunnen doen. Ik wil datgene doen waarmee ik mensen het best kan helpen. 

Hoe zou het zijn om je innerlijke kracht te versterken, je vertrouwen uit te breiden, je angst te zien smelten, je inspiratie te doen toenemen, stevig verankerd te zijn in je lijf, je immuniteit te ondersteunen, je grenzen te beschermen, een veilige haven te vinden diep in jezelf, je creativiteit te laten stromen, beter te slapen, je minder zorgen te maken, je plannen te onderzoeken, je mogelijkheden onder ogen te zien en nog veel meer? Zou dat een verschil maken? Het is mijn sterkte om je daarbij te helpen en te ondersteunen. Via heel eenvoudige manieren. Manieren die je jezelf eigen kunt maken en zelf toepassen.  

Mijn bijdrage is om een reeks gratis webinars (van volgende week tot eind mei) én twee gratis consulten per dag aan te bieden (van maandag tot en met vrijdag). Op deze manier hoop ik mensen te helpen die van de gelegenheid willen gebruik maken om aan hun noden te voldoen. Iedereen is welkom! 
Ben jij iemand die een innerlijke boost zou kunnen gebruiken of ken jij iemand die er deugd zou aan hebben, meld je dan aan bij één van onderstaande webinars of voor een gratis consult. 
De webinars en consulten worden met veel liefde gegeven. Daarmee hoop ik het liefdes- en gezondheidsvirus te verspreiden voor het welzijn van ons allemaal.

Hopelijk zie ik je op één van onderstaande data. 

Hartelijk 
Hilde
WEBINAR - SOURCE ALIGNMENTS
WEBINAR - SOURCE ALIGNMENTS

Maandag 20 april van 19.30 u tot 20.30 u
Maandag 27 april, 4 mei, 11 mei, 18 mei, 25 mei van  9.30 u tot 10.30 u

Als je de verbinding met je bron of je kern kwijt bent, ervaar je angst, onzekerheid, wantrouwen, onrust, piekergedrag, depressiviteit en onmacht. Als die verbinding wordt hersteld, ervaar je liefde, gemoedsrust, vertrouwen en heb je het gevoel om beter met moeilijke situaties te kunnen omgaan. Via heel eenvoudige oefeningen die iedereen kan, veranker je je beter in het leven. Er is geen voorkennis vereist. Dit webinar heeft een meditatief en stilte karakter.

Je kunt de reeks als een geheel volgen of je kunt kiezen om één of meerdere sessies te doen.  
Meld je hier aan voor het webinar 20 april: Source Alignments. Je ontvangt dan de link voor het webinar. - 0 €
Meld je hier aan voor alle andere webinars: Source Alignments. Je ontvangt dan de link voor het webinar. - 0 €
WEBINAR - SEVEN LEVELS LEFT AND RIGHT
WEBINAR - SEVEN LEVELS LEFT AND RIGHT

Woensdag 23 april van 19.30 u tot 21 u 
Donderdag 14 mei van 10.30 u tot 11 u

Welke bijdrage wil jij aan de wereld geven? Wat is jouw talent of unieke gave om te delen met anderen? Ken jij je werkelijk motivatie ervoor? Een motivatie die je op je pad houdt en je steeds verder brengt? Dit is een unieke workshop met een bijzonder proces om bij je diepgaande drijfveren te komen. Je hebt pen en papier nodig om je diep verstopte motivering waarom jij in de wereld wilt brengen wat je wilt brengen te noteren. Een webinar met een verrassend antwoord dat je hart zal raken. 
Meld je hier aan voor het webinar van 23 april: Seven levels left and right: Je ontvangt dan de link voor het webinar. - 0 €
Meld je hier aan voor het webinar van 14 mei: Seven levels left and right: Je ontvangt dan de link voor het webinar. 0 €
WEBINAR - TEACHING BY BEING: KRACHT VOOR LEERKRACHTEN
WEBINAR - TEACHING BY BEING: KRACHT VOOR LEERKRACHTEN

Woensdag 6 mei van 15 u – 16.30 u

Scholen gaan waarschijnlijk één van de eerste zijn die het leven weer op gang trekken. Het is niet niks wat er van leerkrachten wordt verwacht. In een paar weken tijd de essentie van de leerstof overbrengen, planningen omgooien, omgaan met de vele vragen van de leerlingen en hun angsten, enerzijds voor hun gezondheid anderzijds omdat ze willen slagen. De stress bij de collega's die op een andere manier moeten schakelen. En niet vergeten dat je misschien bezorgd bent voor je eigen gezondheid en die van je dierbaren. 

Het is heel belangrijk dat we de leerkrachten NIET VERGETEN EN HEN ALLE STEUN GEVEN DIE ZE NODIG HEBBEN. Daarom wil ik graag mijn expertise aanbieden die ik mijn onderwijsjaren heb opgebouwd en die ik normaal met onderwijsprofessionals deel in mijn opleidingen. Tijdens het webinar krijg je enkele praktische tools die je stevig op je voeten houden, die je ademhaling doen stromen en je gemakkelijker met de werkdruk doen omgaan. Vertel het verder aan je collega's en nodig hen ook uit om deel te nemen. Samen wordt het nog gemakkelijker om de tools toe te passen. Bovendien kun je ze aanleren aan je leerlingen zodat zij op een rustige en gemotiveerde manier je les kunnen volgen.  
 
Meld je hier aan voor het webinar: Teaching by being: Kracht voor leerkrachten. Je ontvangt dan de link voor het webinar. 0 €
WEBINAR: SAMTATIMEDITATIE
WEBINAR: SAMTATIMEDITATIE

Donderdag 7 mei om 19.30 u

De Samtatimeditatie verbindt het verleden en de toekomst in het NU. Het is een meditatie die je in contact brengt met je oneindig potentieel. Ze doet je jezelf vanuit een vernieuwend perspectief bekijken. Ze ondersteunt je immuunstelsel wat je NU zeker nodig hebt naast handen wassen en afstand houden. Ze geeft je een lichtheid die je doet stralen. Dit webinar heeft een meditatief en stilte karakter.  
Meld je hier aan voor het webinar: Samtatimeditatie. Je ontvangt dan de link voor het webinar. 0 €
ELKE DAG TWEE GRATIS CONSULTEN -
VAN MAANDAG TOT VRIJDAG - TOT EIND MEI
ELKE DAG TWEE GRATIS CONSULTEN - VAN MAANDAG TOT VRIJDAG - TOT EIND MEI

Vanaf maandag 20 april tot eind mei geef ik elke dag twee gratis consulten (tijdsduur 30 minuten) weg voor diegenen die de nood voelen om te praten, iets te onderzoeken, ondersteuning te krijgen, bemoediging te zoeken, enz... Enige voorwaarde is beschikbaar zijn ofwel 's morgens tussen 8.30 u en 10 u of 's avonds tussen 18.30 u en 20 u.
De consulten vinden plaats via skype of zoom
Je aanmelden is enkel mogelijk via de link hieronder of door een mailtje te sturen (met je naam en telefoonnummer) naar info@the-new-life-experience.com. Ik neem zelf contact op om het moment vast te leggen. Telefonische aanvragen komen niet in aanmerking. 
 
Meld je hier aan voor een gratis consult (30 minuten) - 0 €
'Een goede manier om gezond te blijven, is écht leven, van binnenuit.'
Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.  
Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

 
Expert in THE NEW LIFE EXPERIENCE
Spreker, Opsteller, Transformator,
Onderwijsexpert, Auteur, Lichtwerker
Auteur van 'De eigenwijze kikker'
en van 'De nacht van ons leven'

info@the-new-life-experience.com
www.the-new-life-experience.com

015 31 54 81
0493 247 547
The New Life Experience is een creatie van Hilde Van Bulck & Samtati BVBA
Stuur deze mail door naar een vriend

Copyright © 2020 Samtati BVBA - The New Life Experience, All rights reserved.
Dit is de inspiratiemail van The New Life Experience - www.the-new-life-experience.com

Mijn contactgegevens zijn:
Samtati BVBA - The New Life Experience
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium
Terug naar de inhoud