GRATIS INFO@B-One-avond op 10 december 2019, jij komt toch ook? - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

GRATIS INFO@B-One-avond op 10 december 2019, jij komt toch ook?

December > Week 49
Naamloos 1

 

Hey jij daar, 

Word jij blij bij elke herinneringen over jouw kindertijd, jouw opvoeding en/of je schoolervaringen? Tenminste, als je jezelf er nog iets van kan herinneren. Velen van ons blokken hun kindertijd af. Niet onlogisch, zoals zal blijken, als bij B-one® helder wordt waarom je zoiets zou doen. Maar wist je dat jij als kind alles deed om je ouders GELUKKIG te maken? (braaf zijn, goed luisteren, flink studeren,...). Wist je dat jouw kinderen nu ook alles doen om jou GELUKKIG te maken? Maar weet jij ook dat je iets kan ondernemen als je ongelukkig wordt bij het gedrag dat jouw kinderen stellen, maar ook die van je klas of degenen waarmee je werkt? Dat is anders dan zeggen dat jij de schuldige bent. Hoe zou het voor jouw kind zijn, om jou echt gelukkig te zien? Weet je dat ‘gelukkige VOL-wassenen’ een inspiratiebron zijn voor alle kinderen? 

Kinderen zijn spiegels. Maar weet jij hoe een spiegel echt werkt? Wisten jouw ouders, jouw leerkrachten en opvoeders dat? Ik zeg volmondig:‘neen’!! Ik ben ervan overtuigd dat maar weinig mensen weten hoe het gedrag van kinderen, op een totaal andere manier kan worden aangepakt. We kijken massaal naar de verkeerde kant.  

Wil jij thuis of in je klas gelukkige kinderen hebben? Dan moet je in jouw eigen spiegel durven kijken. Velen van ons doen alsof ze gelukkig zijn. Maar voor kinderen is dit kinderspel om dit te doorprikken. 

Jouw lastige ervaringen en pijnen vanuit jouw kindertijd worden op een bepaald moment  zichtbaar je LEVEN. Deze pijnen vinden steeds een weg om je te bereiken, hoe goed je alles ook kan onderdrukken… Deze pijnen en blokkades willen leven en ze zullen ALLES gebruiken. Jouw energie, je (ex)partner, je kinderen, je collega’s op je werk, de buren, enz... 

  • KIND-eren drukken uit wat je als volwassene in jezelf onderdrukt.
  • KIND-eren blazen leven in alles wat jij (on)bewust niet wilt leven.

Tijdens de  B-One®-Coach/Wortelwerker®-opleiding én in de B-One®-Teacher-Training leer je alles over hoe jij met die pijnen kan omgaan, ze aanpakken en hierdoor ook de pijnen van je kinderen ziet wegebben. Beiden opleidingen en trainingen zullen in januari 2020 van start gaan. Over hoe de B-One-Methodes werken en hoe jij zelf de dingen kan aanpakken daar vertel ik je graag alles over tijdens de GRATIS Info@B-One-avond van 10 december 2019.

Deze gaat door in HUIZE B-One, Schransstraat 52, te Boechout om 19:30. Ik vertel je er graag meer over dit alles en  verwelkom je graag vanaf 19u15. Je zal er interactief in de ervaring gaan én je kan er al je vragen stellen over de B-One®-Coach/Wortelwerker®- opleiding en/of de B-One®-Teacher-Training.

Deelnemen is GRATIS, maar je dient je wel vooraf in te schrijven zodat ik voor iedereen een stoel kan voorzien!

Nu al nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op www.b-one-coaching.be

Jij komt toch ook? 

Groeten 

 

PS: De vier hartlijnen van B-One®! 

Weet dat je je ook kan inschrijven op de volgende lijsten: 

Inspiratielijst voor ouders
Inspiratielijst voor jou 
Inspiratielijst voor Leerkrachten
inspiratielijst voor Professionals

    

P.S. Heb jij al een Gratis klavertje Vier voor jezelf aangevraagd? Doe het snel, dan stuur ik het meteen voor je op.

 

 

 Terug naar de inhoud