Gratis webinar op 14 juni om 20 uur: word als kindertolk een spiegelexpert in gezinnen! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Gratis webinar op 14 juni om 20 uur: word als kindertolk een spiegelexpert in gezinnen!

Juni > week 22
Naamloos 1

Als kindertolk bouw ik aan het geluk van kinderen en een nieuwe toekomst

Gratis webinar 14 juni om 20 uur: word als kindertolk een spiegelexpert in gezinnen

Ik vind het fijn dat ik als kindertolk wezenlijk bijdraag aan blije, gezonde kinderen, bewuste ouders en een goede toekomst voor ons allen. Eerlijk gezegd, daar doe ik het voor. 

Ik laat ouders voelen dat hun kind hen doorgrondt tot in het diepst van hun wezen. Dat kinderen zo graag willen dat zíj met hun kern in contact zijn en hen 'vertellen' wat daar nu concreet voor nodig is. Dat doen kinderen op een manier om nooit te vergeten en zonder woorden, via hun gedrag, spel of ontwikkeling. De juiste, rakende woorden komen van mij, als kindertolk.

Magische momenten zijn het wanneer ouders voelen dat het wáár is wat hun kind over hun leven vertelt en dat die boodschap - die soms confronterend is - vanuit liefde gegeven wordt. Het probleem bij hun kind waarvoor ze mij raadplegen, verandert in een oogwenk in een oplossing voor iets onbekends waarin ouders ooit zijn vastgelopen of iets waardevols dat zij uit het oog zijn verloren. 

Daarmee gaat een deur open die niet meer dicht gaat. Van binnenuit willen ouders deel van de oplossing zijn, ze blijven groeien in bewustzijn, ze verstaan hun kinderen nu voorbij het zichtbare gedrag ... en de problemen van kinderen? Ja, die verdwijnen of verbeteren duurzaam. Door de oplossing vanuit de kern. 

Als jij als kindertolk gezinnen zo wilt helpen, sluit je dan aan bij het gratis webinar op 14 juni om 20 uur door Joba Marécgal en Leni Vandersteene.

We vertellen met sprekende voorbeelden over het werk waarvoor wij warmlopen en kun jij voelen of dit iets voor jou is. De Training tot Kindertolk is er in Gent en in Wijnegem. Je kan deelnemen via KMO en educatief verlof.

Kinderen doorgronden ons tot in het diepst van ons wezen

.

Een oplossing vanuit de kern voor kinderen en hun ouders / opvoeders Initiator: Janita Venema. Mail |
Website: www.presentchild.com

 

 Terug naar de inhoud