Ga Voor Een Nieuwe Start - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Ga Voor Een Nieuwe Start

Augustus

Ga je voor een nieuwe start?

Hey hallo,

ja, lap die 46 heb ik ondertussen aan mijn been maar is dat nu erg of een geschenk?

Ik denk dat we elke dag als een geschenk mogen zien, maar door je eigen keuze maak je er van wat je wenst.

Want we moeten niet dom doen, soms is een dag ook naar ons gevoel een straf/les om dan te ondergaan.

Ineens wenst alles niet meer te gaan zoals wij het wensen of komt die zware rugzak op je drukken dat je niet meer weet wat er gaande is.

Je kunt ineens je leven haten of afvragen waarom?

Als je dit nog niet ervaren hebt, ben je gezegend, ik hoop dat je dit beseft, maar we hebben allemaal onze zware dagen en minder zware dagen, zelfs vele mooie dagen.

We moeten ze alleen willen zien, onder ogen en ja, de een kan in jouw ogen daar net iets beter mee om gaan, maar is dit wel zo en is het geen schijn?

Mijn raad is hier in maak nooit een ander zijn 'rekening' op geen enkel vlak, want jij weet niet de ware reden wat, waarom, hoe.....

Dit kwam bij mij binnen als ik de "trauma healing banner" maakte en wens dit doordenker te delen met jou.

Van iemand houden is een "risico", want stel dat morgen die dierbare op welke manier dan ook van je weggerukt wordt of je pijn doet, dat het raakt tot in je ziel.

Is dat een grondige redenen, om niet je hart meer open te stellen voor iemand of een andere ziel (kan ook dieren zijn)....

Ga je voor "de risico"? En toch van die mooie momenten gaan, genieten die je samen met die persoon of dier kan beleven? Of ga je voor een eenzaam bestaan?

Overal hangen consequenties aan vast, mooi, minder mooi, pijn, of eenzaam......Het is doordenker....

Soms blijven we achter met veel pijn, soms om plaats te maken voor een ander op uw pad, maar je moet het dan wel toelaten,als uw hart (chakra) dicht gemaakt is of de wonden zo groot, dan wordt het stilaan tijd voor een healing.

PS. de gratis drumsessie na behandeling of healing is nog van tel, indien dit u wenst.


En bent u deze maand jarig vergeet dan niet het te melden samen met je boeking bij de opmerking zodat je bij afrekening jouw verjaardagskorting krijgt.(lees wel even bij acties de voorwaarden, klik hier).


Geniet waarvan je kunt genieten zou ik zeggen, voor iedereen anders,Wees jezelf en luister altijd naar je innerlijke zelf wat een ander je ook zegt, maar wees zeker dat het je innerlijke zelf is en niet je ego ;)

groetjes en tot dan,

Ingrid

www.mijnvrijheid.beTerug naar de inhoud