Extra Workshop Esoterische Genezing - 21 en 22 maart - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Extra Workshop Esoterische Genezing - 21 en 22 maart

Februari 2020 > Week 8
Naamloos 1

 


Introductie Esoterische Healing

Zaterdag 21 en zondag 22 maart

Er zijn 5 plaatsen beschikbaar
Afgelopen weekend ging er een introductie in de esoterische genezing door. Bij verschillende deelnemers bracht dit diepgaande inzichten in de verschillende dimensies van hun bewustzijn en hun inwezenlijk vermogen tot helend contact te leggen van ziel tot ziel. Ieder is een ziel in stoffelijke openbaring en ieder draagt de helende potenties van de ziel in zich. Mocht je interesse hebben, gaat er in maart opnieuw een introductie in de esoterische genezing door.


Tijdens deze 2 dagen bestuderen we de fundamentale wetten van genezing en de wetenschap van de helende driehoeken van licht, krijgen voeling met ons etherisch lichaam en de ziel en zetten dit om in uitwisselende en meditatieve oefeningen om onze helende en helderziende vermogens te ontwikkelen. We besteden een bijzondere aandacht aan de helende technieken van uitstraling en magnetisme en hoe deze in de praktijk toe te passen.

 

Esoterische healing of genezing is een wetenschap die beoogt het zieleleven te bevrijden en zo een groter contact en wisselwerking met haar voertuig - de persoonlijkheid - tot stand te brengen. Op deze manier kan er een hernieuwde harmonie ontstaan in het mentaal, emotioneel of fysiek-etherisch lichaam en wordt er een grotere en bewustere invloed van het zieleleven mogelijk.

 

Elke ziel draagt inherent het vermogen in zich om deze zielestimulans op haar unieke en bewust gerichte manier over te brengen. We bestuderen daarom enkele technieken van esoterische genezing die het contact met 'hij die genezing zoekt' tot stand brengen.
 

Er is geen voorkennis vereist.

 

Tijdstip
Zaterdag 21 en zondag 22 maart
10u00-17u00Locatie
Mechelsesteenweg 72, Antwerpen


Bijdrage
227eur met inbegrip van de audio opnamen en lesmateriaal.
Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 met referentie "EHealing + naam cursist".


Inschrijven

U kan zich aanmelden via stefan.vanmeirhaeghe@gmail.com

Meer info op www.agapea.be

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Klik hier.

 

In de Vuren,
Stefan

 

 

 

 

***Nieuw***

 

-        Het Christusbewustzijn: 11 april

-        Introductie in de esoterische psychologie: 26 april

-        De Grote Bodhisattva: vrijdag 1 mei

-        Intense verdieping in de 3 Vuren - Wesak: 8-9-10 mei

-        Sterven: zondag 17 mei

-        Het Pad van de discipel: 21-22 mei

-        De Tibetaanse Meesters: 24 mei


Overzicht volledige kalenderklik hier.

 

 

 

"Alle ziekte is het gevolg van een geremd zieleleven. Dit geldt voor alle vormen in alle rijken. De kunst van de genezer bestaat in het vrijmaken van de ziel, zodat haar leven kan stromen door de verzameling van organismen welke de een of andere bijzondere vorm samenstelt." - Meester Djwhal Khul


 

Ps. Mochten de data voor deze introductie u niet passen, maar u wenst zich alsnog te verdiepen in de esoterische genezing, neem dan gerust contact op en dan verwijs ik u graag door voor andere opleidingen in Vlaanderen.

 


Terug naar de inhoud