Er is iets wat je afhoudt van geluk en van succes. En er is iets wat je er naartoe brengt... De Vibe - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Er is iets wat je afhoudt van geluk en van succes. En er is iets wat je er naartoe brengt... De Vibe

December 2016 > week 49
Naamloos 1

 

DE VIBE


de vibe.jpg

Stap in je geluksmodus

 

Door: Mark Verhees

 

Er is iets wat je afhoudt van geluk en van succes. En er is iets wat je er naartoe brengt. Het is een hele simpele waarheid die diep in ons allen verscholen ligt. Het is het begin waar alles uit voortvloeit. De Vibe gaat over de keuzes die je zelf maakt. Het gaat over hoe je in de staat van zijn komt, waarin je veel gemakkelijker en intenser kunt genieten en waarin je veel beter functioneert en presteert. Hoe je er zelf voor zorgt dat je op je best bent. Thuis, in je werk, op school, bij vrienden, in je relatie, op feestjes.

 

Hoe vaker je in jouw geluksmodus stapt, hoe dieper het in jezelf verankerd raakt en hoe gemakkelijker en fijner het wordt. Alles wat je aandacht geeft, groeit.

 

Door een heftige gebeurtenis in mijn leven ben ik zelf wakker geschud. De automatische piloot kwam tot stilstand en ik ging nadenken. Ontdekken waar het leven voor mij echt om draait. Passie, hartstocht openbaarden zich en er bleek veel meer in me te zitten dan ik gedacht had. Instinctief maakte ik keuzes die mijn leven en vooral mijn manier van denken en handelen compleet op zijn kop hebben gezet. Gelukkig op een hele fijne manier.

 

Mijn overtuigingen, manier van denken en zeker ook mijn daden werden positiever. Alles wat er in mijzelf veranderde, leidde tot veranderingen in de buitenwereld. Positieve cirkels werden en worden groter. Duizenden mensen hebben in trainingen al geproefd van de essentie van De Vibe. Door dagelijks bewust kleine eenvoudige positieve keuzes te maken, zijn levens op een prachtige manier structureel veranderd. Oefening baart kunst. Wat we bij herhaling doen, daar kunnen we ongelofelijk goed in worden. Dit is voor iedereen weggelegd.

 

Er is dan ook een beweging op gang gekomen die al veel verder strekt dan ik zelf kan overzien. En dat is prima. Het is een heerlijke bewustwording waar ik op verder ben gaan bouwen. Het schrijven van dit boek was voor mij een grote en belangrijke vervolgstap. Ik voelde voordat ik eraan begon dat er veel meer in me zat dan er ooit was uitgekomen. Ik wist ergens dat er meer diepgang voor het grijpen lag. En het verlangen borrelde in me om het op papier te krijgen.

 

Het schrijfproces is voor mij een prachtige reis geworden. Ik heb me er onwaarschijnlijk veel plezier aan beleefd en dat krijg je als lezer mee. Het brengt je in een fijne vibe. Hoe verder je komt, hoe mooier het wordt. Met veel liefde voor het leven deel ik je mijn goudeerlijke verhaal.

 

Naast het bieden van plezier en het verhogen van je energie ben ik de uitdaging aangegaan om het boek blijvend betekenisvol te maken. Een doe-boek wat levens positief verandert. Een boek met een duidelijke structuur en heldere stappen, zodat je er ook altijd op terug kunt pakken. Door de belangrijkste inzichten van in opkomst zijnde wetenschappen te vertalen naar de dagelijkse praktijk krijg je de mogelijkheid om zelf in de vibe te komen. Het zijn eenvoudig toepasbare stappen voor een gelukkig en succesvol leven. Het is mogelijk en het is je van harte gegund.

 


Bestel nu! 

 

 

Verander je leven in 2017, leef in De Vibe!

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu