Een nieuw jaar, een nieuwe opleiding. Geef actief vorm aan je welbevinden. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Een nieuw jaar, een nieuwe opleiding. Geef actief vorm aan je welbevinden.

december > week 52
Een nieuw jaar, een nieuwe opleiding. Geef actief vorm aan je welbevinden.
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Teams, bedrijven en scholen naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

Een nieuw jaar, een nieuwe opleiding.
Geef actief vorm aan je welbevinden. 

december 2020 - Hilde Van Bulck

Beste lezer,

Elke dag start er een nieuw jaar, maar er is maar één nieuwjaarsdag waar we alle focus op leggen. 1 januari. Het is een dag die in het teken staat van een nieuw begin en van vele voornemens. Het is bij mij niet anders. In december ruim ik op. Ik bekijk wat ik heb laten liggen, wat ik onmiddellijk naar het letterlijke en figuurlijke containerpark kan verwijzen en wat ik nog kan afwerken.

Op een bepaalde manier zit de maand december succesvol achter mijn veren. Ik hou ervan om de nog loshangende eindjes door te knippen of af te werken. Het geeft ruimte en een overzicht over al het 'werk' dat ik mezelf opleg. Een glimlach drukt zich dan door om zoveel dingen die ik 'te doen' heb. Volgend jaar maak ik het nog eenvoudiger, creëer ik nog meer bewegingsruimte en nog meer vrijheid, neem ik me voor. Daar is die glimlach weer. Alsof hij op voorhand weet. Gaat ze het doen of niet? En voor ik het weet zit ik te plannen, want er is zoveel dat ik nog wil leren. Mijn leergoesting gaat niet over, maar is gulzig naar inzichten, kennis, wijsheid en mensen. 

Volgend jaar stap ik over naar een andere levensfase, dan word ik zestig. In jaartallen toch, niet in mijn gevoel. In ieder geval betekent dit voor mij dat ik niets meer hoef uit te stellen tot later. Het is nu dat het leven in haar volheid te leven is. Als ik iets wil leren, iets wil bijsturen of veranderen, is het nu. Wachten of afwachten tot een beter moment, het is niet meer aan de orde. Als het goed voelt, ga ik ervoor. 

In de eerste week van januari start ik drie nieuwe opleidingen, waarin ik mijn kennis, wijsheid en inzichten deel met die mensen die vooruit willen, die begrijpen dat we in 2021 écht in onze kracht mogen gaan staan. We hoeven niet te wachten tot het betere tijden worden. Het is nu dat we ons welbevinden optimaliseren en zaadjes voor de toekomst zaaien. Het is nu dat we vooruit gaan in en met onszelf en van daaruit ook met onze omgeving. Elke opleiding heeft een specifieke eigenheid, maar elk van hen daagt je uit om te stralen, betekenis te hebben, te groeien en te delen. 

Ben jij ook zo iemand die niet meer gaat uitstellen, maar een beslissing neemt die van 2021 één van je betere jaren gaat maken? Dan zie ik je zeker in één van de opleidingen. Samen zetten we onze scheppingskracht in om jouw potentieel meer in de verf te zetten en jezelf zichtbaar te maken als een lichtje dat de duisternis op het pad verjaagt. Die gedachte alleen al tovert een glimlach te voorschijn.

Hartelijk,

Hilde Van Bulck
2021, een jaar om in je kracht te staan.
Maak de keuze en schrijf je in.
Alle voorgestelde workshops gaan online door. Als de overheid opnieuw live groepen toelaat, bekijken we voor elke online workshop wat de mogelijkheden zijn om over te schakelen. Alle workshops gaan door via zoom.                         
* Alle kerstgeschenkjes zijn geldig bij inschrijving tot 31 december 2020 18 u.
Warm kerstgeschenk *
Delen is al zolang als ik me kan herinneren één van mijn grootste levensvreugden. Op  nieuwjaarsdag 1 januari 2021 bel ik telkens vijf personen op die behoefte hebben aan een babbel, een kort contact. Dit kan jij zelf zijn of iemand waarvan je weet dat hij/zij een warm contact kan gebruiken. Wil jij dit kerstgeschenk graag ontvangen, meld je dan bij je bestelling aan in het veld 'opmerkingen'. Noteer in het kort waarom jij of de persoon die je kiest in aanmerking komt. Ik neem dan contact met je op om de telefonische afspraak te plannen. Zijn er meer dan tien kandidaten, dan worden de namen geloot. 
Ik ben heel benieuwd wie ik aan de lijn ga hebben.
Online reeks: Ik neem mijn kracht terug. 
Start op 3 januari.

Geef je levenskracht een boost.
In 2020 hebben vele mensen gevoeld dat hun levensenergie en hun veerkracht onder druk kwamen te staan. Dat hoeven we niet te laten gebeuren. In vijf online workshops krijg je de kans om je levenskracht op te krikken, bij te sturen of een boost te geven. Niet alleen, maar samen. In elke workshop krijg je toelichting over het thema, doen we één of meerdere oefeningen en/of een meditatie. Je krijgt tips waarmee je thuis aan de slag kunt zodat je het geleerde verankert. En er is ruimte voor vragen. Reden genoeg om je terug volop te leven en stevig in je schoenen te staan. 

Enkele thema's die aan bod komen: 
Je gezondheidsintuïtie - Zelfbeeld en eigenwaarde - Onzichtbare daden van kracht - Waarom mensen niet willen helen - De kracht van je woorden - Je schaduw in de ogen kijken - Er is altijd licht - Bezield leven. 


Lees zeker ook de introtekst 'Ik neem mijn kracht terug.'

Data: Ik neem mijn kracht terug
Zondagvoormiddag van 10 u tot 12 u
3 en 24 januari - 7 februari - 7 maart - 28 maart 2021


Tarief:
Vijf online webinars van 2 u. Je ontvangt een kerstgeschenkje van € 40*.       € 390 i.p.v. € 430
Ik schrijf me in voor de webinars: 'Ik neem mijn kracht terug.'
Bij elke inschrijving kun je deelnemen aan het warme kerstgeschenk* (zie boven). Je kunt dus meerdere keren deelnemen. 
Energetische healing gebaseerd
op de werking van de tweede straal.
Het online groepsgebeuren start op 8 januari.
Laat liefde je overkomen tijdens een healingsessie waarbij je rustig thuis in je veilige omgeving kunt blijven. Meer dan ooit hebben we nood aan een leefveld dat in harmonie en evenwicht is zodat we vanuit onze zielenkracht kunnen leven. 

Een online healingssessie bestaat uit drie fasen waarbij we contact maken met je innerlijke wereld, de healing die gebaseerd is op de werking van de tweede straal die een bewustzijnsveld is van liefde en wijsheid én een terugkoppeling naar je ervaring.

Onmiddellijk na de healing voel je al effecten die zich verder ontvouwen in de tijd erna.


Een healing kun je voor jezelf doen, samen met je gezin en in groep.

Lees zeker ook de introtekst.
Wat anderen zeggen over de healingsessie.
 • De energetische healing gaf me de kans om in het midden van de dag even in mezelf gezet te worden. Door uit mijn comfortzone te gaan ,kon ik meer ruimte in mezelf ervaren. Ik voelde me tijdens de healing omringd en veilig. Ik voelde een sterk effect in mijn lichaam en merkte ook het effect bij mijn kinderen die meer in hun kracht stonden. Ik vond het een fantastische ervaring. (Liesbet Boen, osteopate)
   
 • Ik was aangenaam verrast dat de healing zo rustgevend was en dat ik zelf niets anders hoefde te doen dan me ontspannen. Mijn energie begon al tijdens de healing opnieuw te stromen. Mijn altijd koude voeten voelden warm aan. Voor mij is het ook een voordeel dat ik gewoon thuis kon blijven. (Jasna Michiels, verpleegkundige)
Wat zijn de mogelijkheden voor een healingsessie gebaseerd op de tweede straal?
 • Een individuele afspraak voor een energetische healing - online. € 85/u
 • Een reeks van drie individuele afspraken voor een energetische healing - online. Je ontvangt een kerstgeschenkje van € 30*.  € 225* i.p.v. € 255
 • Een deelname aan een healingssessie in groep - online. € 75/u
 • Een reeks van drie healingsessies in groep - online. Je ontvangt een kerstgeschenkje van € 45*. € 180 i.p.v. 225/3u
Data: Healing in groep
Vrijdagavond van 19.30 u tot 20.30 u.
8 - 15 - 22 januari 2021
Ik boek een individuele energetische healing - online.
Ik neem deel aan een healing in groep - online.
Bij elke inschrijving kun je deelnemen aan het warme kerstgeschenk* (zie boven). Je kunt dus meerdere keren deelnemen. 
De 7 kosmische stralen. 
Start op 4 januari.
We maken kennis met de oeroude kennis van de zeven kosmische stralen die overeenkomen met de basisenergie van de zeven chakra’s. De zeven hoofdstralen worden geleid door geascendeerde meesters. Ze ondersteunen de evolutie van het individu en van het collectief, brengen energieën in balans en activeren de levenskracht. Je verbinden met de zeven stralen brengt je op het pad naar verlichting. Via meditaties, de activering van je I AM-aanwezigheid en de energetische reizen die we maken naar de kristaltempels van de vlammen vergroot je je kennis over de kwaliteiten en de uitdagingen van elke straal. Je ervaart zelf de werking ervan. Lees meer....

Acht maandagavonden van 19.30 u tot 22 u
De achtste avond is een integratie-avond.


Lees zeker ook de introtekst 'Ik neem mijn kracht terug.'
Data: De 7 kosmische stralen
Maandagavond van 19.30 u tot 22 u
4 - 25 januari - 15 februari - 8 - 29 maart - 19 april - 10 - 31 mei 2021

 
Kerstgeschenkje voor deze reeks bedraagt € 50*. € 510* i.p.v. € 560
Ik neem deel aan de reeks over de zeven kosmische stralen.
Bij elke inschrijving kun je deelnemen aan het warme kerstgeschenk (zie boven). Je kunt dus meerdere keren deelnemen. 
Individueel consult - Live

Heb je nood aan een luisterend oor, een helpend inzicht, een gesprek, een stapje verder op je pad, het ontrafelen van je levensknopen, een oppepper voor je bewustzijn, dan ben je welkom tijdens een individueel consult. Ik ben blij om je wegwijzer te kunnen zijn. 
Een individueel consult live vindt coronaproof plaats. 

Een consult dat geboekt wordt voor 31 december 2020 om 18 u ontvangt een kerstgeschenkje van € 10.
€ 75 i.p.v. € 85
Ik boek een individueel consult.
Bekijk het aanbod in de kalender.
Ondersteun de kracht van je team.
 
Boek Hilde Van Bulck voor
webinars, workshops en meditaties online. 
 • Een webinar of een reeks over innerlijke kracht. 
 • Teacher, be aware (Teaching by being)
 • Kennis maken met onderwijsopstellingen.
 • Een systemische kijk voorbij stress op school.
 • Kennis maken met familieopstellingen
 • Pedagogische coaching voor leerkrachten. 
 • VIP-coaching voor leidinggevenden: Awaken your inner leadership.
Neem vrijblijvend contact op voor een aanbod op maat.
Facebook
LinkedIn

Dankjewel

Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.

Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

Publieke spreker - Schrijver - Facilitator opstellingen - Organisatie-adviseur

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2020 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com

Terug naar de inhoud