E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding

September > Week 37
E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding
    Nieuw! E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding


E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding 

- Van ziel tot ziel - 
Sterven is een van de belangrijkste fasen in het leven. Op het moment dat iemand te weten komt dat hij zal gaan sterven verandert er plotseling van alles. Niet alleen lichamelijk en geestelijk, maar zeker ook op zielsniveau. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk op zielsniveau tijdens het stervensproces en wat is belangrijk om hierbij te doen, maar zeker ook te laten, gezien vanuit de ziel.
 
De rode draad in deze E-cursus is mijn overtuiging dat we meer zijn dan alleen maar een lichaam. Ik wil graag mensen helpen zich weer te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn. Dat de dood niet het einde is maar een terugkeer naar daar waar we eigenlijk vandaan komen. Ik vind het vooral heel belangrijk om zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood proberen weg te nemen. Met deze cursus wil ik graag ook anderen leren om op zielsniveau stervenden op een mooie en waardevolle manier te begeleiden met de oversteek naar Huis. 

Deze E-cursus is bedoeld voor iedereen die graag iets meer wil weten over spirituele stervensbegeleiding of hier in de toekomst wellicht ook vorm aan wil gaan geven op wat voor manier dan ook. Wat je voor deze cursus nodig hebt is de bereidheid jezelf en je eigen sterfelijkheid onder ogen te zien, waardoor je eventuele angst voor de dood zal kunnen verdwijnen en je meer kunt genieten van het leven.    
 
De cursus bestaat uit tien informatieve lessen. Deze lessen krijg je in een keer via e-mail (Wetransfer) toegestuurd en kun je op je eigen computer opslaan. Bij de cursus zitten ook een aantal geleide meditaties en in elke les vind je een link naar een inspirerend filmpje. 

De prijs van deze E-cursus is € 125,- voor 10 lessen.
Tevens ontvang je als extra bonus een gratis download van mijn E-boek Her-Inneringen.

Mocht je interesse hebben in deze E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding, stuur dan een mailtje met daarin je naam en adres naar: info@zielsgelukkig.nu 

Lieve groet,

Marie-Claire van der Bruggen
www.zielsgelukkig.nu                                                                     

 
Sterven is geen kunst. De dood komt vanzelf.
Maar om goed te sterven, dat is de kunst der kunsten...
 
Plato


                                        

                                                                                                                                                             

                                                                                                     
Contact met je gidsVaak word mij gevraagd hoe je in contact kunt komen met je gids. De beste manier is om op het moment waarop je contact met je gids wilt maken, je gewoon rustig gaat zitten, je hoofd leeg maakt en vraagt of deze bij je wil komen. Je zult dan vanzelf een bepaald gevoel krijgen. Bij de een is dit warmte of een golf van liefde, de ander voelt overal tintelingen. Iedereen ervaart dit anders. Als je het gevoel hebt dat je in contact staat met je gids, dan stel je gewoon een vraag. Het eerste antwoord dat dan in je opkomt is van je gids. Dit vergt wel wat oefening en in het begin zal het misschien ook niet meteen lukken. Vaak denk je ook dat je alles maar verzint en dat je je eigen gedachten hoort. De meeste mensen denken dat ze letterlijk iets moeten horen als ze communiceren met hun gids, maar meestal is het alleen met je innerlijke oren hoorbaar en dat maakt het soms verwarrend. Je moet er rekening mee houden dat je gids je ook op een andere manier een antwoord kan geven. Dit kan zijn door een liedje dat je ineens op de radio hoort of een tekst die je leest of iets wat iemand tegen je zegt. Houdt daarom altijd je ogen en oren goed geopend als jij je gids een vraag hebt gesteld.

Bij het contact maken met je gids is het hebben van vertrouwen heel belangrijk. Maar hoe meer je oefent, hoe beter het zal gaan en dan zul je merken dat dit contact een geweldige verrijking kan zijn voor je dagelijkse leven. Je gids zal je helpen, want hij of zij vindt het erg fijn om met je te communiceren. Hoe meer tijd en energie jij in de relatie en communicatie met je gids stopt, hoe meer vertrouwen je zult krijgen in jezelf en je gids. Maar een ding is wel heel belangrijk om te weten: een gids mag nooit iets doen zonder dat je daar om hebt gevraagd, of dit nu bewust of onbewust is. Met uitzondering van bepaalde noodsituaties. Zij kan wel bepaalde tekens geven die je kunnen helpen, maar je moet er dan wel voor openstaan om die te zien en te herkennen. Dit heeft alles te maken met je vrije wil.

Dus je moet goed onthouden dat je altijd zelf om hulp moet vragen aan je gids. Maar dat is niet altijd even makkelijk, want juist als je heel verdrietig of angstig bent vergeet je dat vaak. Je denkt er dan gewoon niet aan. Dat komt, omdat je op dat moment weer even vergeet wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Je concentreert je dan helemaal op het mens zijn en alle ellende en verdriet die je op dat moment voelt. Probeer je daarom op ieder moment in je leven te herinneren wie je werkelijk bent en je te realiseren dat je nooit alleen bent. Er is altijd hulp om je heen, ook al merk je dat op dat moment helemaal niet. Het is een kwestie van vertrouwen hebben en houden. Hierdoor groeit je bewustzijn en dan zul je merken dat het steeds makkelijker gaat. Je staat dan ook meer open voor de hulp. Vaak helpen je gidsen je er dan aan herinneren dat je om hulp kunt en mag vragen. Dit kan op veel manieren, bijvoorbeeld door een zachte aanraking,  waardoor jij de energie en de liefde van je gids kunt voelen.

Het kan ook voorkomen dat je geen informatie krijgt van je gids, ook al vraag je hier heel duidelijk om. Meestal is het dan voor je eigen bestwil om deze niet te krijgen. Het kan je op dat moment misschien wel belemmeren in je ontwikkeling. Wellicht gaat het om een hele belangrijke situatie in je leven die je zelf moet oplossen,  zonder dat je gidsen er meteen inspringen. Het contact met je gids gebeurt altijd op de voor jou juiste tijd en die is voor iedereen weer anders. De taak van je gids is je te helpen en ondersteunen waar hij maar kan. Begeleiden betekent echter niet dat je gids alle verantwoordelijkheid gaat overnemen. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je keuzes en creaties en voor de gevolgen daarvan…..

                                    
 

Agenda                                                                                            

 


 * Dinsdag 6 november 2018
Dagworkshop Stervensbegeleiding bij de Poort in Groesbeek.
Aanmelden via: info@zielsgelukkig.nu 

Deze dag zit vol.


* Dinsdag 11 december 2018
Dagworkshop ZielsGelukkig bij de Poort in Groesbeek.
Aanmelden via: info@zielsgelukkig.nu 

Deze dag zit vol.


* Dinsdag 15 januari 2019
Dagworkshop Stervensbegeleiding bij de Poort in Groesbeek.
Aanmelden via: info@zielsgelukkig.nu * Dinsdag 12 maart 2019
Dagworkshop ZielsGelukkig bij de Poort in Groesbeek.
Aanmelden via: info@zielsgelukkig.nu 


Er zullen waarschijnlijk nog meer data volgen.
Houdt hiervoor mijn website in de gaten.  
                          

 
                   

 
 
       
                     
         
Klik op de boeken voor meer informatie. 

 


  

Dagworkshop Spirituele Stervensbegeleiding    


Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag wat meer wil weten over spirituele stervensbegeleiding en hier in de toekomst wellicht ook vorm aan wil geven. De dag is erop gericht om te leren hoe je het beste met stervenden om kan gaan en zo goed mogelijk kunt begeleiden tijdens de laatste dagen hier op aarde.  Er is geen specifieke ervaring vereist. Wat je wel nodig hebt is de bereidheid jezelf en je eigen sterfelijkheid onder ogen te zien, waardoor je angst voor de dood zal verdwijnen en je meer kunt genieten van het leven. 

De rode draad in deze workshop is mijn overtuiging dat we meer zijn dan alleen maar een lichaam. Ik wil graag mensen helpen zich weer te gaan her-inneren wie ze werkelijk zijn. Dat de dood niet het einde is maar een terugkeer naar daar waar we eigenlijk vandaan komen. Ik vind het vooral heel belangrijk om zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood proberen weg te nemen. Door deze workshop wil ik graag ook anderen leren om op zielsniveau stervenden op een mooie en waardevolle manier te begeleiden met de oversteek naar Huis. Daarom zal er tijdens deze dag vooral ook veel aandacht zijn voor de spirituele kant van stervensbegeleiding.   


 
Hier vind je alle informatie over deze workshop en de tot nu toe bekende data.


  

 
Dagworkshop ZielsGelukkig  

Her-Inneren wie je werkelijk bent  


Deze dag zal helemaal in het teken staan van het je Her-Inneren wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Diep van binnen weet je dat al wel maar je bent het misschien vergeten. 
 
Je gaat aan de hand van een aantal thema's uit mijn 5 boeken, geleide meditaties, verschillende oefeningen en muziek op een leuke manier echt met jezelf aan de slag.
Je zult jezelf beter leren kennen en het zal je vertrouwen in het leven versterken en je op een inspirerende manier verder helpen bij je eigen unieke persoonlijke ontwikkeling.
Het is jouw eigen Innerlijk Weten wat mag ontwaken en dit zal je als ziel enorm verrijken. 
 
Deze dag kan je wellicht een heel andere kijk geven op het leven en je doen beseffen dat er maar één iemand verantwoordelijk is voor jouw geluk en dat ben je zelf!


 
Hier vind je alle informatie over deze workshop en de tot nu toe bekende data.

 

ZielsGelukkig Inspiratiekaarten

Klik hier voor meer informatie over mijn ZielsGelukkig Inspiratiekaarten


E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding 
 
Van Ziel tot Ziel 
Deze E-cursus is bedoeld voor iedereen die graag iets meer wil weten over spirituele stervensbegeleiding of hier in de toekomst wellicht ook vorm aan wil gaan geven op wat voor manier dan ook. Wat je voor deze cursus nodig hebt is de bereidheid jezelf en je eigen sterfelijkheid onder ogen te zien, waardoor je eventuele angst voor de dood zal kunnen verdwijnen en je meer kunt genieten van het leven.    
 
De cursus bestaat uit tien informatieve lessen met in iedere les een opdracht die je voor jezelf maakt. Deze lessen krijg je via e-mail toegestuurd. Bij elke les zit ook een geleide meditatie, een informatief filmpje of iets dergelijks.


 
Hier vind je alle informatie over de E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding


E-cursus Her-Inneren 
 
Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling
Ik hoef niet anders te worden.
Ik hoef me alleen maar te
Her-Inneren wie ik werkelijk ben!


 
Deze cursus bestaat uit 10 inspirerende lessen. Deze lessen krijg je via e-mail toegestuurd. Bij elke les zit ook een geleide meditatie. Naast wat basiskennis zal de cursus voor een groot deel gaan over het je Her-Inneren wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. 

De lessen zijn een verdieping van de onderwerpen uit mijn boeken. Je gaat echt met jezelf aan de slag en het zal je vertrouwen in het leven versterken en je verder helpen in je eigen persoonlijke ontwikkeling. 


 
Hier vind je alle informatie over de E-cursus Her-Inneren
Website ZielsGelukkig
Email
Facebook
Share
Forward to Friend


Terug naar de inhoud