Duik diep in je schrijven. GRATIS e-book van schrijf- en expressiecoach Joey Brown - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Duik diep in je schrijven. GRATIS e-book van schrijf- en expressiecoach Joey Brown

Maart 2017 > week 9

Download gratis!
Diepzeeschrijven
15 x duiken naar je kern

Herken je het gevoel: je wil graag schrijven maar je vindt van jezelf dat je er niet 'in' geraakt? In “Diepzeeschrijven, 15 x duiken naar je kern”, geef ik je 15 manieren om dieper in je schrijven te duiken. Ik vertel je ook waarom je dat zou moeten doen, en wat het diepzeeschrijven je nog meer kan brengen.
Hoe dieper je durft te gaan, hoe levendiger je schrijven wordt. Het werkt bovendien ook op persoonlijk niveau: je zelfinzicht en je bewustzijn vergroot, en het zorgt voor innerlijke rust.
Download het e-book gratis via onderstaande button.
Ik wens je veel lees- en schrijfplezier!
Joey Brown

Meer over mij
Ik kan wat voor je betekenen als schrijf- en expressiecoach, maar ook als transformatiecoach en meditatieleraar. Het bijzondere is dat ik al dit moois kan doen van op een bijzondere plek: het Griekse eiland waar ik sinds 2013 woon: Ikaria. Op Ikaria organiseer ik in de zomermaanden retraites: unieke combinaties van schrijven met andere vormen van expressie.
Zo combineer ik schrijven met stilte, schrijven met creatief-expressief werk, schrijven met familieopstellingen of schrijven met dans. De nadruk van al mijn retraites ligt op transformatie en bewustwording.
Je hoeft geen schrijver te zijn om bij mij in retraite te komen. Je moet gewoon een passioneel brandend verlangen hebben om jezelf (met o.m. je pen als instrument) dieper te onderzoeken.
In de lente en in de herfst vind je mij ook in België en Nederland. Dan geef ik lezingen of kan je eveneens deelnemen aan retraites.
Neem een kijkje op de website: www.joeybrown.be voor een overzicht van alle retraites. In mijn online agenda vind je wellicht een retraite die helemaal bij je past.
 
 

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu