De zeven Heilige Vlammen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De zeven Heilige Vlammen

December 2016 > Week 48
Naamloos 2

De zeven Heilige Vlammen

de zeven heilige vlammen.jpg 

Surf langs de 7 Heilige Stralen naar je eigen Hoger Bewustzijn.

Reis meditatief naar de kristaltempels van de 7 Heilige Vlammen

Transformeer oude patronen en programma’s

Verhoog je energiepijl en stralingsfrequentie

Zeven workshops in Heist-op-den-Berg

De oude geheime leer van het gebruik van de Zeven Heilige Vlammen is toegankelijk geworden voor alle bewoners van deze planeet. Sinds het Limurische tijdperk werden deze Vlammen brandend gehouden tot de mensheid klaar was om zijn Hogere Bewustzijn te downloaden in zijn eigen geest.

En NU kan het gemakkelijker dan ooit. Waar vroeger meerdere levens voor nodig waren kan nu in minder dan één leven. Het gebruik van de Heilige kosmische stralen is toegankelijk geworden voor alle bewoners van deze planeet

Tijdens de workshops ontvang je een hemels kleurenpallet van magische gekleurde stralen. Hiermee transformeer je de donkere schilderijen van je leven om tot schitterende kleurenprenten.

De donkere kleuren die ons eigen brein spontaan aanbiedt hoeven we niet langer aan te nemen. Ze zijn ontstaan uit oude inprentingen en valse overtuigingen die we ons met de jaren en eeuwen eigen hebben gemaakt. We denken dat ze van ons zijn en bij ons horen. Niets is minder waar! Gebruik de magische goddelijke kleurenfrequenties en weg ermee…

Zo simpel is het nu. De weg terug naar ons schitterende Zelf ligt wijd open. Het enige wat je hebt te doen is de bewuste keuze maken om ervoor te gaan.

Of wacht je, zoals vele mensen, met het in orde brengen van je eigen ziel tot je oog in oog staat met je eigen dood? Blijf je het uitstellen en uitstellen omdat je vele andere “belangrijker” zaken te doen hebt? Weet je, als je over honderd jaar kan verlicht worden, dan kan je dat ook NU!

De workshop beslaat 7 avonden, elke avond gewijd aan één van de zeven Stralen. We reizen onder geleide meditatie naar de 7 kristaltempels van Licht. Daar kan je met je ganse geest, lichaam en ziel ervaren dat je jezelf optilt en zuivert. Ter plaatse maken we gebruik van de magie van deze prachtige gekleurde stralen. De hele tijd zijn de verlichte Meesters bij ons aanwezig om onze ware intenties gemakkelijker te kunnen verwezenlijken.

 

De 7 Heilige Stralen

 

1.     De eerste Straal - de Koningsblauwe Vlam van de Wil van God

Meester El Morya

Wanneer je je afstemt op de Wil van je “IK BEN” (en niet van je ego) zal je merken dat je leven gemakkelijker in harmonie, vreugde en overvloed verloopt. Deze Straal staat ook voor zelfvertrouwen, wat je helpt je angsten los te laten. Je voelt ze als het ware smelten als sneeuw voor de zon.

2.     De tweede Straal - de Gele Vlam van Wijsheid en Verlichting

Meester Lanto

Deze Straal helpt je geest om zich te openen voor zijn oneindig uitbreidende wijsheid. Wanneer je deze straal in je eigen geest inbrengt kan je beslissingen nemen in je leven die je leiden naar innerlijke rust en voldoening en zal je ontwaken in je eigen goddelijkheid.

3.     De derde Straal - de Roze Vlam van Kosmische Liefde

Meester Paul De Venetiaan, meester in mededogen

Liefde is het bindmiddel dat alles schept, geneest, transformeert en in evenwicht brengt. Hoe meer je deze Straal gebruikt, hoe meer je beperkingen zich gaan oplossen, en hoe meer je meester wordt van je lot. Je ontvangt adviezen voor het herwinnen van je natuurlijke schoonheid en jeugd.

4.     De vierde Straal - de Witte Vlam van Ascentie

Meester Serapis Bey, meester van liefde

Ascentie is het alchemistische huwelijk tussen jezelf als mens en jezelf als goddelijk wezen. Deze witte verblindende Straal zuivert en verwijdert alle negativiteit, onjuiste overtuigingen, verkeerde opvattingen en blinde vlekken die je ascentieproces in de weg staan.

5.     De vijfde Straal - de Smaragdgroene Vlam van Genezing en Manifestatie

Meester Hilarion, meester in de geneeskunde

Brengt genezing in alle onderdelen van je leven. Herstelt de vele beschadigingen die jij in je leven opgelopen hebt. De Smaragdgroene Vlam plaveit de weg naar de manifestatie en de creatie van alles wat jij wenst op stoffelijk en spiritueel niveau.

6.     De zesde Straal - de Paars-Gouden Vlam van Opstanding

Meester Sananda en Lady Nada (Jezus en Maria Magdalena)

Roept alle gaven en eigenschappen van je goddelijkheid weer tot leven. Samen met de Violette Vlam bereidt deze prachtige straal jou voor op het hoofddoel van je vele incarnaties op deze aarde: je ascentie.

7.     De zevende Straal - de Violette Vlam van Transmutatie en Vrijheid

Meester Saint Germain, meester in de alchemie.

De magische Violette Vlam brengt de frequentie van transmutatie, alchemie, bevrijding van beperkingen, koninklijkheid, diplomatie en bemoediging. Wanneer jij je energieveld vult met de wonderlijke energie van deze vlam zal zijn frequentie je bevrijden van obstakels en karma die je beletten om je meesterschap te bereiken.

Wie, hoe en waar

Begeleiding:      Ingrid Collewaert – Energetisch Hypnotherapeut en Esoterische begeleiding
Meer info op www.harmony-of-life.be

Hoe       Deze workshops lopen over zeven avonden. Elke avond wordt er één straal toegelicht.

Data      Telkens op donderdag, van 20h tot 21h30
19 en 26 januari 2017 – 9, 16 en 23 februari – 9 en 16 Maart

Waar     Bollostraat 10B – 2220 Heist-op-den-Berg

Prijs       125 € voor de 7 avonden samen – te betalen uiterlijk 14 dagen voor de start
op rekeningnummer BE14 9795 8005 8183

Inschrijven         bel (015) 52 71 60 of mail naar ingrid@harmony-of-life.be

 

Een uiterst sterke aanrader voor mensen op weg naar hoger bewustzijn

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu