De Sterrenpoort genaamd Alcazar - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

De Sterrenpoort genaamd Alcazar

Oktober 2018 > Week 44
Naamloos 1

De Sterrenpoort genaamd Alcazar

 

 Dit is een bewuste, heilig-geometrische structuur die een krachtig, multidimensionaal energieveld creëert - een energie die de deelnemers binnen enkele momenten in een diepe meditatieve staat kan brengen.

 

Dit is een bewuste, heilig-geometrische structuur die een krachtig, multidimensionaal energieveld creëert - een energie die de deelnemers binnen enkele momenten in een diepe meditatieve staat kan brengen.

 

Als je een avond met Alcazar wilt ervaren, neem dan contact met me op.

 

Tharon.eric@gmail.com

 

Verbind je met de bron die je altijd was, bent en blijft

 

 

Elke ziekte heeft zijn basis in afgescheidenheid, specifiek de gedachte, en de selffulfilling prophesy: Ik ben afgescheiden van mijn bron.

Een bron is eeuwigdurend, en kan niet ophouden bron te zijn.

 

Maar je kan het wel bedenken. Deze gedachte heet dan illusie. Dit op zichzelf is een tegenstrijdigheid. Een bron kan niet anders zijn dan een bron. Dit begrijpen is onmogelijk binnen de huidige regels.

 

Kinderen kunnen wel bedenken dat zij het spelletje cowboy en indiaantje aan het spelen zijn, maar ze zijn het niet. Ze doet alsof. Ze weten dat, maar zolang het spel duurt, willen ze het niet weten.

 

Ze zijn als het ware beide: speler en toeschouwer, schepper en geschapene.

 

 

Merk op dat in ‘onze wereld’ de indianen vaak verliezen en de cowboys winnen. Dat noemt men afspraak, karma. Dat is niet zo, cowboys en indianen zijn gelijkwaardig; maar de ‘afspraak’ blijft geldig…tot ze niet meer geldig is, door een andere afspraak te maken.

Afspraken worden gemaakt op zielsniveau, hier multidimensionaliteit genoemd.

 

 

Het was ‘de afspraak’ om je bron niet te herinneren tot het jaar 2012. Daarna veranderen de regels: we beginnen onze bron te her-inneren. Onthoud dat de Maya’s dit ‘vergeet spelletje’ op ongeveer 25000 jaar lang hebben ingesteld/vastgesteld. De Maya’s zijn niet enkel de makers van de Maya kalender. Op kosmisch niveau zijn het de spelletjesmakers, de game ontwikkelaars, de nerds.

Verstopperje spelen is niet alleen een geliefd spelletje bij kinderen, ook grote mensen doen dit met overgave: Ik ben sterfelijk, ik ben afgescheiden van mijn bron. Ik weet niet wat ik op aarde kom doen.  

Ziekte, pijn, oorlog, verdriet zijn dingen die cowboys en indianen ervaren. Iemand MOET winnen, iemand MOET verliezen, dat zijn de spelregels.

Onze spelregels noemt ook dualiteit, en we spellen dit spelletje op de speelplaats van de derde dimensie, drie dimensies: Tijd/Ruimte/Zelf

Tijd: wanneer

Ruimte: waar

Zelf: ik

Samen: ik, hier en nu.

 

 

Ik, hier en nu zijn afspraken. En net deze afspraken zijn sinds 2012  veranderd, volgens de oude regels uitgelegd weliswaar, vanuit lineaire tijd. Maar lineaire tijd is een afspraak….die nu niet meer geldig is.

Sommigen ( indianen?) hebben het al door, sommigen( cowboys?) nog niet. Sommigen blijven ‘schieten’ op elkaar, anderen niet.

Wat wel een algemene trend is, is dit: WE zijn het oude spelletje moe, en sommigen niet een beetje.

En dat brengt ons weer bij ziekte, pijn, oorlog, verdriet.

De nieuwe regels zijn:

We zijn onze eigen oorzaak en gevolg.

Geven en ontvangen doen we aan ons ZELF.

Deze regels wil Multidimensionality toepassen. Wij willen deze nieuwe afspraken bevestigen en delen met de wereld. Wij gaan staan en zeggen:

 

Ik ben een multidimensioneel wezen.

Mijn bron en ik zijn dezelfde.


 

 

WORKSHOP: JE ZELF ONTDEKKEN   07/11/2018

 

 

 

Workshop: 07/11/2018 van 09:00 tot 16:00

prijs: 85 euro

www.multidimensionality.eu

Belgium, 9800 Astene,

Nazarethsesteensweg 89

 


 

COMMUNICEREN MET DELEN VAN JE MULTI ZIEL 10/11/2018

 

 

Workshop: 10/11/2018 van 09:00 tot 16:00

prijs: 85 euro

www.multidimensionality.eu

Belgium, 9800 Astene,

Nazarethsesteensweg 89

 

 

Terug naar de inhoud