De kracht van klank en stem: concert Millegemkerk, workshops en opleiding sound healer - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

De kracht van klank en stem: concert Millegemkerk, workshops en opleiding sound healer

Mei 2018 > Week 18

in deze aankondiging:
Concert, Sound Journey
& Workshops 
- 18  tot 21 mei 2018 

Opleiding Sound Healer - najaar 2018

 
 
   Programma 18 - 21 mei 2018 (Pinksteren)

vrijdag 18 mei 2018 - 20u00 tot 21u30

concert in Millegemkerk
Sacred Sounds

Een concert zoals je er nog nooit 1 meemaakte. Zang, boventoonzang en akoestische instrumenten verweven tot een betoverend geheel. Een absolute aanrader!

Tijdens deze helende, meditatieve en zeer ontspannende muzikale ervaring zingen Nestor en Michele traditionele gezangen, mantra's en sacrale liederen, maar ook eigen composities. 

De kerk van Millegem is een welbekende energetische plek. Er komen naar verluidt 7 Leylijnen samen. 

Praktische info onderaan.

 

zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018

tweedaagse workshop
Free your Voice, Heal your Life!

Ontdek je authentieke stem op een plezierige manier.

In deze plezierige en intensieve workshop begeleiden Michele en Mieke (Thuis in Jezelf) jou bij de ontdekking en expressie van je authentieke stem.

BELANGRIJK! Je hoeft geen muzikale achtergrond of zangervaring te hebben voor deze workshop. Iedereen (man en vrouw) kan deelnemen.

Al meer dan 10 jaar werken Michele en Mieke geregeld samen in workshops, retreats, sound journeys en concerten in Belgie en Spanje.

Praktische info onderaan

 

zondag 20 mei 2018 - 20u00 tot 21u30

helend ligconcert
Sound Journey - klankreis

 

Een diepgaande, krachtige en helende ervaring van klank. 

Terwijl je comfortabel op een matje ligt,  stemmen Nestor & Michele zich af op helende energie. Ze zingen boventonen en bespelen een verscheidenheid aan akoestische instrumenten. 

Kom volledig tot rust en reis met hen mee op de kracht van helende klanken.
Een heerlijke en helende ervaring!

Praktische info onderaan.

 

maandag 21 mei 2018

workshops
Boventoonzang

Boventoonzang is een oude sjamanistische techniek die zijn oorsprong vindt in Centraal-Azie, Tibet en Zuid-Afrika.

De boventonen klinken als fluittonen die over de basisklank van de stem heen trillen. Ze kunnen bewust gehanteerd worden om melodieen te creeren die recht uit het hart komen en zijn uitstekende instrumenten voor healing(zie video's op de site).

beginners - 10u00 tot 13u30

Voor deze workshop heb je geen zangkennis of muzikale ervaring nodig.

Iedereen kan dit leren!

Tijdens deze  workshop leer je twee basistechnieken. Na afloop ben je in staat om boventonen te herkennen en zelf te produceren.

halfgevorderden & gevorderden - 14u30 tot 18u00

De namiddag is bedoeld voor mensen die al vertrouwd zijn met de basistechnieken en hun vaardigheid willen verfijnen.

Je kan ook deelnemen aan de namiddagworkshop indien je de voormiddagworkshop hebt gevolgd.

De groep wordt gesplitst in halfgevorderden en gevorderden; Nestor zal je praktisch, individueel en in groep begeleiden.

Praktische info onderaan.

 

de lesgevers

Nestor Kornblum & Michele Averard zijn pioniers in Sound Healing in Europa en de oprichters van HarmonicSounds, The Association of Sound Therapy. Ze wonen in Spanje.

Nestor heeft Zuid-Afrikaanse roots en is een veelgevraagd boventoonzanger en lesgever. Hij is auteur van het boek 'Overtone Chant, the Practical Guide'. Net zoals zijn vrouw Michele, is hij een internationaal erkend klanktherapeut.
 
Michele Averard is singer/songwriter, geboren in Engeland. Al van jongs af is ze gepassioneerd door de kracht van klank en stem. Vanuit haar jarenlange ervaring schreef ze het boek '13 Steps to Free Your Voice'.

Samen brachten ze meer dan 10 cd's uit en geven ze al ruim 25 jaar workshops, concerten, sound journeys en opleidingen over de hele wereld.

Door hun vlotte manier van lesgeven - en niet te vergeten hun gevoel voor humor - zijn hun workshops steeds boeiende en prettige ontmoetingen die toegankelijk zijn voor iedereen.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Geen muzikale achtergrond of zangervaring nodig voor de workshops.
Iedereen kan deelnemen! 

Locatie concert: Millegemkerk Ranst, St-Antoniusstraat

Locatie workshops & ligconcert: Steiner School Lier, Mallekotstraat 43

Uitgebreide info: www.pinksterweekend.webs.com 

Inschrijven: info@thuisinjezelf.be  - 03/366 46 16 - www.thuisinjezelf.be


Sound Healer Opleiding
september - december 2018

Najaar 2018 brengen Nestor en Michele voor de negende keer hun internationaal zeer gesmaakte opleiding in Belgie.

Met hun holistische aanpak en jarenlange ervaring brengen ze een unieke opleiding waarin ze persoonlijk energiewerk, de therapeutische toepassingen van klank en een theoretisch kader met elkaar verbinden op een toegankelijke en speelse manier.

De opleiding is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is in klankhealing (helende stem, boventoonzang, therapeutische stemvorken, klankschalen...) en energetisch werk.

O.a. audiologen, opera- & musicalzangeressen, harpspelers, fluitmakers en deelnemers actief in yoga, tai chi, massage, lichaamswerk, dans en cranio-sacrale therapie integreerden al met veel succes Sound Healing in hun leven en werk.

Maar ook als je geen praktijk als klanktherapeut ambieert, kan je met deze opleiding je persoonlijke groei een krachtige boost geven.


Je hebt geen muzikale achtergrond of ervaring nodig. 

Iedereen kan dit leren.

Enkele getuigenissen:

"Dank en heel veel respect hoe jullie de groep dragen , ondersteunen, roeren en raken. schoon ook hoe jullie ons in die wereld van trilling onderdompelen en ons tegelijk onze spiegeltjes laten oppoetsen. Deze opleiding gaat over veel meer dan klank alleen ... het was heel intens maar tegelijk ook zo sereen. ... dank je wel! - Lieve Dolle (2016)

"Het is een warm bad! Meer dan eending. Het begin van een nieuwe reis! Heel transformerend op een zachte manier." - Fabienne Huygen (2014) 

"It was a very intensive course.  I definitely learnt a lot of things that I will carry with me the rest of my life. I really love the balance between Nestor & Michele, man/woman, knowledge & feeling... The course changed me in a good way :-) and gave me more confidence" - Nicolas Mortelmans (2013)

"Fantastic training! Finally a way of using sound and voice in a freeing, improvising way that really fits me. " - Nico Aartsen (2012)


PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geen ervaring, materiaal of muzikale voorkennis nodig voor de opleiding! Iedereen kan de aangeboden technieken leren.

Data: 4 weekends, 1 per maand, start 28 september 2018

Locatie: Steinerschool Lier (bij Antwerpen)

Uitgebreide info: www.soundhealingbelgium.webs.com

Inschrijven: 
info@thuisinjezelf.be - 03/366 46 16 - www.thuisinjezelf.be


  
.
Terug naar de inhoud