De Grote Aanroep op Oudejaar - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

De Grote Aanroep op Oudejaar

december > week 52
Naamloos 1

De Grote Aanroep – recitatie en meditatie

Donderdag 31 december – Online – 13u00-14u30

 

 

De Aanroep of Gebed behoort niet aan een persoon of groep, maar aan de gehele mensheid. Ze is een esoterische of energetische formule waar doorheen we in contact komen met de 3 genezende en scheppende vuren van Licht, Liefde en Kracht.

Doorheen het reciteren van deze Aanroep, komen we in een diepere verbinding met het Hart van de Planeet en haar Goddelijkheid – de Meesters, de universele Christus en Shambhala.

In deze lichtrijke tijd van Kerst en onder de stralende invloed van Steenbok, wordt het Christusbewustzijn en daarom het hartcentrum in alles geïnitieerd en in de diepte verder geopend.

Deze Aanroep in groep reciteren, betekent een dienst en zegening voor het bewustzijn en leven van de Planeet en elk individu.

 

 

Je bent van harte uitgenodigd hierin deel te nemen aanstaande donderdag.

 

Vooraf aanmelden per mail is noodzakelijk. Dit groepsgebeuren is open voor iedereen.

Mail: stefan.vanmeirhaeghe@gmail.com – Website: www.agapea.be

 

U bent van harte welgekomen,

Stefan Van Meirhaeghe

 

 

Link voor de online Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

 

 

Bijdrage - 5eur

U kan uw bijdrage voor aanvang overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "De Tibetaan". Dank voor uw bijdrage.

 

 

 

Over de Grote Aanroep

 

“De Aanroep of Gebed behoort niet aan een persoon of groep, maar aan de gehele mensheid. De schoonheid en kracht van deze Aanroep liggen in zijn eenvoud en in bepaalde fundamentele waarheden, die er in uitgedrukt worden, die door alle mensen als vanzelfsprekend worden aangenomen – de waarheid dat er een basis Intelligentie bestaat waaraan wij de naam God geven; de waarheid dat achter alle uiterlijke schijn Liefde de drijvende kracht van het heelal is; de waarheid dat zowel liefde als intelligentie de resultaten zijn van wat de Wil van God genoemd wordt; en tenslotte de vanzelfsprekende waarheid, dat het Goddelijke Plan zich alleen door de mensheid kan verwezenlijken.”

-        Alice A. Bailey

 

Terug naar de inhoud