De boodschap van water - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

De boodschap van water

Oktober > Week 42 en week 43
Naamloos 1

De boodschap van water

 

Wie denkt er nog steeds dat water voor de vissen is?

Jij?

Dan heb je het behoorlijk mis, want jouw lichaam is voor circa 70 à 80% opgebouwd uit deze substantie. Het is het bloed van Moeder Aarde.

Er schuilt echter een probleem achter de hoek. Een probleem dat jouw water continu ververst dient te worden. Net zoals een motor olie nodig heeft.

Die verversing dient te gebeuren met water zonder polluerende stoffen. En daar wringt het schoentje. Vindt dat maar eens de dag van vandaag…

Water in PET flessen is sowieso bezoedeld water. Ten eerste door de onverwerkte restanten van de grondstof, ten tweede door de weekmakers Bisphenol A (BPA) en ten derde, niet het minst belangrijke, door de aanwezigheid van micro plastics.

Water in glazen flessen kan ook problematisch zijn. Immers heel wat zogenaamde “fabrikanten” gebruiken LOOD in het glas. Water neemt dat lood op en je drinkt het. Hoef ik er een tekening bij te maken?

Dan water “bag-in-box” zoals tegenwoordig ook heel wat wijn verpakt wordt. Hier zijn de problemen zowat identiek als bij water in PET flessen, behalve het Bisphenol A dan.

Heb je een water-cooler? Met bovenaan een bidon water erop. Dan heb je qua verontreiniging door micro plastics een kampioen is huis. Stop dan maar vlug met het drinken van dit soort water wil je geen gezondheidsproblemen krijgen in de hand gewerkt door de micro plastics.

Ben jij eerder een voorstander van kraanwater? Al dan niet gefilterd of geënergetiseerd, weet dan dat dit soort water chemisch gereinigd is geweest en dat deze stoffen nog aanwezig zijn in het water. Weet ook dat ze stampvol micro plastics zitten. Kortom water om op termijn ziek van te worden. Niemand die de oorzaak van jouw ziekte kan toewijzen aan het drinken van het verkeerde soort water.

Beste mensen, zijn jullie je bewust, bewust van het feit dat al die ziekmakende producten die in het drinkwater aanwezig zijn op termijn zorgen voor ziektes en kwaaltjes? Blijf die ongemakken voor en volg de workshop over water.

Welk water is dan wel veilig?

Laat je voorlichten tijdens een workshop. En leer zoveel mogelijk over de waters die op de markt zijn. Leer ook welk water het best bij jouw lichaam past.

Dat kan vanaf 2 november op een locatie in Oelegem bij Antwerpen op 5 minuutjes rijden van de autosnelweg E34.

De eerstkomende workshops gaan door op:

·        Woensdag 6 november 2019 – 14.00 uur

·        Zondag 10 november 2019 – 14.00 uur

·        Dinsdag 12 november 2019 – 14.00 uur

De workshops duren ongeveer 2 ½ uur.

Reserveren kan via e-mail op richard.aerts@telenet.be of per telefoon 03-608.92.03 (antwoordapparaat na voldoende lang bellen).

 

 

Een initiatief gesponsord door Chrysolight v.z.w.

Terug naar de inhoud