De alleen geboren tweelingen of meerling – Lost Twin Syndrome - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

De alleen geboren tweelingen of meerling – Lost Twin Syndrome

Juli > week 27
Naamloos 1

De alleen geboren tweelingen of meerling – Lost Twin Syndrome

 

Op 16 en 17 juli in Belsele op een prachtige plek in de natuur (OVL):

Tweedaagse workshop met opstellingen en pre-en perinatale ervaringen. 

 

Alleen geboren tweelingen, soms ook womb survivors genoemd, zijn mensen die alleen geboren zijn maar waar voor hun geboorte een tweeling of meerlingen aanwezig waren. Meestal is dit niet geweten, ook niet door de moeders, omdat de twee- of meerlingen in de echo niet te zien zijn of zij zijn nog voor de eerste echo verdwenen. Wat blijft, is een onbewust verlangen naar deze prille verbinding.

 

De bewegingen in opstellingen en pre- en perinatale trauma integratie die ons naar de hervereniging met de ongeboren tweeling of meerlingen leiden, zijn nooit gelijk. Elk individu heeft zijn eigen geschiedenis., wij volgen de individuele weg.  Wat wel gelijk is, is dat wij onscheidbaar zijn van van onze tweeling of meerling. Als die onscheidbaarheid een gevoeld inzicht wordt, dan hebben onze tweeling of meerlingen een plaatsin ons hart en in ons hele zijn, we hoeven hen geen plaats te geven. Wij voelen ons niet meer eenzaam en zijn verbonden, tegelijkertijd zijn wij veel vrijer. De liefde naar onszelf en naar de tweeling of meerlingen kan ongehinderd stromen

 

In de partner- en andere relaties  kunnen afhankelijkheid en schuldgevoelens oplossen en kan de liefde tot bloei komen. Een liefde die niets wil van de andere, die alleen maar wil zijn.

Odilon en Anke die een jarenlange ervaring hebben met trauma en verlies van twee- en meerlingen begeleiden samen deze tweedaagse.

Wij werken met opstellingen en pre- en perinatale trauma integratie.

Voor praktische informatie en aanmelding: Alleengeborene

 

Andere evenementen:

 

Vrijdag 9 juli is dag drie van de training in Oostende: basisprincipes van familieopstellingen naar Bert Hellinger. Wie op die derde dag erbij wil zijn en zich aanmeldt voor een opstelling kan zich aanmelden bij Frédéric Duribreux, frederic.shiatsu@gmail.com, telefoon: +32 497 20 69 73.

Lesgever Odilon, voor informatie volg de link: Training

 

20 – 23 Augustus, 3 daags blok met Het Nieuwe Opstellen: Het beroep en het ondernemen – anders helpen. In deze driedaagse word je meegenomen met het spirituele opstellen, de richting die Bert Hellinger ging in de laatste 10 jaar van zijn leven. Ook voor organisatieopstellingen kunnen wij werken vanuit het oneindige veld der mogelijkheden en oplossingen. Wens je enkel één dag deel te nemen, dan kan je jouw vraag inbrengen voor een opstelling op zaterdag 22 augustus.

Voor de praktische informatie en aanmelding ga naar: Het Nieuwe Opstellen

 

Individuele sessies: 

Voor een opstelling neem je contact op met:

Odilon (meer dan 20 jaar praktische opstellingservaring): gsm +32 499 75 32 35 

Voor een PPN-sessie neem je contact op met: Anke: gsm +32 499 32 55 06

Of mail ons: info@bewustzijnshuis.be of info@bewustzijnshuis.nl

 

BEWUSTZIJNSHUIS VOF

Odilon Mets Original Hellinger ® Familie- en organisatieopsteller 

Opleider – trainer in Het Nieuwe, Geestelijke Opstellen 

Anke Hornbüssel, pre- en perinatale trauma integratie

Kernemelkstraat 148  B-9112 Sinaai

Telefoon: 0032 (0) 3 772 16 48 

GSM: +32 499753235

www.bewustzijnshuis.be

info@bewustzijnshuis.be

Terug naar de inhoud