Dansen voor een mooiere wereld - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dansen voor een mooiere wereld

Oktober 2016 > week 42
Dansen voor een mooiere wereld

Wil je jezelf verder ontplooien
op een plezierige en warme manier? 

 

 

Zoek je een leuke manier om zelf te groeien en tegelijk bij te dragen aan een mooiere wereld? Ontdek Biodanza! Biodanza is een systeem dat de mensen niet alleen gezonder wil maken, maar ook gelukkiger. Op een toegankelijke manier, met eenvoudige dansen en ontmoetingssituaties die een diepgaand effect hebben. Door Biodanza te doen, ontwikkel je meer zelfvertrouwen, ben je beter bestand tegen stress en creëer je meer authentieke relaties.  Je ziet opnieuw de schoonheid in eenvoudige dingen: een zonsopgang, een blad dat verkleurt, een glimlach. Je bewondering en respect voor het leven in al zijn vormen neemt toe.
Lijkt dit je wel wat? Je kan Biodanza ontdekken op tal van plaatsen in Vlaanderen, klik hier voor de website van de Vlaamse leraars.

Wil je jezelf ineens een intense Biodanza ervaring cadeau doen? Kom dan naar het startweekend van de Vlaamse Biodanza school van vrijdagavond 11 tot en met zondag 13 november. In onze school kan je weekends volgen:
- voor je eigen groei,
- om meer te weten van de theoretische achtergrond van het systeem,
- en/of met de bedoeling zelf leraar te worden.

Contacteer ons gerust via mail (Struyfinge@gmail.com) of telefoon: 0473/32.29.43) voor meer info of kijk alvast op http://www.vlaamsebiodanzaschool.com/.
  

Op vrijdagavond 11 november staat de feestelijke opening van de Vlaamse Biodanzaschool op het programma; iedereen is welkom om te komen meedansen en vieren. Schrijf je in via deze site.


Het team van de Vlaamse Biodanzaschool
 

 | forward naar een vriend |
Copyright © * 2016 It works to move
Alle rechten voorbehouden


Ons e-mail adres is:
 

 

 


 

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu