Dans mee op weg naar een nieuwe wereld - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Dans mee op weg naar een nieuwe wereld

September > Week 36
Dans mee op weg naar een nieuwe wereld

 

 

Wordt deze Nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Bekijk hem in je browser.

 


 

In deze uitzonderlijke tijd, nodigt de Vlaamse Biodanzaschool je uit voor en avontuur, een reis waarin jij de held bent.
 
We willen je graag meenemen op een pad van groei en transformatie, nu meer dan ooit. Tijdens het weekend van 11, 12 en 13 september start een nieuwe opleidingscyclus. Een reis waardoor je je vrijer voelt,   beter in je vel, beter in staat om te gaan met uitdagingen van welke aard dan ook. Samen integreren we theorie, methodologie en dans.

Kom alvast meedoen tijdens het openingsweekend. Zo kan je proeven van de rijkdom die de opleiding brengt, kennismaken, het samen zijn in groep ervaren, de heerlijke locatie ontdekken en genieten van de diepgang in de dansmomenten en van het inzicht in de theorie, allemaal elementen die je groeiproces ondersteunen.

Dit weekend geeft je de kans te ervaren of je het avontuur van de opleiding wil aangaan. Het weekend bestaat uit een online openingsdans-sessie, een ‘live’ dansdag op zaterdag en een online dag op zondag.
 
De opleiding bestaat uit twee delen, deel één is het  Biodanzagroeitraject ‘Meer leven in je leven’. Daarna kan je zo je wenst de Biodanzalerarenopleiding volgen: ‘Een beroep voor de toekomst’. Meer info over de opleiding vind je hier. Je kan ons ook mailen of bellen: Greet: 015/62 06 35,Inge 0473/32 29 434.
  
DE UNIEKE NOOT
Jij bent de unieke noot
In de eeuwigheid van stilte
Maakt jouw dans
Een nieuw lied,
Wie ben jij lopend naar het meer?
 
Rolando Toro Araneda

 

 

    JA, IK SCHRIJF ME IN      .
Op de homepagina van onze website vind je een podcast én een filmpje waarin studenten van de eerste cyclus getuigen, klik hiervoor hier..


 

 
 


 

 

Ken je iemand voor wie deze info interessant kan zijn? Dank om deze mail door te sturen. Ze zijn je vast heel dankbaar. We heten alvast iedereen van harte welkom!

Inge & Greet, co-directeurs

 

 


 | forward naar een vriend |
Ken je iemand die interesse kan hebben voor deze info? Dank om ze door te mailen!

 


 

Copyright © * 2020 Vlaamse Biodanzaschool VOF
Alle rechten voorbehouden


Ons e-mail adres is:
Greet.Selderslaghs@skynet.be en inge@bewegingskracht.be
www.vlaamsebiodanzaschool.com

 


Virusvrij. www.avg.com
Terug naar de inhoud