Cursus esoterische astrologie - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Cursus esoterische astrologie

September > Week 36
Naamloos 1

Cursus esoterische astrologie

 

Voor iedereen die wil  bijleren over de ziel en wil kennismaking met de 7 kosmische stralen.

 

Geen voorkennis astrologie nodig. 

Maar ook voor astrologen en healers is deze cursus  van de ziel nieuw en de moeite.

 

De enige voorkennis die je hiervoor nodig hebt is veel goesting naar bijleren. Bijleren over je groeimogelijkheden, je zielswensen, maar ook bijleren over het hoe en het waarom van je tegenslagen, je blokkades of je moeilijkheden. Je krijgt de tools in handen om te leren je beperkingen te wijzigen in groeimogelijkheden.

Astrologie wordt ook de leer van het leven genoemd. In het midden van het huidige watermantijdperk wordt dit de grootste wetenschap

Deze cursus start met de kennis van de zeven stralen. Deze kennis is terug te vinden in alle esoterische vormen. De link wordt gelegd tussen werken met de engelen en de opgestegen meesters, de nine stare ki, de I tjing, de violette vlam, de tarot en zoveel meer. Zodat ieder op zijn eigen domein een aanknopingspunt heeft om zich te verdiepen.       

Er wordt ook gewerkt met de kennis van de 3 grote overkoepelende sterrenbeelden namelijk de Grote Beer (met als toepassing de nine stare ki, feng shuy of de eerste straal van kracht), Sirius (met de Christusstraal of Liefde wijsheid) en met de Pleiaden (de derde straal van de kennis van de mensheid). Ook voor mensen die al astrologie studeerden is deze cursus dus de moeite waard want ‘Esoterische astrologie’ verschilt massa’s van de andere astrologievormen. Bij de esoterische astrologie hoort bij elk sterrenbeeld niet 1 maar 3 heersers. Dit maakt dat een horoscoop op een totaal andere manier gelezen wordt voor een individueel gerichte mens, voor een zielsgerichte mens en voor een monadisch of geestelijk gerichte mens.

Bij de esoterische astrologie krijg je geen lijstjes met gaven en gebreken of alle kenmerken van het ego maar door de esoterische kennis krijg je toegangspoorten. Je leert om je eigen lot te wijzigen en te groeien van een ego of persoonlijkheid naar een zielsbewust individu. Maar ook voor de reeds zielsbewust mens eindigt het hier niet. Deze gevorderden in de esoterie leren om verder door te groeien naar hun eigen goddelijkheid of de monade.

Deze lessen hebben niet direct tot doel om een horoscoop te leren lezen voor anderen maar wel om je ego-gericht handelen bewust te wijzigen naar intuïtieve zielsgerichte toewijding en nog verder naar het geestelijk dienen. Hiervoor is enkel een sterke wil tot groei nodig. Deze lessen zijn dus niet enkel theorie. Je moet geen uren zitten studeren. De reeks is zo opgebouwd dat je toegangspoorten krijgt naar de ziel zodat iedereen op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

De reeks bestaat uit 20 lessen van 2.30 uur over een volledig (school)jaar. Er is tussenin een kwartier  pauze met een drankje.  Er zijn twee mogelijkheden:

·         om de twee weken op dinsdagavond van 19.30 tot 22.15 uur

·         of om de twee weken op vrijdagnamiddag van 14 tot 16.45 uur.

·         of 5 zaterdagen van 9 tot 17uur.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 10 per reeks zodat iedereen voldoende aan bod komt.

De prijs voor de volledige reeks van 20 lessen is 500 euro. Inschrijving is pas definitief na betaling op rekening van De Baets BE88 0013 2641 1241. (Op aanvraag is er een mogelijkheid om in 2 delen te betalen waarbij 2x 280 euro).  De lessen gaan door in de Creuselaan 25, 9880 Aalter.

Meer informatie en de inhoud van de lessen kun je bekomen via GSM 0484 110 233 of via mail   allaertmarianne@hotmail.com

Terug naar de inhoud