Creatief met opstellingen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Creatief met opstellingen

April 2018 > Week 17
Naamloos 1

Hartelijk welkom op ons voorjaarsprogramma.

Systemisch Werk rondom Verwantschapsvraagstukken - HILLBRAND WESTRA| Zondag 13 mei 2018

Systemisch Werk rondom Verwantschapsvraagstukken - Creatief met opstellingen"Verwantschap in haar kern snijdt diep in de ziel van de mens. Het legt haarscherp bloot waar het mechanisch denken haar einde kent en een andere dimensie haar gezicht laat zien. De mensen die getroffen zijn als directe of indirecte betrokkene, weten als geen ander welk leed, pijn en diepe verdriet en breuken het kan veroorzaken. De media doet het vaak af als een tijdelijk verlangen naar het weten, maar in essentie raakt het aan het fundament van het bestaansrecht van de mens en hoe de samenleving hiermee omgaat. Degenen die dit fenomeen niet van dichtbij kent, zal er vaak een oppervlakkige mening over toegedaan zijn. Maar er gaat veel leed schuil achter het geheim of het niet weten (voelen) van wie je bent.

Op donderdag 19 april en donderdag 24 mei 2018 geeft Hillbrand Westra ook consulten. Meer info vind je op http://creatiefmetopstellingen.com/nl/individuele-coaching/coaching-opstellingen-hilbrand-westra

De wereld op z’n kop - FRANCIS LALEMAN| Zaterdag 19 mei 2018

In "De wereld op zijn kop" neemt Francis Laleman het publiek mee naar de binnenkant van het Indische kastensysteem: het enige sociaal systeem op de wereld dat terzelfdertijd officieel niet bestaat en nauwlettend wordt gadegeslagen door een actief in het systeem participerende overheid.

De wereld op zijn kop is geen saaie lezing maar een interactieve, ervaringsgerichte werkplaats, waarin de deelnemers zèlf, via een  kundige opstellingstechniek, tot hun eigen kaste gaan behoren – en aan den lijve kunnen ondervinden welke impact dit heeft op hun waarden, gedragscode en dagelijkse beslommeringen.

 

 

Opstellingen vanuit Zielsverlangen - TITINE MIGOM | Zondag 10 juni 2018

·         Wat is mijn levensmissie, mijn zielsmissie? Waarom heb ik er geen voeling mee? 

·         Waarom is mijn zielsverlangen onvindbaar, onzichtbaar, onbereikbaar, ontoegankelijk?

·         Hoe omschrijf ik dat diepe verlangen?

·         Het is allemaal zo vaag. Zal ik het überhaupt ooit weten?

·         Wat is die essentie in mij?

·         Waarom maak ik zo moeilijk contact met dat zielsverlangen?

·         Ik ga nog verder: waarom doe ik net het tegenovergestelde van dat diepe verlangen?

Deze vragen zetten mij al een hele tijd aan het denken. Onze ervaringen leren ons, dat eens je contact hebt met je zielsverlangen, je grote levensopdracht zichtbaar wordt en vorm krijgt. Het leven lacht je toe. Er ontstaat overvloed, dankbaarheid, mededogen. Authenticiteit wordt je nieuwe manier van zijn. Het pad van je hart ontvouwt zich.

Deze dag werken we met opstellingen om je diepste zielsverlangen te ontdekken, ernaar te luisteren, het te omhelzen, en er volmondig ja tegen te zeggen.

Opstellingsdag| Zondag 11 november 2018

Na het daverende succes van onze eerste opstellingsbeurs vorig jaar, stellen we je graag de tweede editie van het meest inspirerende opstellingsgebeuren van Vlaanderen en Nederland voor.

Sleutelwoorden voor deze dag: verbinding, ontmoeten, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie, nieuwe stijlen, nieuwe ideëen, netwerken, ...

Nieuwsbrief

Wil je je graag inschrijven op onze nieuwsbrief? Stuur gerust een mailtje naar jill@lies-ameeuw.com

Terug naar de inhoud