CHI of wandelmachine - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

CHI of wandelmachine

December 2016 > week 49
Naamloos 1

 

chi banner.jpg         

 

15 min. hierop geeft evenveel

bloeddoorstroming als

            90 min. wandelen


 

 

 

                      
 
Nu ook voor schouderoefeningen met een snelheid die lager ligt: 60 tot 140 RPM.  

chi machine.jpg

Languit op de rug liggen en intussen een heilzame, relaxerende schudbeurt van de massagemachine krijgen: ’t is ongeveer wat kinesisten doen om hun patiënten los te maken of op te warmen. Met 60 bewegingen per minuut wordt alle stress uit het lichaam geschud. Niet enkel uw benen,    maar het hele lichaam beweegt stevig mee. De wandelmachine brengt via de enkels de hele ruggengraat in beweging. Tot aan de kruin van uw hoofd worden alle wervels heel lichtjes bewogen. Dat verhoogt het zuurstofgehalte in het lichaam.

Ontgiften: zo wordt dat hele proces genoemd. Wanneer het lichaam zich reinigt, heeft dat automatisch een verhoogde energieopname en bloeddoorstroming tot gevolg. Energie is dus niet alleen een kwestie van voeding, maar vooral van reiniging.

Na een kwartiertje, als het wiegen stopt, is de sensatie die door uw lichaam gaat onbeschrijfelijk. Het is alsof minuscuul kleine warme naaldjes vanuit het midden naar alle ledematen schieten. Als een beginstadium van gewichtloosheid. Alsof u een hele nacht hebt geslapen. Alsof… nou, om het gevoel echt te kunnen vatten, zal u de weldadige werking van de wandelmachine zélf moeten uitproberen!

 

                Lees vele getuigenissen:

                  bestel nu.jpg

nu voor € 330 ipv EUR 370,00  tot einde 2016

btw en levering inbegrepen.

2 origin logo.jpg2origin bvba
Bredeheide 25 A, 2860 Sint-Katelijne-Waver Tel. +32 (0)3 449 22 27 -
2@2origin.com - www.2origin.com 

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu