Centrum GEA - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Centrum GEA

September 2016 > week 36
{$title}
 

Programma najaar 2016

 

 

      

    Nieuwe locatie 

Prinses Clementinalaan 92  Gent

 

Voordracht
Magneetveld Resonantietherapie en gezondheid: maandag 12 september 19u30


Info-avonden jaaropleidingen

- Intuïtieve ontwikkeling - Psychodynamica: dinsdag 13 september, 19u30

Gecertificeerde Holistische opleiding tot Coach: woensdag 28 september, 19u30

Proeflessen reeksen

De Yoga van Non-Dualiteit: maandag 26 september, 19u30
 
- Zelf-Integratie: woensdag 9 november, 19u30

Start opleidingen

- Intuïtieve onwikkeling - Psychodynamica: dinsdag 27 september, 19u30

Wil je kennis maken met energiewerk? Wil je steviger in het leven staan en beter je grenzen leren aangeven? Wil je je energiebalans beter leren beheren? Wil je toegang hebben tot de krachten in je onderbewuste? Heb je interesse in natuurlijk genezen , in heelwording op mentaal, emotioneel en relationeel vlak? Of wil je anderen leren coachen met gebruik van je intuïtie? Dan is onze opleiding Psychodynamica echt iets voor jou.

Start workshops

- Open Reiki: zondag 25 september, 10u

Open Reiki maakt je ten volle bewust van de kracht van Reiki. Je verdiept de ervaring van de stroom in jezelf en intensifieert deze stroom. Je oefent het doorgeven van de Reiki-energie aan anderen. Deze bijeenkomsten staan open voor iedereen. Ze zijn aan te bevelen als kennismaking met de geest van Reiki. Tevens zijn ze een uitnodiging voor alle Reiki beoefenaars die de kracht van Reiki in hun leven wensen te verdiepen en die willen genieten van de grote genezing en intense energieoverdracht die het samen Reiki beoefenen met zich meebrengt. Je kunt inschrijven per bijeenkomst.

Reiki I inwijding: zondag 25 september, 10u - 19u

Reiki I maakt je bewust van het kanaal om contact te maken met de universele levensenergie. Je ervaart de kracht van de energieoverdracht in vier inwijdingsmomenten. Er wordt aandacht besteed aan de innerlijke houding nodig bij het Reiki beoefenen en de vijf Reiki principes worden voor het voetlicht geplaatst. Verder leer je alle klassieke handposities om jezelf in harmonisch evenwicht te brengen of om een behandeling aan een ander te geven. Tot slot krijg je een antwoord op de vraag: “hoe kan ik Reiki integreren in mijn dagelijkse leven?”

De Yoga van Non-Dualiteit: maandag 26 september, 19u30
n de yoga van non-dualiteit zijn ontspanning en relaxatie enkel middelen; om eerst je denken en je lichaam tot rust te brengen. Vanuit die rust kan je in een volgende fase duidelijker voelen op welke plaatsen er in je lichaam nog oude overblijfselen zijn van je (vroegere) geloof in afscheiding. Via heel gerichte oefeningen word je je bewust van die oude identificaties met je lichaam. In een derde stap laat je al de identificaties los, je geeft ze ‘terug’ aan de bron van waaruit ze voortgekomen zijn, aan het universeel bewustzijn.
 

Zelf-Integratie: woensdag 9 november, 19u30

De methode van Zelf-Integratie, ontwikkeld door Joost Vanhove en uitgebreid beschreven in het boek‘Het Gouden Geschenk’, laat toe om op een effectieve en vlotte wijze afscheid of verlies te verwerken. Het kan bijvoorbeeld gaan om afscheid of verlies van een persoon, dier, project, situatie of levensfase.

Voor het programma van schooljaar 2016-2017 verwijzen we naar onze website www.centrumgea.be

 

BOEK RELEASE " DE SPIEGEL VAN HELDER BEWUSTZIJN" 


2e boek van Joost Vanhove
9 oktober 2016, 15u
Oude Abdij van Drongen

Iedereen van harte welkom !
 

 
Centrum GEA | Prinses Clementinalaan 92 | 9000 Gent | +32 (0)55/23 22 62 | http://www.centrumgea.be/
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu