Boeken met passie en inspiratie - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boeken met passie en inspiratie

Juni 2017 > week 25
Newsletter

 

 

 

Nieuwe boeken van Uitgeverij Hajefa:
- Judy Satori: De ware reden voor onze aanwezigheid op aarde

​- Michael J. Roads: spirituele roman over liefde en passie!
- Tom Haemers: Spreukkaarten Het Paradijs in jezelf
- Tanis Helliwell: Hybriden
​- Willem Simmers: Tarot en Astrologie
- Gratis workshop (spirituele) astrologie
​- Fair Vision: duurzaam ondernemen
 

 

Zonneschijn voor het licht is
De ware reden voor onze aanwezigheid op aarde
Judy Satori

 

‘Als je naar de aarde gaat, zul je niet alleen gaan. Op dit moment zijn er veel zielen, die zich voorbereiden om op aarde te incarneren. Jullie zullen allemaal samen gaan om het licht vast te houden. Gedurende vier grote tijdscycli zullen jullie opnieuw worden geboren in vele lichamen en zullen jullie veel verschillende levenservaringen hebben. Het is voor velen uit onze werelden nodig om dit te doen, zodat het genetische materiaal van de nieuwe hu-man, die op de aarde geplaatst is, doorgegeven kan worden aan zielen die dit hogere licht al dragen. Als jullie en jullie soort trouwen met de oorspronkelijke rassen van deze planeet, Aarde, zullen jullie een nieuw soort hu-man doen ontstaan en het DNA van alle mensen op aarde zal na verloop van tijd het gecombineerde genetische materiaal van de Sterrennaties bevatten.’

Ieder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je zult je gaan herinneren waarom je hier naar de aarde bent gekomen.

 

 

Michael J. Roads: De jongen zonder schaduw

 

Een spirituele roman over liefde, passie, lijden en verlichting. Een bron van licht en inspiratie om spiritueel te ontwaken!

Hoewel ik aanwezig was, bekeek ik de familie als een gelukkige toeschouwer. Het viel me weer op, en nu drong het nog heftiger tot me door, hoe vreemd het was dat ik eerst zo ernstig gewond moest raken, voordat ik de waarde van familie kon beseffen. Wat had de pijn gedaan om een ​​dergelijke bewustwording te versnellen? Kwam het door de confrontatie met het verlies van alles? Kwam het door het inzicht dat de mensen die je liefhebt het grootste geschenk zijn, juist als je op het punt staat ze te verliezen? Is wanhoop misschien de plek waar hoop wordt geboren? Biedt de keuze voor het fysieke leven een aantal verborgen inzichten over het leven die de ziel doen ontbranden? Of is het zo dat je het zuiverste water vindt wanneer je naar de donkerste, diepste diepte van de put afdaalt? Heel misschien ontdekken we door het drinken van het water van nieuwheid, dat niets ooit afgescheiden is van Liefde. Helemaal niets.

 

Meer info over dit nieuwe boek van Michael J. Roads staat op:
http://www.hajefa.nl/spirituele-boeken/de-jongen-zonder-schaduw-michael-roads

 

Tom Haemers: Spreukkaarten
Het Paradijs in jezelf

 

Deze spreukkaarten zijn ontstaan tijdens het eigen bewustwordingproces van Tom Haemers. Het zijn ervaringen die betekenis hebben gekregen en plotselinge inzichten.
Vaak zijn we naar buiten gericht en vergeten we dat we alle antwoorden al in ons hebben. Met deze spreuken heb je een handvat om even stil te zijn en naar binnen te gaan om te voelen wat je al weet.

Er zijn geen spelregels, volg je gevoel en laat je verrassen!

 

 

Hybriden, mensen met een ruimer bewustzijn
Tanis Helliwell

 

In mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van het bestaan van 22 verschillende menselijke hybriden.

Mensen die ontdekken dat ze een hybride zijn, geven aan dat ze als gevolg van die ontdekking het gevoel hebben meer authentiek te kunnen zijn – met meer energie, krachtiger en meer eigenliefde.

Ben ik een hybride?
Als je onderstaande verklaringen met ’ja’ beantwoordt, zal Hybriden jou zeker interesseren:
• Ik heb vaak het gevoel dat ik hier niet kan aarden
• Ik ben overgevoelig voor geweld
• Ik zet me in voor de aarde
• Ik zou mezelf beschrijven als een onafhankelijk denker
• Ik volg mijn eigen innerlijke leiding over wat juist is, zelfs al gaat dat in tegen de norm

 

 

Tarot en astrologie
De kunst van het lezen van voortekenen
Willem Simmers

 

Tarot is de kunst van het lezen van voortekenen. Deze voortekenen hebben we, door het trekken van een aantal kaarten, bewust uitgenodigd om ons te helpen met het vinden van antwoorden. Om de kaarten, en in feite alles om ons heen, goed te kunnen interpreteren, moeten we oog leren krijgen voor de betekenis van symbolen.

Door met de tarot te werken, behoort het tot de mogelijkheden dat je ook de boodschappen/antwoorden begint te herkennen in wat je in je omgeving tegenkomt. Want symbolen, of dit nu de afbeeldingen van de tarot zijn of signalen uit je directe omgeving, zijn een uiterlijke representatie van een diepere boodschap. Begrijp je de symbolen, dan heb je daarmee ook je antwoord.

Dit boek, waarin de tarot centraal staat, vormt de neerslag van meer dan veertig jaar werken met tarot en astrologie. Het is zo geschreven dat eenieder die dit wil zich hierin kan bekwamen. Je hoeft op voorhand niets van astrologie te weten. De paar astrologische basisprincipes die nodig zijn om tarot en astrologie te kunnen combineren, zijn eenvoudig en kunnen makkelijk worden geleerd. Aan de hand van voorbeelden wordt dit alles in dit boek duidelijk uiteengezet.

 

 

Gratis workshop Astrologie
Maak kennis met de spirituele astrologie en leer je eigen horoscoop kennen!

 

Op zaterdag 2 september 2017 organiseert Opleidingscentrum Ishtar een workshop in Zoetermeer om kennis te maken met de (spirituele) astrologie. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat astrologie is en wordt er een korte uitleg gegeven van de horoscoopfactoren waar een astroloog mee werkt. Dit zijn de dierenriemtekens met hun onderverdeling in elementen en kruizen, planeten en huizen.

Er wordt gewerkt vanuit de psychologische en spirituele astrologie, waarbij het proces van de ziel gekoppeld wordt aan de astrologische levensloopcycli en de ontwikkeling van de persoonlijkheid.

Na de lunch gaan we ook kijken naar de eigen horoscoop. Deze workshop is voor een ieder die kennis wil maken met de (spirituele) astrologie of voor degene die iets meer wil weten hoe een astroloog werkt.

 

Praktisch
De workshop is op zaterdag 2 september 2017 van 10:00 uur tot ongeveer 15:00/15:30 uur met tussendoor ongeveer een pauze van een uur. Deelname is gratis na aanmelding door middel van het inschrijfformulier. U dient wel voor uw eigen lunch te zorgen. De kosten voor koffie en thee bedraagt 4 euro voor de hele dag.
De workshop wordt gegeven in aan de Stephensonstraat 8 A t/m D in Zoetermeer.

Aanmelden via of meer informatie staat op: de website van Opleidingscentrum Ishtar​ 

 

Fair Vision, voor alles wat eerlijk is

Vind jij een betere, duurzame wereld ook zo belangrijk? Fair Vision is een bedrijf met natuurlijke, duurzame, (h)eerlijke producten en diensten en mens, dier en milieu gerichte acties. Dit platform levert samen met klanten, duurzame ondernemers, coaches, therapeuten, affiliates en talent ontwikkelaars een bijdrage aan een betere wereld. We ondersteunen talentontwikkeling en het delen van kennis, geen competitie maar samenwerking. Ook belonen wij onze klanten voor hun bijdrage aan onze omzet in de vorm van producten/diensten en omzetvergoeding. Neem eens een kijkje op onze website www.fair-vision.eu

Wij en een Betere Wereld zouden jou graag als klant en/of actieve deelnemer willen ontmoeten!

 


Uitgeverij Hajefa - Zuidwijkstraat 80 - 2729 KE Zoetermeer
Email: info@hajefa.nl  Website: www.hajefa.nlTerug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu