Boek nu de nieuwe lezing van Geert Kimpen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Boek nu de nieuwe lezing van Geert Kimpen

Januari 2019 > Week 4
Boek nu de nieuwe lezing van Geert Kimpen

 

 

Geert Kimpens nieuwe roman en lezing

 

Begin mei verschijnt de langverwachte nieuwe roman van Geert Kimpen:
Het meisje dat aan de oever verscheen.

Ook voor zijn nieuwe boek maakte Geert Kimpen een lezing, waarmee hij zal rondtoeren: De TomTom van je ziel.
De première van deze nieuwe lezing zal plaatsvinden tijdens het Happinez Festival op 11 en 12 me
i.
U kunt deze lezing nu al boeken voor uw winkel, bibliotheek of centrum via: info@londonbooks.eu of via: 06 20 73 57 33.

Hier kunt u de data zien van de reeds geplande lezingen.
Neemt u gerust contact op met Michelle Shanti voor meer informatie. Hieronder vindt u meer informatie over de inhoud van de lezing.

 

 

De TomTom van je ziel

De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden

 

Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen en die je kan aanboren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog. Zou je dan je leven zoals het

zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

 


Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Na zijn debuutroman De kabbalist (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans De geheime Newton, Rachel, of het mysterie van de liefde en De prins van Filettino.

Daarna werd het stil.

Want Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. Het meisje dat aan de oever verscheen is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen.

Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

 

 

 

Bij elke roman die Geert Kimpen schreef, ontwikkelde hij een lezing, waarmee hij stad en land afreisde. Hij gaf de afgelopen jaren honderden lezingen in binnen- en buitenland en staat bekend als een begenadigd en enthousiasmerend spreker.

Wij boeken graag een datum voor een lezing in uw winkel, bibliotheek of centrum

Warme groet, ook namens uitgeverij London Books,

Michelle Shanti

 

 

 

 

Copyright © London Books 


Terug naar de inhoud