Bijbelcursus 52 video's spotprijs - gratis ebook! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Bijbelcursus 52 video's spotprijs - gratis ebook!

November 2018 > Week 48
Bijbel energie - gratis e-book
Sluit je aan op de goddelijke energiebron!
Beleef de Bijbel op een nieuwe wijze!
Door Robert va Mierlo
 
Als je eenmaal enkele bijzondere Godservaringen zoals ik hebt gehad met de Bijbel dan wordt het een kostbaar boek. Er is geen boek zo zuiver en puur als de Bijbel. De energetische waarde is goddelijk. De Bijbel is meer dan een boek. Iedereen kan dat ervaren.
In dit boekje help ik je aan een aantal sleutels om de Bijbel energetisch te ervaren en de Bijbel als een belevingsboek te gaan lezen waarin je God kunt ontmoeten en je geestelijk letterlijk kunt opladen via de energie die de Heilige Geest via het Woord aan je overbrengt.
Het boekje bevat een overzicht van de geestelijke opbouw van de Bijbel en praktische achtergrondinformatie om de Bijbel beter te begrijpen.

Schrijf je hier voor de nieuwsbrief in en ontvang gratis e-book...
 
Jaartraining geestelijk groeien 52 video's
online cursus. Tijdelijk 50% korting!

(LachenIk geef deze korting om te vieren dat ik na een jaar hard werken deze cursus heb afgerond en de laatste video onlangs aan de training heb toegevoegd)
 
 ‘Wat is deze cursus mooi, zo mooi. Het maakt mij zo gelukkig en vol vreugde. – Andre’
Geestelijk groeien, relatie met God verdiepen en toepasbare geestelijke inzichten ontvangen in wekelijkse video boodschappen met tekstverwijzingen en vragen een jaar lang.
In deze unieke en uitgebreide jaartraining deel ik in 52 wekelijkse video’s mijn inzichten die ik de afgelopen 35 jaar door ervaring, studie en worsteling door dalen en bergen heb mogen ontvangen.
Nooit eerder heb ik mijn inzichten zo uitgebreid en diepgaand gedeeld als in deze jaartraining.
In 52 lessen neem ik je mee op reis door de Bijbel en geef aan de hand van Bijbelverhalen diepe geestelijke principes en lessen door die je gelijk kunt toepassen in je leven. Mijn lessen kenmerken zich door de vertaalslag naar de praktische toepassing in het hier en nu en door de onorthodoxe manier van Bijbel uitleg verrassende  invalshoeken die niet standaard zijn met hier en daar uitstapjes naar de moderne wetenschap.

De kunt deze unieke jaartraining volgen tegen een tijdelijke unieke korting van 50%
De cursus kost dan geen € 145,- maar slechts € 72,50* voor een jaar lang wekelijks onderwijs die je leven kan veranderen.
Vul onderstaande kortingscode in om van de korting gebruik te maken.

code: ACTIEDECEMBER2018
 
*de actie is geldig tot 31 dec 2018
Vriendelijke groet en Gods zegen,
 
 
Robert van Mierlo
Agape Coach
Terug naar de inhoud