Bestsellerauteur Geert Kimpen komt naar Hasselt met Het meisje dat aan de oever verscheen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Bestsellerauteur Geert Kimpen komt naar Hasselt met Het meisje dat aan de oever verscheen

Juni 2019 > Week 24
Naamloos 1

Begin mei verscheen de langverwachte nieuwe roman van Geert Kimpen: “Het meisje dat aan de oever verscheen”. Bij elke roman die Geert Kimpen schreef, ontwikkelde hij een lezing, waarmee hij stad en land afreisde. Hij gaf de afgelopen jaren honderden lezingen in binnen- en buitenland en staat bekend als een begenadigd en enthousiasmerend spreker. Ook voor zijn nieuwe boek maakte Geert Kimpen een lezing, waarmee hij rondtoert: “De TomTom van je ziel” 

De lezing wordt overal, van Den Haag tot Leeuwarden razend enthousiast ontvangen. Nu is ook Hasselt aan de beurt. 

Deze nieuwe lezing zal plaatsvinden

- Zaterdag 29 juni 2019 om 19u30

Lezing De TomTom van de Ziel in Hasselt    

Adres: KERMT - HASSELT BELGIË - de precieze locatie wordt medegedeeld na reservering

Reserveren en meer informatie: tania.buytaert@hotmail.com

Hieronder vindt u meer informatie over deze nieuwe lezing van Geert Kimpen.

Warme groet, ook namens uitgeverij London Books,

Michelle Shanti

De TomTom van je ziel

Kijk hier voor een impressie!

De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden.

Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen en die je kan aanboren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog.
Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Na zijn debuutroman “De kabbalist” (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”.

Daarna werd het stil.

Want Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. Het meisje dat aan de oever verscheen is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen.

Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

 

 


 

 

 

Terug naar de inhoud