B-One-Coaching.be - Ben jij de Nieuwe B-One-Coach/Wortelwerker? - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

B-One-Coaching.be - Ben jij de Nieuwe B-One-Coach/Wortelwerker?

Juni 2018 > Week 26
Naamloos 1

Beste,


 
           Deze email bevat info voor:  Het eerste jaar van de opleiding 'LEVEL 1' B-One-Coach / Wortelwerker, zit erop. Dit voor de eerste 2 groepen. 
Een eerste schooljaar vol met ontdekkingen van patronen en rollen en het ervaren van krachtige inzichten. Op weg naar wie jij 'echt' bent. De cursisten zijn gegroeid en bereiden zich nu verder voor om naar LEVEL 2 door te stromen. 

In januari 2018 startte GROEP 3 van de B-One-Coach/Wortelwerkers. Ook zij gaan tijdens deze zomervakantie volop verder door-groeien.

Wist jij dat we in septemeber met 2 nieuwe groepen starten? 

Een groep in Borsbeek/België (GROEP 4) en een groep in Vinkel/Nederland (GROEP 5). 


Deze groepen gaan één keer per maand door op maandagen. 
Wil jij graag deelnemen? Vervolledig dan meteen je inschrijving.
Maak zeker ook gebruik van de super waardevolle  BONUS. 
Aanklikken voor maar 1 EURO EXTRA  (werkellijke WAARDE 384 Euro).
Laat deze niet liggen!
Binnenkort vervalt dit aanbod.

Nieuwsgierig


Ga naar de B-One website voor meer info. Daar vind je ook meteen de inschrijvingslink. 
Hieronder lees je alvast het enthousiasme van de deelnemers:

meer weten?B-One-Coach, meer dan een coach!  Een echte wortelwerker. 

Ken je dat gevoel? Je blijft steeds tegen dezelfde dingen aanlopen: je partner begrijpt je niet of je gaat voortdurend in conflict. In jouw huidige baan voel je je niet gelukkig en steven je af op een burn-out. De opvoeding van de kinderen loopt niet van een leien dakje en al zeker niet hoe jij het voor ogen had. Ook al haal je alles uit de kast om de beste ouder te zijn. Je volgde misschien al enkele cursussen, zonder blijvend resultaat. Je gaat misschien al naar een therapeut/coach/psycholoog waar je wel al meerdere sessies hebt gehad maar zonder zichtbare verbetering en vooruitgang in jouw situatie. Misschien is dit dan WEL iets voor jou...

Dit is waar de B-One-Coach opleiding het verschil in maakt:

 De B-One-Coach doet niet aan grasmaaien maar is een echte wortelwerker.

Samen met jou gaat de B-One-coach een traject aan, waarin jij je-rol naar wie jij jezelf hebt gebogen gaat ontdekken en opruimen.
Tijdens je opleiding als B-One-Coach leer je hoe je anderen begeleid en toch bij jezelf kan blijven. De verschillende B-One stappen leer je zelf door in de ervaring te gaan. B-One-Coaches worden opgeleid om volledig in het reine (Koning-in) te komen met zichzelf. Je leert jezelf ont-ROLLEN van elke rol die jij speelt. Ik, Yves, leer je jouw koninkrijk (jouw systeem) te veroveren. Want je hebt de troon in jezelf uit loyaliteit afgestaan. Je stopt dus met rolletjes te spelen. Je leert NU het LEVEN en al jouw mogelijkheden te leven. Je ontdekt ook de wonderbaarlijke mogelijkheden waartoe kinderen in staat zijn. Iets wat jij als kind dus ook kon en deed.  

We staan ​​aan het begin van magische tijden. Ben jij er klaar voor? Wil jij er deel van uitmaken? We hebben mensen als jij nodig.


Kom ook kijken op de B-One-Coach site, wat anderen vertellen over deze opleiding. 

meer weten?
 
 
Copyright © 2018 B-ONE-Coaching, All rights reserved.

 
Terug naar de inhoud