B-One - 🍀 Word jij de eerste B-One-Coach? - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

B-One - 🍀 Word jij de eerste B-One-Coach?

Juni 2017 > week 25
Naamloos 2
Word jij de eerste B-One-Coach? 
View this email in your browser
 
Beste,

word jij de eerste B-One-Coach? In september is het eindelijk zover. Lees er meer over in deze mailing. Een B-One-Coach is een 'wortel-werker' i.p.v. een 'gras-af-rijd(st)er'. We pakken de diepere wortels van een probleem aan. 

B-one begeleidt mensen in one2one sessie maar werkt ook steeds meer met groepen. Groepen ouders en leerkrachten die dagelijks bewuster in het leven, hun gezin en in hun job willen functioneren. We hebben zelf die sleutels in eigen handen. We hebben echter veel geleerd die ons aanzette onszelf op te sluiten. Kinderen kunnen dit haarfijn aanvoelen en spiegelen ons op allerlei manieren wat ons te doen staat om tot eigen geluk te komen. 

B-one helpt je om je leven te ont-rollen en je eigen authentieke ROL weer op te pakken. Je bent hier op aarde met een specifieke reden. Iedereen heeft een missie die bijdraagt aan de ont-wikkeling van de mensheid. Of wacht jij tot het volgde leven om daaraan te beginnen? B-One is er volop mee bezig. In september starten we een opleiding om B-One-Coach te worden. Misschien wel iets voor jou? Kijk verder in deze email.
Meer weten over de opleiding B-One-Coach?
GELUK is overal in je leven aanwezig. Vermits jij al tot hier leest. Heb jij trouwens al een klavertje 4 van mij ontvangen? Nee? Ik vind honderden klavertjes vier in een jaar. Wil jij er ook eentje? Vraag het dan meteen aan op dit formulier. Ik stuur het graag naar je op. 
klavertje 4 aanvragen


Een knuffel van een kind heeft zwijgplicht maar luistert altijd naar jouw kind. Knuffels weten alles van jouw kind. Weet jij wat er in je kind omgaat? Een kindertolk kan jou leren hoe je anders kan kijken en luisteren naar kinderen. Ben jij klaar om deze stap te maken? Jouw kind zien groeien en bloeien is toch wat elke ouder voor zijn/haar kind wilt, niet? Boek een afspraak met B-One. Een kindertolk helpt je om op een totaal andere manier te leren kijken naar de 'problematieken' die een kind je voorhoudt. Jij wilt toch ook, als ouder of leerkracht, dat het kind geholpen wordt? Waarom blijven we dan sleutelen aan de symptomen die kinderen ons liefdevol tonen i.p.v. de wortel die ergens anders zit? Contacteer me nu!
 
rechtstreeks naar de online agenda van B-One
 
Word jij de eerste B-One-Coach? 

B-One start in september 2017 de opleiding B-One-Coach. Zo word je klaargestoomd om in de coachingswereld mensen die het spoor kwijt zijn geraakt terug op de rails te zetten van een leven dat op wieltjes loopt. Maar voor je dat kan moet je in het reine komen met jezelf. Jezelf ont-ROLLEN van elke rol die je speelt. Je moet geen rollen spelen je moet echter het LEVEN leven. De opleiding duurt 2 jaar. Je leert o.a. de D.R.ONE-Methode, D.ONE-Methode, K.R.ONE-Methode en I.F.O's toe te passen.


Het zijn bevrijdingsmethodes die UNIEK zijn en door B-One zijn ontwikkeld. Het is een zeer intensieve opleiding waar je werkt aan jezelf en vervolgens de beste versie van jezelf inzet voor het algemeen goed hier op aarde. Een B-One Coach
weet hoe de spiegel van het leven werkt en hoe je dualiteit kan doorgroeien. De wereld is klaar om te evolueren. Deze evolutie gaat steeds vlugger. Wil jij er meer over weten of heb je interesse stuur me een email. Klik op de knop hieronder voor meer info. 
Meer info over B-One-Coach worden?
 
http://purechild.be/Lees mijn artikel in het laatste PureChild Magazine dat begint op pagina 16. Veel leesplezier. Lees verder HIER 
Lees verder hier op pagina 16
 
Boek hier je ticket voor deze B-ONE-DOL-fijnreis

B-ONE-DOL-fijnreis 

Ga je mee? 

We vertrekken op 07/10/17 en 31/03/18 voor een weekje zwemmen met dolfijnen in de rode zee. We nemen op Zaventem het vliegtuig en starten een goddelijk en wonderbaarlijk avontuur. 


Zwemmen met Dolfijnen is DOL-fijn! 

Laat je leiden door de stroming van het water en kom zo in je eigen stroom. Het verschil tussen de zee en jij is ongeveer 25%. 3/4 van wie we zijn is water. Weet en besef jij dat al? Een week lang weg van het vaste land compleet omringd door water, licht en warmte. Het is een plaats waar je volledig in jezelf kunt herbronnen. Vindt de balans diep in jezelf. Duik, verken je ongekende en ongeziene dieptes en mogelijkheden. Herboren en vol van het LEVEN kom je terug, met twee voeten op de grond en veel meer in evenwicht met en in jezelf.

SARA HEYSE EN MARIN MATTELAERE

 
Deze reis was een verjaardagscadeau voor mijn dochter's 10e verjaardag. Ik heb eerlijk gezegd geen woorden voor deze trip. Op alle vlak was het fantastisch!!! De organisatie, de omgeving, de boot, het eten, het team op de boot, alles was echt perfect. Het was niet zomaar een reis, het was een ervaring die ons echt diep geraakt heeft. De workshops waren heel fijn, zowel mijn dochter als ik vonden het heel rijk en waardevol en tegelijk niet te zwaar. Ik voelde me ook gedragen door Yves wanneer er emoties opkwamen tussen de workshops. Ook na de reis gebruiken we nog vaak de tools die hij heeft aangereikt tijdens de workshops. Kortom, het was zaaaalig!!!!
dankjewel voor alles....
Meer weten? Of een ticket voor deze B-ONE-DOL-fijnreis?

Investering B-ONE-DOL-fijnreis 2017:

€ 1594 voor een all-in

maar nu met € 54 vroegboekkorting
als 
je bovendien bereid bent een kajuit te delen.


Het aantal plaatsen is beperkt! Wie eerst is = eerst!

Betaal meteen wil je zeker zijn van je plaats! De betaling is een definitieve inschrijving.

Maar ik geef jullie, een extra financieel voordeel van € 45.. Met andere woorden jij betaalt dan maar € 1495.
Als je al intekent voor de B-ONE-DOL-fijnreis + Extra Bonus: 
1 GRATIS one2one sessie met B-One (waarde 95 Euro)


KORTINGSCODE in te voeren bij je inschrijving = 2017-SA-KORTING-45

Meer weten? Of een ticket voor deze B-ONE-DOL-fijnreis?

Wat zit er inbegrepen in je all-in?

* Vluchten een en terug en transfers ter plaatse, met begeleiding. 
* Eten en drinken aan boord (buffet voor ontbijt, middageten en avondeten, tussendoortjes en snacks, alle niet-alcoholische dranken). Kajuit met persoonlijke douche en WC.
* Professionele begeleiding door snorkel- en duikgidsen bij alle activiteiten in het water.
* Alle activiteiten die B-One aanbiedt voor de groep 
* Omkadering door de bemanning aan boord (service, bijstand…)

ROOS

 
Voor mij was het verblijf op de Nooraya werkelijk schitterend. Een week totale rust alleen al heeft zoveel deugd gedaan en dingen in gang gezet. Verwent worden met heerlijke maaltijden, een aangename en ruime boot omgeven door de schakering van prachtige blauwe tinten van de Rode Zee...vergezeld worden door een bemanning om U tegen te zeggen, zó attent en vriendelijk...ik kan alleen maar dankbaarheid voelen.Waar het nodig was werden we geholpen, maar altijd met respect voor je eigenheid en vrijheid...De workshops van Yves van B-One waren een goede ondersteuning voor het proces waar ik op dat moment door moest...want een week op een boot omgeven door water en de energie van de dolfijnen, dat zette bij mij heel veel dingen in gang, en dan was de begeleiding die ik af en toe nodig had, heel welkom! Nu terug thuis, ontvouwt zich een prachtige nieuwe periode doordat blokkades werden vrijgelaten. Mijn levensvreugde en creativiteit groeien met de dag. Dankjewel Yves en Jasper,
 

Investering B-ONE-DOL-fijnreis 2018:

€ 1594 voor een all-in

maar nu met € 90 vroegboekkorting
als 
je bovendien bereid bent een kajuit te delen.


Het aantal plaatsen is beperkt! Wie eerst is = eerst!

Betaal meteen wil je zeker zijn van je plaats! De betaling is een definitieve inschrijving.

Maar ik geef jullie, een extra financieel voordeel van € 81. Met andere woorden jij betaalt dan jij maar € 1495.
Als je al intekent voor de B-ONE-DOL-fijnreis + Extra Bonus: 
1 GRATIS one2one sessie met B-One (waarde 95 Euro)


B-One-KORTINGSCODE in te voeren bij je inschrijving = 2018-SA-KORTING-81

Meer weten? Of een ticket voor deze B-ONE-DOL-fijnreis?
 

Ben jij ook een bewuste Papa?


Ook mannen en vaders vinden de weg naar B-One. Niet alleen vouwen en moeders ontwaken maar steeds meer mannen durven zichzelf en het leven in vraag stellen. Dat is geweldig om te ervaren want kinderen hebben 'juiste' voorbeelden nodig. Als wij als ouders onze systemen opruimen dan kunnen kinderen aan hun eigen leven beginnen. Iedereen verdient het om opgeruimd te zijn. Gun jij jezelf dat ook al? Geef jezelf dat cadeau voor vaderdag en boek een sessie bij B-One.

sessie Boeken bij B-One
 

B-One@School


B-One is ook actief in scholen. Wil je meer weten over dit aanbod? KLIK hier
Ben jij al in deze FB groep speciaal voor Het kleuteronderwijs? Klik op de foto en kom erbij...
 
Facebook
Twitter
Website
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu