b-one - 🍀 Nieuwe channeling sessies met X@VIER - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

b-one - 🍀 Nieuwe channeling sessies met X@VIER

September 2016 > week 37
X@VIER CHANNELING HART ACTIVATIE - B1
 
View this email in your browser

X@VIER CHANNELING HART ACTIVATIE - B1

 

Een innerlijke reis van 3D naar 5D!

 

Wil jij dat ook meemaken? Het is een ervaring om nooit meer te vergeten en de bevrijding in je hart is enorm voelbaar. Het zal op een wonderbaarlijke manier inpakt hebben op je leven. We zijn hier op aarde om onszelf te bevrijden. Ons hart te bevrijden!
De plaatsen zijn beperkt! Schrijf je vlug in.

hqdefault608423-25518-26

Het is een samenwerking tussen Xavier & Yves van B-One. Via een geleide meditatie maken we een innerlijke reis van 3D naar 5D. Yves helpt je jouw innerlijke kind te bevrijden. Je geeft je innerlijk kind alle bestaansrecht  in je hart. Via een groeps I.F.O. ruimen we gezamenlijk een zwaar 3D thema op zodat doorgroeien naar het hart (4D) veel efficiënter gaat.  We bereiden het hart nog meer voor via  qi gong bewegingsoefeningen. Op het juiste moment, kanaliseert Xavier een 10 dimensionaal lichtwezen van de planeet Sirius. Op deze manier wordt heel sterk licht doorgegeven zodat het hartbewustzijn geactiveerd en verankerd wordt om zo deze transitie op aarde feilloos door te maken. Licht zit vol met codes die voelbaar zijn maar amper met verstand en andere zintuigen waar te nemen zijn. Deze ervaring is onbeschrijfelijk. Je hart wordt letterlijk open gezet op een niveau dat je klaar bent om de nieuwe trillingen, die op de aarde losgelaten worden, met gemak aan te kunnen. Je wordt begeleid en ondersteund in dit krachtig opruim proces in jezelf. Je ruimt tot zeer diep in jezelf belemmerende emoties en patronen op. De frequentie waarin de groep verkeerd laat dit liefdevol toe om weer te stromen vanuit je hart. 

Wil je de reacties van anderen lezen? klik hier

Ben jij hier klaar voor? Schrijf je dan vlug in want deze keer zijn de plaatsen beperkt! We verkiezen om met een kleine groepen te werken. Zo kan de tijd beter en efficiënter benut worden voor iedere aanwezige. Bereid je voor op deze ongelofelijk en bevrijdende ervaring ♥

Je kan kiezen uit 3 momenten:
20,21,22 en 23 september 2016 van 18h45 tot 22h30

schrijf je hier in

Word jij de eerste B-One-Teacher?

B-One-Acade-ME/WEareONE richt een professionele opleiding in voor leerkrachten die met hun hart en ziel voor de klas willen staan.

Elk kind verdient de beste leerkrachten in zijn leven. Het zou een voorrecht moeten zijn om alleen gelukkige leerkrachten, B-One-Teachers, voor de klas te laten staan. Een B-one-Teacher houdt van zichzelf en beseft dat kinderen leren van voorbeelden. Ze zijn EEN voorbeeld voor elk kind/leerling/student.

Deze leerkrachten hebben al langer door dat de krachten die ze zelf hebben geleerd in hun eigen kindertijd, belemmerend zullen blijven werken als ze die in zichzelf blijven vasthouden. Bewuste leerkrachten begrijpen de spiegels die kinderen hen voorhouden en gebruiken die om bewuster en liefdevoller om te gaan met zichzelf. Een leerkracht die eigenliefde heeft geactiveerd heeft DE sleutel in handen om elk kind te helpen/te leren in alle omstandigheden bij zichzelf te blijven, omdat ze dat zelf ook kunnen.

Voor wie? 

Eigenlijk voor elke leerkracht van peuter tot secundair. Iedereen die met onderwijs bezig is. Leerkrachten van zowel in België als Nederland. Het is eveneens een geweldige aanvulling voor leerkrachten in opleiding. Je zal een aanbod en inzichten krijgen die je graag veel eerder in je opleiding van op de hogeschool had gekregen.

Eerste Level:

10 Woensdagen lang investeren in jezelf! Tijd voor jezelf, om de beste LEERkracht in jouw naar boven te halen. Krijg zicht op je blinde vlekken. Begrijp waarom je de dingen nu doet zoals je ze nu doet. Leer veel rond KLAS-energie en hoe je de dynamiek van een klas kan in evenwicht brengen. Leer vooral veel over de KRACHT die jij zelf bent.

Op woensdag namiddag van 15h00 tot 20h30 – een maaltijdpauze voorzien. – onthaal vanaf 14u30

Dan hebben leerkrachten over het hele land de mogelijkheid om er op tijd te geraken.

Start in Oktober 2016 – dan loopt het schooljaar al even…

10 data om te noteren!

12, 19 en 26 oktober 2016 / 09, 16, 23 en 30 november 2016 / 07, 14 en 21 december 2016

Locatie: Huize B-One, Schransstraat 52, 2530 Boechout

Makkelijk te bereiken met trein, tram, bus. De tram terminus van tram 15 ligt op 5 minuten wandelafstand. 

TIP! Wil je verkeer en file vermijden? Er is een rechtstreekse tram verbinding vanaf de GRATIS randparking op linkeroever tot aan de terminus in Boechout. Neem tram 15 en blijf tot het einde zitten. Huize B-One ligt vlak aan deze terminus.

Investering voor deze 10 daagse:

 

Inschrijven voor 01/10/2016

676 Euro/Incl Btw + lunch + dranken

Gespreide betaling kan ook!

voor 01/10/16 – 276 Euro *  01/11/16 – 200 Euro * 01/12/16 – 200 Euro 

Inschrijven na: 30/09/2016

828 Euro/Incl Btw + lunch + dranken

Gespreide betaling kan ook!

bij inschrijving – 329 Euro *  01/11/16 – 250 Euro * 01/12/16 – 250 Euro 

B-One-Teacher inschrijven

De oudercursus 'De TAAL van mijn kind! De spiegel van mijn leven....' komt eraan. Deze gaat door op 16/09/16 in Huize B-One. Deze cursus waarbij de PresentChild Methode centraal staat, biedt ouders en iedereen die veel in aanraking komt met kinderen de mogelijkheid om totaal anders naar problematieken met kinderen te kijken. Ben jij hier klaar voor of wil je deze uitdaging aangaan? Schrijf je dan vlug in. De plaatsen zijn beperkt!
Meer weten? Reacties van anderen lezen?

Nieuwe data!
- 16 oktober 2016
- 19 november 2016 
- 15 december 2016

 

127 Euro incl. Btw en dranken

Inschrijven per koppel =  Euro korting!
Kortingscode: 'TAAL4TWO-19-IA+datum'

Je betaald dan samen 226 Euro i.p.v. 254 Euro.
Bij opmerkingen geef je de naam op van de 2de persoon die met je meekomt.
Geen code ingevuld bij inschrijving = geen korting
Schrijf je hier in

Reacties - De TAAL van mijn kind! 


Deze dag deed me enorm veel deugd: boeiend verteld en enorm herkenbaar.  Ik ga met ontzettend veel nieuwe inzichten naar huis. Prachtig wat onze kinderen ons tonen...  Ik ben dankbaar dat ik hierdoor, zowel mijn eigen, als andere kinderen anders kan zien. Niet als 'moeilijke' kinderen zoals ze soms genoemd worden, maar als helpers op ons pad. Ik zou deze cursus aan iedereen aanbevelen!

Het was een inspirerende, boeiende dag.
Ik heb meer duidelijkheid gekregen i.v.m. hoe spiegelgedrag werkt. Het smaakt naar meer. Ik wiil hier zeker nog meer over leren zodat ik er in de praktijk met mijn kinderen mee kan werken. 
Deze workshop zou ik aan iedereen aanraden omdat het een heel ander zicht biedt op de 'problematiek' van kinderen. Je leert veel over jezelf en je patronen & overtuigingen.
Charis

Het was een rijke 'opfrissing' van al wat ik bij B-One al heb geleerd en beleefd. Toch kreeg ik deze keer meer duidelijkheid en zicht op nieuwe begrippen.

Deze workshop voldoet niet aan mijn verwachtingen (kleuters op school) maar ik heb er wel veel aan gehad. Ik heb er veel van geleerd. Het zal nog lang nazinderen. Nu heb ik het gevoel dat het nog niet afgerond is. Graag kom ik nog eens terug.

Na vandaag kijk en luister ik helemaal anders naar mijn kinderen en naar mezelf! 
Als je het gevoel hebt dat alle 'klassieke' raadgevingen niet helpen of niet stroken met je hart om de 'problemen' op te lossen, kom dan dit volgen!
Dankjewel! Anja

Ik vond deze dag leerrijk en een bezinning voor mezelf. Deze dag heeft mij anders doen kijken naar het leven en naar de verschillende karakters van mensen. Ik zal waarschijnlijk meer stilstaan bij bepaalde uitingen van mensen. U hebt het heel boeiend verteld.

Ik ben lang geleden beginnen 'graven' op mentaal gebied: ik begreep het wel maar kon het niet voelen. Enkele maanden geleden ben ik 'dieper' gaan graven om zo op gevoel niveau te leren 'voelen' en er komen nog steeds meer inzichten binnen. Vandaag ging ik weer een stukje dieper en kreeg ik bevestiging van sommige gevoelens. Dankjewel: ik kan er weer mee aan de slag.
Zelf wil ik hier meer over leren en mensen op mijn pad helpen aan nieuwe inzichten over zichzelf. 
Cindy B.
Schrijf je hier in

De meest Uniek workshop van België! 


 

C&C met I.K.

Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 

In deze workshop draai je jezelf helemaal binnenstebuiten! Je maakt het kind in je wakker en bevrijdt het! Het kind in jezelf dat is de juiste versie van jezelf. Deze versie had een gebrek aan bestaansrecht. De SAM Methode en PresentChild Methode treden hier in het huwelijksbootje om er een intensieve en doeltreffende workshop van te maken. Wat kan er beter zijn dan jezelf zijn? 
Via deze nieuwsbrief vind je een kortingscode die je kan gebruiken bij je inschrijving. 

De afgelopen editie van C&C met I.K. was weer een top editie! Hier enkele reacties:

Mijn innerlijk kind was vrolijk en speels. Ik ben blij haar in mijn hart te kunnen sluiten. Dank je Yves om dit met ons te delen! Verrassend! Anja

Veel innerlijke rust in mijn hoofd en lichaam... verrassend!

Héél heftig hoe sommige dingen binnenkomen. Ineens zie je de ware betekenis van sommige woorden en gedragingen. Ik ga met een gevoel van rust naar huis. 

De workshop C&C met I.K. is de ideale gelegenheid om dieper contact te maken met het kind dat je was en nog steeds bent diep in jezelf. Deze reactie krijg ik vaak te horen: "Ik zou deze dag aan iedereen aanraden om nog dichter bij jezelf , je innerlijk kind en emoties te brengen." Zorg dat je op tijd inschrijft. Kijk verder in deze nieuwsbrief voor meer info...
Er zijn flinke kortingen voor snelboekers. 

28/09/16

C&C met I.K.
Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 
 
Inschrijven/meer info

22/10/16

C&C met I.K.
Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 
 
Inschrijven/meer info

11/11/16

C&C met I.K.
Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 
 
Inschrijven/meer info

28/09/16

Inschrijven en betalen

Kortingscode

"C&C 280916-10-IA" 

tot 20/09/16 - 23h59
-10 Euro korting 


157 Euro ipv 167 Euro + SAM set

132 Euro ipv 142 Euro - SAM set
137 Euro ipv 147 Euro HUUR Set
2de keer volgen 71 Euro

Kortingscode

"C&C 280916-10-IA"

Voorwaarde:
Directe betaling! 

Geen kortingscode = geen Korting

22/10/16

Inschrijven en betalen

Kortingscode

"C&C 221016-20-IA" 

tot 30/09/16
-20 Euro korting 


147 Euro ipv 167 Euro + SAM set

122 Euro ipv 142 Euro - SAM set
127 Euro ipv 147 Euro HUUR Set
2de keer volgen 71 Euro

Kortingscode

"C&C 221016-20-IA"

Voorwaarde:
Directe betaling! 

Geen kortingscode = geen Korting
 

11/11/16

Inschrijven en betalen

Kortingscode

"C&C 111116-25-IA" 

tot 30/09/16
-25 Euro korting 


142 Euro ipv 167 Euro + SAM set

117 Euro ipv 142 Euro - SAM set
122 Euro ipv 147 Euro HUUR Set
2de keer volgen 71 Euro

Kortingscode

"C&C 111116-25-IA"

Voorwaarde:
Directe betaling! 

Geen kortingscode = geen Korting
 
We zijn druk bezig met de planning voor het komende nieuwe schooljaar! Nieuw is dat B-One 3 langere trainingen start. Wil je hier graag meer over vernemen zorg dan zeker dat je ingeschreven raakt in de nieuwsbrief van B-One. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.
Al een kijkje nemen achter de schermen? PIEP
Inschrijven op de nieuwsbrief van B-One
In de tweede week van de paasvakantie trekken we erop uit met een groep B-Oners op Dolfijnen reis. Dit is een magisch avontuur. Zwemmen tussen de wilde dolfijnen in de rode zee. Je verblijft een hele week op een boot. Je hebt fantastische momenten en workshops begeleid door B-One. Wil jij hier meer over weten? 
meer weten?

Eerste mannelijke KINDERTOLK van België


Als eerste mannelijke KINDERTOLK van België zet ik mijn kennis in om ouders, kinderen, volwassenen en leerkrachten te begeleiden. Het anders leren kijken en benaderen van kinderen kan al veel oplossen. Het kind in jezelf wordt weer bevrijd! Er is ontzettend veel waar we onwetend over zijn en dat breng ik graag de wereld in. Het is TE MAKKELIJK om het kind als HET probleem te blijven zien. Kinderen TONEN een probleem, dat is totaal anders dan het probleem zijn. Als je op tijd een nieuwe visie toelaat kan je vermijden dat kinderen dat wat ze eerst TONEN uiteindelijk zullen worden. Wat gezien en begrepen is kan verdwijnen. kinderen veranderen pas echt als wij de boodschap voor onszelf hebben begrepen. De Presentchild Methode wordt ingezet om het NU kind of het kind met een cadeautje te ontluiken. De wereld is klaar om te ontwaken…  Ben jij er ook al klaar voor?
Kom een lezing, workshop, nascholing volgen. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan…

Getuigenis van een ouder...


Kinderen spiegelen onze diepste gevoelens

Sinds een jaar kom ik regelmatig bij kindertolk en coach Yves Boone. Daar leerde ik dat kinderen de diepste gevoelens van hun ouders spiegelen. Dit weekend kreeg ik hiervan een van de mooiste voorbeelden. Mijn echtgenoot is niet zo mee in het verhaal en dat geeft regelmatig de nodige spanningen. De spanning was alweer een tijdje aan het opbouwen. Zondagochtend zaten we met z'n tweetjes aan het ontbijt, zonder kinderen. Een ideaal moment om eens te praten. We hebben zeker een uur gepraat en het was duidelijk, de druk was van de ketel. Als afsluiter een innige omhelzing, recht vanuit onze harten, zaaaalig. Intussen is het tijd om de kinderen te gaan wakker maken. Ik ga zowel zoonlief als dochterlief zachtjes wakker maken om me daarna in de badkamer te douchen. Ik ben nog niet in de douche en mijn zoon komt binnen met een pijl midden op zijn borst, recht in zijn hart en hij zegt: "Kijk mama/papa/zus, ik ben geraakt". 
Het heeft nog een hele dag nagezinderd. Telkens ik hem iets vroeg, reageerde hij onmiddellijk en kwam vrolijk in actie. Als een bocht groter kon zijn dan 180° zou het deze wel zijn.

 

Wil je graag een ONe2One boeken bij B-One? 
Bekijk dan onze online kalender.
online kalender
 

Eind augustus trok ik met mijn man en een groep vrienden naar Italië. We hebben de bergen van de streek van Lombardije beklommen en afgedaald. De streek is er onnoemelijk mooi! Vanuit de bergen kon je soms het Lago Maggiore zien. We zaten in een zalige B&B gekend van het programma 'Met 4 in bed'.


Misschien ook wel De plek om met een groep B-Oners naar toe te trekken of om mijn boek te schrijven... Dat het een magische plaats is was duidelijk. Ik vond er maar liefst 131 klavertjes vier en 19 klavertjes vijf. De meeste vond ik echt op deze locatie. 


Intussen heb ik al over de 732 klavertjes gevonden dit jaar...
Wil jij er ook eentje? KLIK hier
Yves Boone - Interview Pure Child magazine
Ja ik wil ook een B-Oner worden en genieten van extra voordelen via de Nieuwsbrief van B-One
Copyright © 2016 B-ONE-Coaching, All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu