b-one - 🍀 Kinderen zijn onze spiegels! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

b-one - 🍀 Kinderen zijn onze spiegels!

September 2016 > week 39


KIJK! Ik ben geraakt...
 
View this email in your browser

KIJK! ik ben geraakt...

 

Dag liefdevolle mens,


Weet jij wat een kindertolk doet? Weet jij al wat een kindertolk is? Kinderen zijn onze spiegels. Vaak geloven we dit al maar wat betekend dat dan precies? Een kindertolk, zoals Yves Boone van B-One-Coaching, vertaalt wat ouders en leerkrachten zien in kinderen. Hun gedrag, zindelijkheidsproblemen, leerproblemen, labels, stoornissen, en ga zo maar door... Er zit een boodschap in verscholen. Een kindertolk maakt dit helder voor je. De tijd is rijp om anders te gaan kijken naar de problemen die kinderen ons tonen...

Getuigenis van een ouder...

 

Kijk! Ik ben geraakt....
Kinderen spiegelen onze diepste gevoelens

Sinds een jaar kom ik regelmatig bij kindertolk en coach Yves Boone. Daar leerde ik dat kinderen de diepste gevoelens van hun ouders spiegelen. Dit weekend kreeg ik hiervan een van de mooiste voorbeelden. Mijn echtgenoot is niet zo mee in het verhaal en dat geeft regelmatig de nodige spanningen. De spanning was alweer een tijdje aan het opbouwen. Zondagochtend zaten we met z'n tweetjes aan het ontbijt, zonder kinderen. Een ideaal moment om eens te praten. We hebben zeker een uur gepraat en het was duidelijk, de druk was van de ketel. Als afsluiter een innige omhelzing, recht vanuit onze harten, zaaaalig. Intussen is het tijd om de kinderen te gaan wakker maken. Ik ga zowel zoonlief als dochterlief zachtjes wakker maken om me daarna in de badkamer te douchen. Ik ben nog niet in de douche en mijn zoon komt binnen met een pijl midden op zijn borst, recht in zijn hart en hij zegt: "Kijk mama/papa/zus, ik ben geraakt". 
Het heeft nog een hele dag nagezinderd. Telkens ik hem iets vroeg, reageerde hij onmiddellijk en kwam vrolijk in actie. Als een bocht groter kon zijn dan 180° zou het deze wel zijn.

 
 

Eerste mannelijke KINDERTOLK van België


Als eerste mannelijke KINDERTOLK van België zet ik mijn kennis in om ouders, kinderen, volwassenen en leerkrachten te begeleiden. Het anders leren kijken en benaderen van kinderen kan al veel oplossen. Het kind in jezelf wordt weer bevrijd! Er is ontzettend veel waar we onwetend over zijn en dat breng ik graag de wereld in. Het is TE MAKKELIJK om het kind als HET probleem te blijven zien. Kinderen TONEN een probleem, dat is totaal anders dan het probleem zijn. Als je op tijd een nieuwe visie toelaat kan je vermijden dat kinderen dat wat ze eerst TONEN uiteindelijk zullen worden. Wat gezien en begrepen is kan verdwijnen. kinderen veranderen pas echt als wij de boodschap voor onszelf hebben begrepen. De Presentchild Methode wordt ingezet om het NU kind of het kind met een cadeautje te ontluiken. De wereld is klaar om te ontwaken…  Ben jij er ook al klaar voor?
Kom een lezing, workshop, nascholing volgen. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan…

Word jij de eerste B-One-Teacher?

B-One-Acade-ME/WEareONE richt een professionele opleiding in voor leerkrachten die met hun hart en ziel voor de klas willen staan.

Elk kind verdient de beste leerkrachten in zijn leven. Het zou een voorrecht moeten zijn om alleen gelukkige leerkrachten, B-One-Teachers, voor de klas te laten staan. Een B-one-Teacher houdt van zichzelf en beseft dat kinderen leren van voorbeelden. Ze zijn EEN voorbeeld voor elk kind/leerling/student.

Deze leerkrachten hebben al langer door dat de krachten die ze zelf hebben geleerd in hun eigen kindertijd, belemmerend zullen blijven werken als ze die in zichzelf blijven vasthouden. Bewuste leerkrachten begrijpen de spiegels die kinderen hen voorhouden en gebruiken die om bewuster en liefdevoller om te gaan met zichzelf. Een leerkracht die eigenliefde heeft geactiveerd heeft DE sleutel in handen om elk kind te helpen/te leren in alle omstandigheden bij zichzelf te blijven, omdat ze dat zelf ook kunnen.

Voor wie? 

Eigenlijk voor elke leerkracht van peuter tot secundair. Iedereen die met onderwijs bezig is. Leerkrachten van zowel in België als Nederland. Het is eveneens een geweldige aanvulling voor leerkrachten in opleiding. Je zal een aanbod en inzichten krijgen die je graag veel eerder in je opleiding van op de hogeschool had gekregen.

Eerste Level:

10 Woensdagen lang investeren in jezelf! Tijd voor jezelf, om de beste LEERkracht in jouw naar boven te halen. Krijg zicht op je blinde vlekken. Begrijp waarom je de dingen nu doet zoals je ze nu doet. Leer veel rond KLAS-energie en hoe je de dynamiek van een klas kan in evenwicht brengen. Leer vooral veel over de KRACHT die jij zelf bent.

Op woensdag namiddag van 15h00 tot 20h30 – een maaltijdpauze voorzien. – onthaal vanaf 14u30

Dan hebben leerkrachten over het hele land de mogelijkheid om er op tijd te geraken.

Start in Oktober 2016 – dan loopt het schooljaar al even…

10 data om te noteren!

12, 19 en 26 oktober 2016 / 09, 16, 23 en 30 november 2016 / 07, 14 en 21 december 2016

Locatie: Huize B-One, Schransstraat 52, 2530 Boechout

Makkelijk te bereiken met trein, tram, bus. De tram terminus van tram 15 ligt op 5 minuten wandelafstand. 

TIP! Wil je verkeer en file vermijden? Er is een rechtstreekse tram verbinding vanaf de GRATIS randparking op linkeroever tot aan de terminus in Boechout. Neem tram 15 en blijf tot het einde zitten. Huize B-One ligt vlak aan deze terminus.

Investering voor deze 10 daagse:

 

 

828 Euro/Incl Btw + lunch + dranken

Gespreide betaling kan ook!

bij inschrijving – 329 Euro *  01/11/16 – 250 Euro * 01/12/16 – 250 Euro 
 

 

B-One-Teacher inschrijven

De oudercursus 'De TAAL van mijn kind! De spiegel van mijn leven....' komt eraan. Deze gaat door op 16/09/16 in Huize B-One. Deze cursus waarbij de PresentChild Methode centraal staat, biedt ouders en iedereen die veel in aanraking komt met kinderen de mogelijkheid om totaal anders naar problematieken met kinderen te kijken. Ben jij hier klaar voor of wil je deze uitdaging aangaan? Schrijf je dan vlug in. De plaatsen zijn beperkt!
Meer weten? Reacties van anderen lezen?

Nieuwe data!
- 16 oktober 2016
- 19 november 2016 
- 15 december 2016

 

127 Euro incl. Btw en dranken

 

kom je op deze workshop met 2 dan krijg je een korting! 

 

Inschrijven per koppel = 28 Euro korting!
Kortingscode: 'TAAL4TWO-28-IA+datum'

 
Je betaald dan samen 226 Euro i.p.v. 254 Euro.
Bij opmerkingen geef je de naam op van de 2de persoon die met je meekomt.
Geen code ingevuld bij inschrijving = geen korting
Schrijf je hier in

Reacties - De TAAL van mijn kind! 


Deze dag deed me enorm veel deugd: boeiend verteld en enorm herkenbaar.  Ik ga met ontzettend veel nieuwe inzichten naar huis. Prachtig wat onze kinderen ons tonen...  Ik ben dankbaar dat ik hierdoor, zowel mijn eigen, als andere kinderen anders kan zien. Niet als 'moeilijke' kinderen zoals ze soms genoemd worden, maar als helpers op ons pad. Ik zou deze cursus aan iedereen aanbevelen!
 

Ik ben heel blij dat ik deze dag gevolgd heb. Ik ben nog meer doordrongen van het feit dat alles “buiten” ons een spiegel is, die als we bereid zijn erin te kijken, een voortdurende bron kan zijn voor onze eigen heling. Deze manier om naar kinderen te kijken is ook de enige weg naar heling, voorbij alle “etiketten, methoden, therapieën” – Het is voor mik de weg naar “een nieuwe aarde”.
Helga

Confronterende dag, die ik nodig had om vanaf vandaag beetje bij beetje weer mezelf te worden en dit op die manier te kunnen doorgeven aan mijn kind, zodat ook zij vrijer en gelukkiger kan zijn, en dan ik weer op mijn beurt. De cirkel is rond.
Els

Yves, 
Ik ben je zo dankbaar :).
Dankbaar dat ik duidelijkheid gekregen heb in de situatie van mijn kind.
MIJN KIND
Het kreeg begrip, aandacht, warmte, liefde, …
Sandra

Schrijf je hier in

De meest Uniek workshop van België! 


 

C&C met I.K.

Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 

In deze workshop draai je jezelf helemaal binnenstebuiten! Je maakt het kind in je wakker en bevrijdt het! Het kind in jezelf dat is de juiste versie van jezelf. Deze versie had een gebrek aan bestaansrecht. De SAM Methode en PresentChild Methode treden hier in het huwelijksbootje om er een intensieve en doeltreffende workshop van te maken. Wat kan er beter zijn dan jezelf zijn? 
Via deze nieuwsbrief vind je een kortingscode die je kan gebruiken bij je inschrijving. 

De afgelopen editie van C&C met I.K. was weer een top editie! Hier enkele reacties:

Mijn innerlijk kind was vrolijk en speels. Ik ben blij haar in mijn hart te kunnen sluiten. Dank je Yves om dit met ons te delen! Verrassend! Anja

Veel innerlijke rust in mijn hoofd en lichaam... verrassend!

Héél heftig hoe sommige dingen binnenkomen. Ineens zie je de ware betekenis van sommige woorden en gedragingen. Ik ga met een gevoel van rust naar huis. 

De workshop C&C met I.K. is de ideale gelegenheid om dieper contact te maken met het kind dat je was en nog steeds bent diep in jezelf. Deze reactie krijg ik vaak te horen: "Ik zou deze dag aan iedereen aanraden om nog dichter bij jezelf , je innerlijk kind en emoties te brengen." Zorg dat je op tijd inschrijft. Kijk verder in deze nieuwsbrief voor meer info...
Er zijn flinke kortingen voor snelboekers. 

22/10/16

C&C met I.K.
Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 
 
Inschrijven/meer info

11/11/16

C&C met I.K.
Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 
 
Inschrijven/meer info

22/10/16

Inschrijven en betalen

Kortingscode

"C&C 221016-10-IA" 

tot 10/10/16
-10 Euro korting 


157 Euro ipv 167 Euro + SAM set

132 Euro ipv 142 Euro - SAM set
137 Euro ipv 147 Euro HUUR Set
2de keer volgen 71 Euro

Kortingscode

"C&C 221016-10-IA"

Voorwaarde:
Directe betaling! 

Geen kortingscode = geen Korting
 

11/11/16

Inschrijven en betalen

Kortingscode

"C&C 111116-20-IA" 

tot 30/10/16
-20 Euro korting 


147 Euro ipv 167 Euro + SAM set

122 Euro ipv 142 Euro - SAM set
127 Euro ipv 147 Euro HUUR Set
2de keer volgen 71 Euro

Kortingscode

"C&C 111116-20-IA"

Voorwaarde:
Directe betaling! 

Geen kortingscode = geen Korting
 
We zijn druk bezig met de planning voor het komende nieuwe schooljaar! Nieuw is dat B-One 3 langere trainingen start. Wil je hier graag meer over vernemen zorg dan zeker dat je ingeschreven raakt in de nieuwsbrief van B-One. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.
Al een kijkje nemen achter de schermen? PIEP
Inschrijven op de nieuwsbrief van B-One
In de tweede week van de paasvakantie trekken we erop uit met een groep B-Oners op Dolfijnen reis. Dit is een magisch avontuur. Zwemmen tussen de wilde dolfijnen in de rode zee. Je verblijft een hele week op een boot. Je hebt fantastische momenten en workshops begeleid door B-One. Wil jij hier meer over weten? 
meer weten?
Wil je graag een ONe2One boeken bij B-One? 
Bekijk dan onze online kalender.
online kalender
 

Eind augustus trok ik met mijn man en een groep vrienden naar Italië. We hebben de bergen van de streek van Lombardije beklommen en afgedaald. De streek is er onnoemelijk mooi! Vanuit de bergen kon je soms het Lago Maggiore zien. We zaten in een zalige B&B gekend van het programma 'Met 4 in bed'.


Misschien ook wel De plek om met een groep B-Oners naar toe te trekken of om mijn boek te schrijven... Dat het een magische plaats is was duidelijk. Ik vond er maar liefst 131 klavertjes vier en 19 klavertjes vijf. De meeste vond ik echt op deze locatie. 


Intussen heb ik al over de 732 klavertjes gevonden dit jaar...
Wil jij er ook eentje? KLIK hier
Yves Boone - Interview Pure Child magazine
Ja ik wil ook een B-Oner worden en genieten van extra voordelen via de Nieuwsbrief van B-One
Copyright © 2016 B-ONE-Coaching, All rights reserved.
Je bent op deze email omdat je via de website hebt ingetekend of door B-ONE-Coaching werd uitgenodigd. Mocht je er toch uit willen laat me dat dan weten. Fijne dag!

Our mailing address is:
B-ONE-Coaching
Schransstraat, Boechout, België
Boechout 2530
Belgium

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

KIJK! Ik ben geraakt...
 
View this email in your browser

KIJK! ik ben geraakt...

 

Dag liefdevolle mens,


Weet jij wat een kindertolk doet? Weet jij al wat een kindertolk is? Kinderen zijn onze spiegels. Vaak geloven we dit al maar wat betekend dat dan precies? Een kindertolk, zoals Yves Boone van B-One-Coaching, vertaalt wat ouders en leerkrachten zien in kinderen. Hun gedrag, zindelijkheidsproblemen, leerproblemen, labels, stoornissen, en ga zo maar door... Er zit een boodschap in verscholen. Een kindertolk maakt dit helder voor je. De tijd is rijp om anders te gaan kijken naar de problemen die kinderen ons tonen...

Getuigenis van een ouder...

 

Kijk! Ik ben geraakt....
Kinderen spiegelen onze diepste gevoelens

Sinds een jaar kom ik regelmatig bij kindertolk en coach Yves Boone. Daar leerde ik dat kinderen de diepste gevoelens van hun ouders spiegelen. Dit weekend kreeg ik hiervan een van de mooiste voorbeelden. Mijn echtgenoot is niet zo mee in het verhaal en dat geeft regelmatig de nodige spanningen. De spanning was alweer een tijdje aan het opbouwen. Zondagochtend zaten we met z'n tweetjes aan het ontbijt, zonder kinderen. Een ideaal moment om eens te praten. We hebben zeker een uur gepraat en het was duidelijk, de druk was van de ketel. Als afsluiter een innige omhelzing, recht vanuit onze harten, zaaaalig. Intussen is het tijd om de kinderen te gaan wakker maken. Ik ga zowel zoonlief als dochterlief zachtjes wakker maken om me daarna in de badkamer te douchen. Ik ben nog niet in de douche en mijn zoon komt binnen met een pijl midden op zijn borst, recht in zijn hart en hij zegt: "Kijk mama/papa/zus, ik ben geraakt". 
Het heeft nog een hele dag nagezinderd. Telkens ik hem iets vroeg, reageerde hij onmiddellijk en kwam vrolijk in actie. Als een bocht groter kon zijn dan 180° zou het deze wel zijn.

 

Eerste mannelijke KINDERTOLK van België


Als eerste mannelijke KINDERTOLK van België zet ik mijn kennis in om ouders, kinderen, volwassenen en leerkrachten te begeleiden. Het anders leren kijken en benaderen van kinderen kan al veel oplossen. Het kind in jezelf wordt weer bevrijd! Er is ontzettend veel waar we onwetend over zijn en dat breng ik graag de wereld in. Het is TE MAKKELIJK om het kind als HET probleem te blijven zien. Kinderen TONEN een probleem, dat is totaal anders dan het probleem zijn. Als je op tijd een nieuwe visie toelaat kan je vermijden dat kinderen dat wat ze eerst TONEN uiteindelijk zullen worden. Wat gezien en begrepen is kan verdwijnen. kinderen veranderen pas echt als wij de boodschap voor onszelf hebben begrepen. De Presentchild Methode wordt ingezet om het NU kind of het kind met een cadeautje te ontluiken. De wereld is klaar om te ontwaken…  Ben jij er ook al klaar voor?
Kom een lezing, workshop, nascholing volgen. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan…

Word jij de eerste B-One-Teacher?

B-One-Acade-ME/WEareONE richt een professionele opleiding in voor leerkrachten die met hun hart en ziel voor de klas willen staan.

Elk kind verdient de beste leerkrachten in zijn leven. Het zou een voorrecht moeten zijn om alleen gelukkige leerkrachten, B-One-Teachers, voor de klas te laten staan. Een B-one-Teacher houdt van zichzelf en beseft dat kinderen leren van voorbeelden. Ze zijn EEN voorbeeld voor elk kind/leerling/student.

Deze leerkrachten hebben al langer door dat de krachten die ze zelf hebben geleerd in hun eigen kindertijd, belemmerend zullen blijven werken als ze die in zichzelf blijven vasthouden. Bewuste leerkrachten begrijpen de spiegels die kinderen hen voorhouden en gebruiken die om bewuster en liefdevoller om te gaan met zichzelf. Een leerkracht die eigenliefde heeft geactiveerd heeft DE sleutel in handen om elk kind te helpen/te leren in alle omstandigheden bij zichzelf te blijven, omdat ze dat zelf ook kunnen.

Voor wie? 

Eigenlijk voor elke leerkracht van peuter tot secundair. Iedereen die met onderwijs bezig is. Leerkrachten van zowel in België als Nederland. Het is eveneens een geweldige aanvulling voor leerkrachten in opleiding. Je zal een aanbod en inzichten krijgen die je graag veel eerder in je opleiding van op de hogeschool had gekregen.

Eerste Level:

10 Woensdagen lang investeren in jezelf! Tijd voor jezelf, om de beste LEERkracht in jouw naar boven te halen. Krijg zicht op je blinde vlekken. Begrijp waarom je de dingen nu doet zoals je ze nu doet. Leer veel rond KLAS-energie en hoe je de dynamiek van een klas kan in evenwicht brengen. Leer vooral veel over de KRACHT die jij zelf bent.

Op woensdag namiddag van 15h00 tot 20h30 – een maaltijdpauze voorzien. – onthaal vanaf 14u30

Dan hebben leerkrachten over het hele land de mogelijkheid om er op tijd te geraken.

Start in Oktober 2016 – dan loopt het schooljaar al even…

10 data om te noteren!

12, 19 en 26 oktober 2016 / 09, 16, 23 en 30 november 2016 / 07, 14 en 21 december 2016

Locatie: Huize B-One, Schransstraat 52, 2530 Boechout

Makkelijk te bereiken met trein, tram, bus. De tram terminus van tram 15 ligt op 5 minuten wandelafstand. 

TIP! Wil je verkeer en file vermijden? Er is een rechtstreekse tram verbinding vanaf de GRATIS randparking op linkeroever tot aan de terminus in Boechout. Neem tram 15 en blijf tot het einde zitten. Huize B-One ligt vlak aan deze terminus.

Investering voor deze 10 daagse:

 

 

828 Euro/Incl Btw + lunch + dranken

Gespreide betaling kan ook!

bij inschrijving – 329 Euro *  01/11/16 – 250 Euro * 01/12/16 – 250 Euro 

 

B-One-Teacher inschrijven

De oudercursus 'De TAAL van mijn kind! De spiegel van mijn leven....' komt eraan. Deze gaat door op 16/09/16 in Huize B-One. Deze cursus waarbij de PresentChild Methode centraal staat, biedt ouders en iedereen die veel in aanraking komt met kinderen de mogelijkheid om totaal anders naar problematieken met kinderen te kijken. Ben jij hier klaar voor of wil je deze uitdaging aangaan? Schrijf je dan vlug in. De plaatsen zijn beperkt!
Meer weten? Reacties van anderen lezen?

Nieuwe data!
- 16 oktober 2016
- 19 november 2016 
- 15 december 2016

 

127 Euro incl. Btw en dranken

 

kom je op deze workshop met 2 dan krijg je een korting! 

 

Inschrijven per koppel = 28 Euro korting!
Kortingscode: 'TAAL4TWO-28-IA+datum'

 
Je betaald dan samen 226 Euro i.p.v. 254 Euro.
Bij opmerkingen geef je de naam op van de 2de persoon die met je meekomt.
Geen code ingevuld bij inschrijving = geen korting
Schrijf je hier in

Reacties - De TAAL van mijn kind! 


Deze dag deed me enorm veel deugd: boeiend verteld en enorm herkenbaar.  Ik ga met ontzettend veel nieuwe inzichten naar huis. Prachtig wat onze kinderen ons tonen...  Ik ben dankbaar dat ik hierdoor, zowel mijn eigen, als andere kinderen anders kan zien. Niet als 'moeilijke' kinderen zoals ze soms genoemd worden, maar als helpers op ons pad. Ik zou deze cursus aan iedereen aanbevelen!
 

Ik ben heel blij dat ik deze dag gevolgd heb. Ik ben nog meer doordrongen van het feit dat alles “buiten” ons een spiegel is, die als we bereid zijn erin te kijken, een voortdurende bron kan zijn voor onze eigen heling. Deze manier om naar kinderen te kijken is ook de enige weg naar heling, voorbij alle “etiketten, methoden, therapieën” – Het is voor mik de weg naar “een nieuwe aarde”.
Helga

Confronterende dag, die ik nodig had om vanaf vandaag beetje bij beetje weer mezelf te worden en dit op die manier te kunnen doorgeven aan mijn kind, zodat ook zij vrijer en gelukkiger kan zijn, en dan ik weer op mijn beurt. De cirkel is rond.
Els

Yves, 
Ik ben je zo dankbaar :).
Dankbaar dat ik duidelijkheid gekregen heb in de situatie van mijn kind.
MIJN KIND
Het kreeg begrip, aandacht, warmte, liefde, …
Sandra

Schrijf je hier in

De meest Uniek workshop van België! 


 

C&C met I.K.

Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 

In deze workshop draai je jezelf helemaal binnenstebuiten! Je maakt het kind in je wakker en bevrijdt het! Het kind in jezelf dat is de juiste versie van jezelf. Deze versie had een gebrek aan bestaansrecht. De SAM Methode en PresentChild Methode treden hier in het huwelijksbootje om er een intensieve en doeltreffende workshop van te maken. Wat kan er beter zijn dan jezelf zijn? 
Via deze nieuwsbrief vind je een kortingscode die je kan gebruiken bij je inschrijving. 

De afgelopen editie van C&C met I.K. was weer een top editie! Hier enkele reacties:

Mijn innerlijk kind was vrolijk en speels. Ik ben blij haar in mijn hart te kunnen sluiten. Dank je Yves om dit met ons te delen! Verrassend! Anja

Veel innerlijke rust in mijn hoofd en lichaam... verrassend!

Héél heftig hoe sommige dingen binnenkomen. Ineens zie je de ware betekenis van sommige woorden en gedragingen. Ik ga met een gevoel van rust naar huis. 

De workshop C&C met I.K. is de ideale gelegenheid om dieper contact te maken met het kind dat je was en nog steeds bent diep in jezelf. Deze reactie krijg ik vaak te horen: "Ik zou deze dag aan iedereen aanraden om nog dichter bij jezelf , je innerlijk kind en emoties te brengen." Zorg dat je op tijd inschrijft. Kijk verder in deze nieuwsbrief voor meer info...
Er zijn flinke kortingen voor snelboekers. 

22/10/16

C&C met I.K.
Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 
 
Inschrijven/meer info

11/11/16

C&C met I.K.
Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 
 
Inschrijven/meer info

22/10/16

Inschrijven en betalen

Kortingscode

"C&C 221016-10-IA" 

tot 10/10/16
-10 Euro korting 


157 Euro ipv 167 Euro + SAM set

132 Euro ipv 142 Euro - SAM set
137 Euro ipv 147 Euro HUUR Set
2de keer volgen 71 Euro

Kortingscode

"C&C 221016-10-IA"

Voorwaarde:
Directe betaling! 

Geen kortingscode = geen Korting
 

11/11/16

Inschrijven en betalen

Kortingscode

"C&C 111116-20-IA" 

tot 30/10/16
-20 Euro korting 


147 Euro ipv 167 Euro + SAM set

122 Euro ipv 142 Euro - SAM set
127 Euro ipv 147 Euro HUUR Set
2de keer volgen 71 Euro

Kortingscode

"C&C 111116-20-IA"

Voorwaarde:
Directe betaling! 

Geen kortingscode = geen Korting
 
We zijn druk bezig met de planning voor het komende nieuwe schooljaar! Nieuw is dat B-One 3 langere trainingen start. Wil je hier graag meer over vernemen zorg dan zeker dat je ingeschreven raakt in de nieuwsbrief van B-One. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.
Al een kijkje nemen achter de schermen? PIEP
Inschrijven op de nieuwsbrief van B-One
In de tweede week van de paasvakantie trekken we erop uit met een groep B-Oners op Dolfijnen reis. Dit is een magisch avontuur. Zwemmen tussen de wilde dolfijnen in de rode zee. Je verblijft een hele week op een boot. Je hebt fantastische momenten en workshops begeleid door B-One. Wil jij hier meer over weten? 
meer weten?
Wil je graag een ONe2One boeken bij B-One? 
Bekijk dan onze online kalender.
online kalender
 

Eind augustus trok ik met mijn man en een groep vrienden naar Italië. We hebben de bergen van de streek van Lombardije beklommen en afgedaald. De streek is er onnoemelijk mooi! Vanuit de bergen kon je soms het Lago Maggiore zien. We zaten in een zalige B&B gekend van het programma 'Met 4 in bed'.


Misschien ook wel De plek om met een groep B-Oners naar toe te trekken of om mijn boek te schrijven... Dat het een magische plaats is was duidelijk. Ik vond er maar liefst 131 klavertjes vier en 19 klavertjes vijf. De meeste vond ik echt op deze locatie. 


Intussen heb ik al over de 732 klavertjes gevonden dit jaar...
Wil jij er ook eentje? KLIK hier
Yves Boone - Interview Pure Child magazine
Ja ik wil ook een B-Oner worden en genieten van extra voordelen via de Nieuwsbrief van B-One
Copyright © 2016 B-ONE-Coaching, All rights reserved.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu