b-one -¬†ūüćĬ†GRATIS TOP Meditatie - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

b-one -¬†ūüćĬ†GRATIS TOP Meditatie

December 2016 > Week 52
b-one - \uD83C\uDF40 GRATIS TOP Meditatie
GRATIS TOP meditatie
 

yves logo.jpg

Beste lezer,


Ik ben de spiegelexpert van Vlaanderen en Nederland. We weten waarschijnlijk wel dat kinderen onze spiegel zijn maar begrijpen we ook al echt hoe dat werkt? Via mijn aanbod help ik ouders, leerkrachten al hun problemen te ontcijferen zodat kinderen, leerkrachten en ouders meer rust kunnen ervaren in hun dagelijks leven. Ouders en leerkrachten kunnen de sleutel gebruiken om hun/een kind te openen. Zou jij er alles aan doen om die sleutel te bemachtigen? Je kan je/een kind en jezelf een hele lijdensweg besparen als je weet wat je te doen staat. B-One helpt graag dit helder te maken. Bovendien ga jij zelf aan de slag i.p.v. met je/een kind aan de slag te gaan. Ben jij klaar voor een andere kijk op kinderen? Ze zijn magisch!
Welkom in de aanloop van 2017! 

In deze mailing geef ik je graag een GRATIS kans om een TOP meditatie te doen.
Het enige wat je daarvoor is op mijn website je gegevens nalaten om de GRATIS code te ontvangen om bij de meditatie te geraken. Ik geef hem nog tot einde van december GRATIS weg. Daarna kost hij 15 Euro! Je kan hier rechtstreeks naar het formulier. 
Als je een beetje naar beneden scrolt kan je het meteen vinden. 


conflicthantering.jpg

Wil je weten wat anderen van deze meditatie vonden?  Klik dan hier
Heb jij de meditatie al gevolgd en je wilt je reactie plaatsen dan kan dat hier

Hou jij ook zo van dolfijnen?

Ken jij onze plannen voor de paasvakantie van 2017 al? We gaan met DOLfijnen zwemmen en ook jij kan mee... Maar B-One geeft een korting voor je in petto. 99 Euro korting (voor delen kajuit) voor wie voor 02/01/17 inschrijft!

B-One@Dolfins met Nooraya in Egypte

Droom jij ook al langer om met dolfijnen te zwemmen? We hebben een uniek aanbod voor je! Dit is het gaafste wat je ooit zult meemaken! Verschillende keren per dag kan je met dolfijnen zwemmen. Waar maak je dit mee? B-ONE brengt je op deze hemelse plek op aarde!

Je verblijft een volle week, all-in, op de Nooraya boot  op de rode zee. Deze boot meert aan vlak bij het rif van de Sataya Bay gelegen in de rode zee van Egypte. Omringt door rust en hemelse kleuren en zonovergoten temperaturen. Nog nooit leken de sterren zo dichtbij. Bovendien nodigt Yves van B-ONE je uit om DOL-fijn diep in jezelf te duiken om vrij te laten wat je al langer dan vandaag belemmert… Herboren en bevrijd vlieg je na een weekje terug om het LEVEN te leven vanuit je hart.

Ga je mee? 

De 2de week van de paasvakantie van 2017! We vertrekken op maandag 10 april 2017 van de luchthaven van Zaventem en zijn terug op Paasmaandag 17 april 2017. De exacte vertrek uren worden later mede gedeeld. We berichten je van zodra we meer info krijgen van Nooraya.


naar egypte met b-one.jpg

Wacht niet te lang want de tickets vliegen de deur uit. Op dit moment hebben we nog 8 plaatsten!  Wil je er alles over te weten komen? Klik dan hieronder...
Ik wil meer weten over de DOL-fijn reis van B-One
dolfijn youtube.jpg
Wat mag je verwachten? Bekijk onze sfeerbeelden...
Wil je graag een ONe2one sessie boeken bij B-One? 
Bekijk dan onze online kalender. Je vindt vast een gepast moment. Of neem contact op met mij op 0496/674413 - boone.yves
@telenet.be
online kalender
kalender yves.jpg

sleutel wit.jpg
Als er een gouden sleutel zou bestaan die je/een kind zou kunnen openen
zou jij er dan alles aan doen om die te bemachtigen?
B-One toont je de weg naar deze sleutel!
Je kan er elk kind mee openen! Wil jij hem ook?
Je kan echt elk kinderen openen als je begrijpt wat het kind nodig heeft.
Vanuit de leerkrachten opleiding leerde ik andere dingen dan wat kinderen echt nodig hebben.
Ik ben me in het kind gaan verdiepen en volgde tal van extra opleidingen.
Mijn klas veranderde zienderogen in een liefdevolle plaats.
Nu is het tijd om deze tools met de wereld te delen.
Leer van de kinderen waar je je zorgen over maakt of moeilijk kan bereiken zodat kinderen weer gaan stralen en jij, als leerkracht, met plezier les geeft.
En met hart en ziel lesgeeft.
Leer een kind beter begrijpen en ontmantel de boodschap die ze ons echt
willen 'tonen' zodat je de klas beter in de hand te hebt. 

Word jij de eerste B-One-Teacher?

leerkracht b-one.jpg

B-One-Acade-ME/WEareONE richt een professionele opleiding in voor leerkrachten die met hun hart en ziel voor de klas willen staan.

Elk kind verdient de beste leerkrachten in zijn leven. Het zou een voorrecht moeten zijn om alleen gelukkige leerkrachten, B-One-Teachers, voor de klas te laten staan. Een B-one-Teacher houdt van zichzelf en beseft dat kinderen leren van voorbeelden. Ze zijn EEN voorbeeld voor elk kind/leerling/student. Deze leerkrachten MEER WETEN?

Op woensdag namiddag van 15h00 tot 20h30 – een maaltijdpauze voorzien. – onthaal vanaf 14u30

Dan hebben leerkrachten over het hele land de mogelijkheid om er op tijd te geraken.

Start in januari 2017 

10 data om te noteren!

11,18 en 25 januari 2017 + 1, 8, 15 en 22 februari 2017 + 15, 22 en 29 maart 2017

Locatie: Huize B-One, Schransstraat 52, 2530 Boechout

Makkelijk te bereiken met trein, tram, bus.
De tram terminus van tram 15 ligt op 5 minuten wandelafstand. 

TIP! Wil je verkeer en file vermijden? Er is een rechtstreekse tram verbinding vanaf de GRATIS randparking op linkeroever tot aan de terminus in Boechout. Neem tram 15 en blijf tot het einde zitten. Huize B-One ligt vlak aan deze terminus. MEER WETEN?

In April 2017 Start een nieuwe groep! Kijk op de website voor de juiste data!

leerkracht 2.jpg

Investering voor deze 10 daagse – LEVEL 1 – 2de trimester

 11, 18 en 25 januari – 1, 8,15 en 22 februari – 15, 22 en 29 maart 2017

Inschrijven voor 29/12/2016

676 Euro/Incl Btw + dranken

***********

Inschrijven vanaf: 29/12/2016

828 Euro/Incl Btw + dranken

 

B-One-Teacher meer info/inschrijven

OUDERCURSUS

 

de taal van mijn kind.jpg
De oudercursus 'De TAAL van mijn kind! De spiegel van mijn leven....' komt eraan. Deze gaat door op 16/09/16 in Huize B-One. Deze cursus waarbij de PresentChild Methode centraal staat, biedt ouders en iedereen die veel in aanraking komt met kinderen de mogelijkheid om totaal anders naar problematieken met kinderen te kijken. Ben jij hier klaar voor of wil je deze uitdaging aangaan? Schrijf je dan vlug in. De plaatsen zijn beperkt!
Meer weten? Reacties van anderen lezen?

Nieuwe data!

21 januari 2016

 

127 Euro incl. Btw en dranken

 

kom je op deze workshop met 2 dan krijg je een super korting! 

 

Inschrijven per koppel = 46 Euro korting!
Geen kortingscode nodig

 
Je betaald dan samen 208 Euro i.p.v. 254 Euro.
Bij opmerkingen geef je de naam op van de 2de persoon die met je meekomt.
Geen code ingevuld bij inschrijving = geen korting
Schrijf je hier in

Reacties - De TAAL van mijn kind! 


Deze dag deed me enorm veel deugd: boeiend verteld en enorm herkenbaar.  Ik ga met ontzettend veel nieuwe inzichten naar huis. Prachtig wat onze kinderen ons tonen...  Ik ben dankbaar dat ik hierdoor, zowel mijn eigen, als andere kinderen anders kan zien. Niet als 'moeilijke' kinderen zoals ze soms genoemd worden, maar als helpers op ons pad. Ik zou deze cursus aan iedereen aanbevelen!

Ik ben heel blij dat ik deze dag gevolgd heb. Ik ben nog meer doordrongen van het feit dat alles “buiten” ons een spiegel is, die als we bereid zijn erin te kijken, een voortdurende bron kan zijn voor onze eigen heling. Deze manier om naar kinderen te kijken is ook de enige weg naar heling, voorbij alle “etiketten, methoden, therapieën” – Het is voor mik de weg naar “een nieuwe aarde”. Helga

Confronterende dag, die ik nodig had om vanaf vandaag beetje bij beetje weer mezelf te worden en dit op die manier te kunnen doorgeven aan mijn kind, zodat ook zij vrijer en gelukkiger kan zijn, en dan ik weer op mijn beurt. De cirkel is rond. Els

Yves, Ik ben je zo dankbaar :). Dankbaar dat ik duidelijkheid gekregen heb in de situatie van mijn kind. MIJN KIND Het kreeg begrip, aandacht, warmte, liefde, … Sandra

Schrijf je hier in

De meest Uniek workshop van België! 

 

C&C met I.K.

Communicatie en Connectie met mijn Innerlijk Kind! 
c en c.jpg
In deze workshop draai je jezelf helemaal binnenstebuiten! Je maakt het kind in je wakker en bevrijdt het! Het kind in jezelf dat is de juiste versie van jezelf. Deze versie had een gebrek aan bestaansrecht. De K.R.ONE Methode en PresentChild Methode treden hier in het huwelijksbootje om er een intensieve en doeltreffende workshop van te maken.
Wat kan er beter zijn dan jezelf zijn? 
Via deze nieuwsbrief vind je een kortingscode die je kan gebruiken bij je inschrijving. 
koop je ticket hier

c en c 2.jpg

De afgelopen editie van C&C met I.K. was weer een top editie! Hier enkele reacties:

* Via deze workshop, duidelijk gegeven en wachtend tot iedereen op het spoor zit, leer ik mezelf opnieuw bewuster kennen. Maak ik nu een persoon die ik graag zie zonder anderen te kwetsen. Ben ik nu een persoon die echt mag loslaten. Bedankt Yves, dit is een eerste stap in mijn verhaal… Dikke knuffel Liesbeth

* Voor mij is het moeilijk om meteen een feedback te geven. Dit moet nog wat indalen. Interessante materie die duidelijk en enthousiast werd gebracht. Bedankt!

* Dank je wel! Het was voor mij “heel” intensief. Hetgeen ik hiervoor al “even” gevoeld hebt, is vandaag versterkt. Dus mijn doel, waarvoor ik naar hier kwam, is volbracht. Ik vertrouw erop dat er iets veranderd is in mijn systeem, zodat ik het elke dag opnieuw kan meenemen en versterken. Lieve groet Cindy! Thanks

* Deze methode heeft op mijn niet zoveel inpakt want ik verloor me in de diepte bij mezelf doorheen de verschillende stappen. De gesprekken rond vader en moeder gegeven zijn heel interessant. Hou je ware persoonlijkheid en warme stem!

* Fantastisch! Fijn om terug contact te hebben met mijn I.K. 
Nu weet ik pas hoeveel ik haar gemist heb. Eef

* Een dag vol boeiende informatie, helder en authentiek gebracht. De praktische oefeningen kwamen voor mij op het juiste moment. Ik voel dat er op verschillende vlakken in het onderbewuste diep is gewerkt!

* Het was voor mij een verrijkende dag. Zelfs als je het gevoel hebt dat er niets zit, slaagt Yves er toch weer in om het naar boven te krijgen. De methode ga ik zeker nog verder thuis beoefenen. Het smaakt steeds naar meer. Like it <3 Bedankt Yves om m’n leven zo mooi te helpen veranderen op 1 jaar tijd!

De workshop C&C met I.K. is de ideale gelegenheid om dieper contact te maken met het kind dat je was en nog steeds bent diep in jezelf. Deze reactie krijg ik vaak te horen: "Ik zou deze dag aan iedereen aanraden om nog dichter bij jezelf , je innerlijk kind en emoties te brengen." Zorg dat je op tijd inschrijft. Kijk verder in deze nieuwsbrief voor meer info...

 
Nieuw!!!! - Duo ticket aan 244 Euro ipv 290 Euro
c en c 3.jpg

23 januari 2016

C&C met I.K.

tot 01/01/17 - 20 Euro korting
kortingscode: C&C200117-20IA
tot 10/01/17 - 10 Euro korting
kortingscode: C&C200117-10IA
De K.R.ONE kleurset heb je nodig voor deze workshop.
Je kan hem huren aan
5 Euro
of kopen aan 25 Euro 
Klik op de foto om in te schrijven!
Heb je ooit deze workshop gevolgd en je wil dat graag nog een keer overdoen... Het kan en nu zelf met de K.R.ONE-Methode. Dit is een wonderlijke workshop!
Nieuw!!!! - ONE more time Ticket aan 73 Euro ipv 145 Euro
Inschrijven op de nieuwsbrief van B-One
banner b-one.jpg
Wil je graag een ONe2One boeken bij B-One? 
Bekijk dan onze online kalender.
online kalender
kinderen geloven alles.jpg
op wie lijk jij.jpg
Ja ik wil ook een B-Oner worden en genieten van extra voordelen via de Nieuwsbrief van B-One
twitter logo.jpg
face.png
link.png
Copyright © 2016 B-ONE-Coaching, All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu