b-one - 🍀 DOL-fijn reizen met B-One - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

b-one - 🍀 DOL-fijn reizen met B-One

Juni 2017 > week 23
Naamloos 2

 

 

Beste,

in deze mailing vind je o.a. de dol-FIJN reizen van B-One terug maar ook nog tal van andere info. Jij, bewuste mens, weet vast wel dat er veel meer mogelijk is en ik hoop dat ook jij je potentieel hier op aarde laat ontwaken. Laat je inspireren op het
PureChild symposium van 10 juni in Sint-Niklaas. Ontmoet ik je daar ook? 

B-one begeleidt mensen in one2one sessie maar werkt ook steeds meer met groepen. Groepen ouders en leerkrachten die dagelijks bewuster in het leven, hun gezin en in hun job willen functioneren. We hebben zelf die sleutels in eigen handen. We hebben echter veel geleerd die ons aanzette onszelf op te sluiten. Kinderen kunnen dit haarfijn aanvoelen en spiegelen ons op allerlei manieren wat ons te doen staat om tot eigen geluk te komen. 

B-one helpt je om je leven te ont-rollen en je eigen authentieke ROL weer op te pakken. Je bent hier op aarde met een specifieke reden. Iedereen heeft een missie die bijdraagt aan de ont-wikkeling van de mensheid. Of wacht jij tot het volgde leven om daaraan te beginnen? B-One is er volop mee bezig. In september starten we een opleiding om B-One-Coach te worden. Misschien wel iets voor jou? 

 

 

GELUK is overal in je leven aanwezig. Vermits jij al tot hier leest. Heb jij trouwens al een klavertje 4 van mij ontvangen? Nee? Ik vind honderden klavertjes vier in een jaar. Wil jij er ook eentje? Vraag het dan meteen aan op dit formulier. Ik stuur het graag naar je op. 

 

 

 Kan jij de link zien tussen concentratie problemen en het feit dat een kind zich kan concentreren op een probleem? Onderschat jij ook nog de mogelijkheden van kinderen? Kom er meer over leren. Boek een afspraak met B-One. 

 

 

 


Kom jij ook naar het Symposium van 10 juni 2017? 

Meer info? http://purechild.be/evenementen/

 

 
Bij deze willen wij ons uniek PURE CHILD symposium van 10 juni te Sint-Niklaas nog eens extra in de kijker plaatsen.
 
Waarom is dit symposium zo ontzettend zinvol en goed ge-timed?
Veel opvoeders, ouders en leerkrachten zitten tegenwoordig met hun handen in het haar: aansluiting vinden én behouden met hun kinderen is in deze tijd een regelrechte uitdaging. Het idee dat kinderen op (heel) jonge leeftijd al heel (eigen)wijs lijken te zijn, is nog relatief nieuw, soms confronterend, vaak verwarrend. Kunnen wij ons als ouders, opvoeders, leerkrachten,.. openstellen voor de kracht in onze kinderen en hen (meer leren) vertrouwen? Durven wij onze aangeleerde concepten over ‘opvoeding’ los te laten? Kunnen onze kinderen ONS wellicht iets leren? Kunnen we samen groeien?
 
Aanvullend: De eerste 40 deelnemers aan dit symposium krijgen een rijk gevulde goodiebag en er zijn tevens prachtige boeken te winnen.
 
Bekijk ons promotiefilmpje op Youtube : PURE CHILD SYMPOSIUM 
https://www.youtube.com/watch?v=JOxZHZTIWlA&t=38s 
 
Ook in ons gratis, digitaal magazine PURE CHILD staat veel inspirerende info: www.purechild.be
 
Schrijf je in door een mail te sturen naar : info@purechild.be
Met bijvoeging van :  Je naam + ik schrijf me in op zaterdag 10 juni 2017
Indien meerdere deelnemers :
Naam + schrijft haar of hem in op zaterdag 10 juni 2017            
 
Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!
Hartelijke groet,
PURE CHILD TEAM

 

 

http://purechild.be/Lees mijn artikel in het laatste PureChild Magazine dat begint op pagina 16. Veel leesplezier. Lees verder HIER 

 

 

 

 

 

B-ONE-DOL-fijnreis 

 

Ga je mee? 

We vertrekken op 07/10/17 en 31/03/18 voor een weekje zwemmen met dolfijnen in de rode zee. We nemen op Zaventem het vliegtuig en starten een goddelijk en wonderbaarlijk avontuur. 


Zwemmen met Dolfijnen is DOL-fijn! 

Laat je leiden door de stroming van het water en kom zo in je eigen stroom. Het verschil tussen de zee en jij is ongeveer 25%. 3/4 van wie we zijn is water. Weet en besef jij dat al? Een week lang weg van het vaste land compleet omringd door water, licht en warmte. Het is een plaats waar je volledig in jezelf kunt herbronnen. Vindt de balans diep in jezelf. Duik, verken je ongekende en ongeziene dieptes en mogelijkheden. Herboren en vol van het LEVEN kom je terug, met twee voeten op de grond en veel meer in evenwicht met en in jezelf.

 

SARA HEYSE EN MARIN MATTELAERE

 

Deze reis was een verjaardagscadeau voor mijn dochter's 10e verjaardag. Ik heb eerlijk gezegd geen woorden voor deze trip. Op alle vlak was het fantastisch!!! De organisatie, de omgeving, de boot, het eten, het team op de boot, alles was echt perfect. Het was niet zomaar een reis, het was een ervaring die ons echt diep geraakt heeft. De workshops waren heel fijn, zowel mijn dochter als ik vonden het heel rijk en waardevol en tegelijk niet te zwaar. Ik voelde me ook gedragen door Yves wanneer er emoties opkwamen tussen de workshops. Ook na de reis gebruiken we nog vaak de tools die hij heeft aangereikt tijdens de workshops. Kortom, het was zaaaalig!!!!
dankjewel voor alles....

 

 

Investering B-ONE-DOL-fijnreis 2017:

€ 1594 voor een all-in

maar nu met € 54 vroegboekkorting
als je bovendien bereid bent een kajuit te delen.


Het aantal plaatsen is beperkt! Wie eerst is = eerst!

Betaal meteen wil je zeker zijn van je plaats! De betaling is een definitieve inschrijving.

Maar ik geef jullie, een extra financieel voordeel van € 45.. Met andere woorden jij betaalt dan maar € 1495.
Als je al intekent voor de B-ONE-DOL-fijnreis + Extra Bonus: 
1 GRATIS one2one sessie met B-One (waarde 95 Euro)


KORTINGSCODE in te voeren bij je inschrijving =
2017-SA-KORTING-45

 

 

Wat zit er inbegrepen in je all-in?

* Vluchten een en terug en transfers ter plaatse, met begeleiding. 
* Eten en drinken aan boord (buffet voor ontbijt, middageten en avondeten, tussendoortjes en snacks, alle niet-alcoholische dranken). Kajuit met persoonlijke douche en WC.
* Professionele begeleiding door snorkel- en duikgidsen bij alle activiteiten in het water.
* Alle activiteiten die B-One aanbiedt voor de groep 
* Omkadering door de bemanning aan boord (service, bijstand…)

 

ROOS

 

Voor mij was het verblijf op de Nooraya werkelijk schitterend. Een week totale rust alleen al heeft zoveel deugd gedaan en dingen in gang gezet. Verwent worden met heerlijke maaltijden, een aangename en ruime boot omgeven door de schakering van prachtige blauwe tinten van de Rode Zee...vergezeld worden door een bemanning om U tegen te zeggen, zó attent en vriendelijk...ik kan alleen maar dankbaarheid voelen.Waar het nodig was werden we geholpen, maar altijd met respect voor je eigenheid en vrijheid...De workshops van Yves van B-One waren een goede ondersteuning voor het proces waar ik op dat moment door moest...want een week op een boot omgeven door water en de energie van de dolfijnen, dat zette bij mij heel veel dingen in gang, en dan was de begeleiding die ik af en toe nodig had, heel welkom! Nu terug thuis, ontvouwt zich een prachtige nieuwe periode doordat blokkades werden vrijgelaten. Mijn levensvreugde en creativiteit groeien met de dag. Dankjewel Yves en Jasper,
 

 

Investering B-ONE-DOL-fijnreis 2018:

€ 1594 voor een all-in

maar nu met € 90 vroegboekkorting
als je bovendien bereid bent een kajuit te delen.


Het aantal plaatsen is beperkt! Wie eerst is = eerst!

Betaal meteen wil je zeker zijn van je plaats! De betaling is een definitieve inschrijving.

Maar ik geef jullie, een extra financieel voordeel van € 81. Met andere woorden jij betaalt dan jij maar € 1495.
Als je al intekent voor de B-ONE-DOL-fijnreis + Extra Bonus: 
1 GRATIS one2one sessie met B-One (waarde 95 Euro)


B-One-KORTINGSCODE in te voeren bij je inschrijving =
2018-SA-KORTING-81

 

 

 

Ben jij ook een bewuste Papa?


Ook mannen en vaders vinden de weg naar B-One. Niet alleen vouwen en moeders ontwaken maar steeds meer mannen durven zichzelf en het leven in vraag stellen. Dat is geweldig om te ervaren want kinderen hebben 'juiste' voorbeelden nodig. Als wij als ouders onze systemen opruimen dan kunnen kinderen aan hun eigen leven beginnen. Iedereen verdient het om opgeruimd te zijn. Gun jij jezelf dat ook al? Geef jezelf dat cadeau voor vaderdag en boek een sessie bij B-One.

 

 

 

Word jij de eerste B-One-Coach? 

B-One start in september 2017 de opleiding B-One-Coach. Zo word je klaargestoomd om in de coachingswereld mensen die het spoor kwijt zijn geraakt terug op de rails te zetten van een leven dat op wieltjes loopt. Maar voor je dat kan moet je in het reine komen met jezelf. Jezelf ont-ROLLEN van elke rol die je speelt. Je moet geen rollen spelen je moet echter het LEVEN leven. De opleiding duurt 2 jaar. Je leert o.a. de D.R.ONE-Methode, D.ONE-Methode, K.R.ONE-Methode toe te passen.


Het zijn bevrijdingsmethodes die UNIEK zijn en door B-One zijn ontwikkeld. Het is een zeer intensieve opleiding waar je werkt aan jezelf en vervolgens de beste versie van jezelf inzet voor het algemeen goed hier op aarde. Een B-One Coach
weet hoe de spiegel van het leven werkt en hoe je dualiteit kan doorgroeien. De wereld is klaar om te evolueren. Deze evolutie gaat steeds vlugger. Wil jij er meer over weten of heb je interesse stuur me een email. Klik op de knop hieronder voor meer info. 

 

 

 

B-One@School


B-One is ook actief in scholen. Wil je meer weten over dit aanbod? KLIK hier

 

Ben jij al in deze FB groep speciaal voor Het kleuteronderwijs? Klik op de foto en kom erbij...

 

 

 

Facebook

 

Twitter

 

Website

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu