Atma Bhakti - Centrum voor innerlijke groei - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Atma Bhakti - Centrum voor innerlijke groei

Augustus > Week 32
Naamloos 1

Atma Bhakti - Centrum voor innerlijke groei

Eikenlaan 24, 9070 Destelbergen (bij Gent, België)

atmabhakti.be

Email: johan.morel@skynet.be

 

Maak kennis met ons centrum waar een waaier van activiteiten aangeboden worden. We heten jou van harte welkom om jouw eigen vreugde, liefde, kracht en zelfbewustzijn te ontdekken, te ontwikkelen en verder te leren uitdragen.

Met deze mail willen we graag jouw aandacht vestigen op de volgende uitzonderlijke programma's:

-We zijn blij om Sangye, een Tibetaanse boeddhistische monnik te verwelkomen! Op 25 en 26 augustus 2018 is Sangye bij ons op bezoek en kan je voor jou persoonlijk een puja laten uitvoeren. Zaterdagavond 25-08 hebben we een algemeen programma en op zondag 26-08 kan je een uur boeken specifiek voor jouw intentie. Werkelijk een uitzonderlijke kans!

- De kirtanzinger Turkantam zal een workshop en concert geven op zondag 21 oktober. Hij heeft zijn volledige leven gewijd aan muziek en de laatste 20 jaar van zijn leven aan het zingen van bhajans en kirtan. Hij is werkelijk gepassioneerd en kirtan zingen in zijn aanwezigheid is werkelijk een gezegende gelegenheid. Op het einde van de maand zal meer informatie op de website staan (schrijf je in op onze nieuwsbrief om dit niet te missen).

- Zaterdag 27 oktober geeft Gerrit Gielen, de man van Pamela Kribbe, een workshop over Innerlijk leiderschap door integratie van mannelijk en vrouwelijk. Deze workshop geeft een inzicht in jouw mannelijke en vrouwelijke kant en de integratie van beide om innerlijk leiderschap te bekomen. Hij reikt methoden aan om met moeilijkheden om te gaan en zo op een positieve manier in jouw leven te staan.

_____________________________________________________________________________

Naast deze eenmalige activiteiten bieden we ook workshops aan die maandelijks terugkeren:

Lichtcirkelmeditaties: Eerst zingen we klanken/mantra's om te ontspannen. Daarna wordt er één meditatietechniek aangereikt die je in je dagdagelijkse leven kunt toepassen. De tweede 'lichtcirkel' meditatie zal begeleid worden door een channeling met Jeshua. Na de meditaties zal er tijd zijn om, indien gewenst, jouw ervaring te delen. Uiteraard is er ook tijd voor een kopje thee en een koekje. Deze avonden gaan door op de derde maandag van de maand van 20u tot 22u.

- Kirtan groep: Zing je graag? Wil je graag liefde en vreugde voelen, dan zijn deze ochtenden iets voor jou! We zoeken mensen die ook instrumenten spelen.

Avonden rond teksten van Pamela Kribbe  'Ode aan de Aarde, Ode aan Jou'. Voor iedereen die een hart heeft voor de natuur en zich ten volle met haar wil verbinden. We starten deze avonden met een korte meditatie om contact te maken met moeder Aarde. Daarna belichten we stukken tekst uit het boek 'Ode aan de Aarde, Ode aan Jou' van Pamela Kribbe, afwisselend met een besprekingsrondje. Er is ook een korte pauze en een tweede meditatie om af te sluiten. De avonden gaan door op de eerste maandag van de maand van 20u tot 22u. 

Voor individueel consult kan je terecht bij Johan. Johan channelt zielsboodschappen en antwoorden op persoonlijke vragen met Meester Jeshua.

Wil je diep ontspannen in Oosterse sferen met een spirituele toets, dan kan je onze privé sauna in Destelbergen huren.

Alle informatie kan je terugvinden op atmabhakti.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om niets te missen!

 

Liefdevolle groeten en tot vlug,

Johan en Lieve

 Terug naar de inhoud