Als je eindelijk weet wat je te doen staat - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Als je eindelijk weet wat je te doen staat

Juli 2019 > Week 31
Naamloos 1

The Way of the Peaceful Warrior

 

Broeder, zuster,

Velen vonden al herbronning bij ons. Een dankbaar werk! Mensen die even uit de dagelijkse drukte van het leven stappen de roep van hun ziel achterna, en healing en kracht vinden in de soundhealing, zweethut, sjamanistische cirkels en trainingen, vrouwencirkels,...

Toch hebben we al lang ergens
het gevoel dat we nog niet alles gaven wat we zouden kunnen. Want je vindt een stukje healing, verdieping, voelt je opgeladen, maar daarna komt het alledaagse leven terug en hoe integreer je dat nu?
Hoe zorg je dat je innerlijk Licht kan blijven stralen, ook in de intensiteit van het werk, je gezinsleven, emotionele rollercoasters, hardheid en afscheiding die vaak nog voelbaar is in onze huidige wereld?

En hoe kunnen wij bij VanZelf Natuurlijk! jou daar beter bij helpen?

Dankzij de juiste coaching vielen recent de stukjes op zijn plaats. Dit stelde mij in staat om helderder dan ooit te zien wat mijn levensmissie werkelijk is: mensen in hun kracht helpen staan. In hun Licht en in de wereld, wat er ook gebeurt.
 

Ik begreep dat ik eigenlijk een spirituele krijger ben

en dat ik hier ben om anderen daarin mee te nemen. Mensen die voelen dat er meer is in het leven, die een spirituele roeping hebben en er klaar mee zijn om hun kracht te blijven weggeven aan een hoop illusies over 'hoe het zou moeten'.

Dit resulteerde erin dat ik alles wat ik geleerd heb op de paden van sjamanisme, spiritueel krijgerschap en zelfrealisatie kon samenbrengen in één training om zo mensen écht te helpen om op te staan en hun Licht te laten stralen en stevig te verankeren!

Ik heb de afgelopen meer dan 20 jaar zoveel trainingen gevolgd waar ik 10000'en euro's aan uitgegeven heb, heb vele valkuilen op het Pad leren kennen en heb een stevige wake up call mogen ervaren. Al deze dingen hoef jij niet mee te maken en wil ik jou besparen met deze training.
 

Deze gloednieuwe training is The Way of the Peaceful Warrior.


--> Hier vind je alle info over The Way of the Peaceful Warrior.

Voel je je geroepen en wil je weten of deze levensveranderende training echt iets voor jou is? Vraag dan nu een
gratis en vrijblijvend gesprek aan!

Ook ik wil weten of ik jou wel echt kan helpen met deze training en of jij echt wil gaan voor je innerlijke vrijheid, daarom vind ik dit gesprek zo belangrijk dat ik het je gratis aanbied.

 

 

Op 18 augustus en op 8 september heb je de gelegenheid om te proeven van enkele van de methoden die ik ook gebruik in The Way of the peaceful Warrior, en deze samen te oefenen. Nadien zal je er ook mee aan de slag kunnen thuis.
 

Livedag In je Lichtkracht Staan in de wereld


Op deze training op 18/8 of 8/9, zullen we net zoals in het traject 'The Way of the Peaceful Warrior', werken met eeuwenoude sjamanistische en andere werkwijzen en inzichten voor spiritueel krijgerschap en zelfrealisatie uit oude tradities en de nieuwe tijd. En dit voor meer stevigheid, socio-energetisch evenwicht en een vrijere mindset, waardoor je de kracht van Spirit echt gaat ankeren in je leven!

--> Lees er hier meer over

Data: deze dag wordt deze zomer tweemaal gegeven dus je kunt kiezen: 18 augustus of 8 september 2019, 10u-16u.

Aarzel niet, want de plaatsen zijn beperkt!

Bijdrage: 89€.
En het leuke is: deze wordt volledig afgetrokken van je inschrijvingskost bij deelname aan het traject 'The Way of the Peaceful Warrior'!

--> Meer over de livedag 'In je Lichtkracht staan in de wereld'

 

 

--> Meer over de 6 maanden Spirituele krijger training 'The Way of the Peaceful Warrior'

 

 

Hartelijk Welkom!

 

 

 

 

Copyright © 2019 VanZelf Natuurlijk!, All rights reserved.

Terug naar de inhoud