Achtergronden Coronavirus uitgelegd door Maria Magdalena en Jezus (B) - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Achtergronden Coronavirus uitgelegd door Maria Magdalena en Jezus (B)

Februari 2020 > Week 7
Your Message Subject or Title

Nieuwsbrief van het Maria Magdalena en Jezus-medium Gabriela Gaastra-Levin

                                                               Jaargang 19 - No. 2 -  Februari 2020

INHOUD

 

LIEVE VRIEND OF VRIENDIN

 

CORONA: In deze nieuwsbrief een uitgebreide openbaring van Maria Magdalena en Jezus over de redenen van het zich verspreiden van het Coronavirus. Wat is de rol van de mensheid en het immuunsysteem van de mens? Waarom reageert de natuur in de vorm van een virus? Welke grenzen worden overschreden? Lezen? Klik hier!

 

DE CHRISTUSPOORT IN BELGIE: Onze workshop over het gebruik van de Christuspoort trekt in Nederland veel mensen. We hebben er nu op 6 maart in Borsbeek bij Antwerpen een workshop aan toegevoegd. Je kunt je nog inschrijven. Om de workshopopzet te bekijken, klik je hier!

 

SACRED SCOTLAND SUMMER TOUR 2020: Eind juli/begin augustus gaan we in de voetsporen van Maria Magdalena en Jezus naar de spirituele plekken van. Schotland. Met onder meer vier dagen op het heilige eiland Iona, het vulkanisch eiland Staffa, Rosslyn Chapel. En veel meer. Onderzoek of je mee wilt en klik hier!

 

HET LEIDERSCHAP VAN MARIA MAGDALENA: In Borsbeek (B) is onlangs de cursus over het leiderschap van Maria Magdalena begonnen. Je kunt nog instrimen. Om de cutsus en de aanmeldingsmogelijkheid te bekijken, klik je hier!

 

MOND OP MOND: Ons nieuwe boek ‘Maria Magdalena en Jezus deel 4: Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ gaat als een trein. Eigenlijk moeten we zeggen: ‘Het boek verkoopt zichzelf door’. Veel mond-op-mondreclame. Mensen die het elkaar cadeau doen. Die het voor de tweede keer achter elkaar lezen. Die het voor een gespreksgroep aanschaffen. Wij hebben dit niet eerder zo meegemaakt.

 

Een greep uit de reacties: ‘Dit gechannelde boek is eigenlijk een waargebeurde spirituele thriller, ongekend!’, ‘Mijn bewondering voor Jezus en Maria Magdalena als innig samenwerkende spirituele meesters is zo toegenomen!’, ‘Dit boek gaat een spirituele revolutie veroorzaken!’, ‘Ieder spiritueel geinteresseerde moet dit lezen.’, ‘Ik heb de 272 pagina’s in twee dagen tijd ademloos uitgelezen!’, ‘Eindelijk begrijp ik waar de kruisiging echt overgaat. Ik ben er stil van.’

 

OVERZICHTSPAGINA: Wij hebben voor het kruisigings- en opstandingsboek een overzichtspagina gemaakt die zich steeds meer zal gaan vullen. Nieuwsgierig? Klik hier! 

 

WINKEL: Je steunt ons werk het allermeeste als je het nieuwe boek in onze eigen webwinkel koopt. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen het bestellen. Klik hier! 

 

DUO-AANBIEDINGEN: Sinds deze week hebben we diverse aanbiedingen in onze boekenwebwinkel. Om mensen die ons laatste boek 'Maria Magdalena en Jezus Deel 4' over de kruisiging hebben gekocht ook in staat te stellen de boeken 'Maria Magdalena en Jezus Deel 1, 2 en 3' over hun gezamenlijke leven voor een schappelijke prijs aan te schaffen. Wil je deze duo-aanbiedingen bekijken? Klik dan hier!

 

LEZINGEN: Voorafgaand aan Pasen hebben we een viertal lezingen over de kruisging en opstanding gepland:

-         Zondag 22 maart in de Schaapshoeve te Langenboom (bij Grave)

-         Zondag 29 maart in Kasteel Doenrade bij Geleen

-         Woensdag 8 april in de Witte Roos te Silvolde (Achterhoek)

-         Vrijdag 10 april (Goede Vrijdag) in Centrum Zuiderlicht te Breda

Wil je meer weten? Of je aanmelden? Klik hier!

Wil je ook een lezing of workshop organiseren? Stuur een mail naar: info@mariamagdalenaenjezus.nl

 

VOLGEBOEKT: De reis naar Israel/Palestina van eind april/begin mei is volgeboekt. We gaan dan met 24 deelnemers van Nazareth naar Kapernaum en Magdala lopen. Je kunt je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen. Je orienteren? Klik hier!  

 

NIEUWJAARSOPENBARING: Voor degene die hem gemist hebben, hierbij nog eenmaal de nieuwjaarsopenbaring van Maria Magdalena en Jezus. Ditmaal over ‘De relatie van de uit balans zijnde Aarde en de uit balans zijnde mensheid’. Wil je de betekenisvolle doorgeving aan Gabriela lezen? Klik dan hier! 

 

Wij wensen jou overvloedige zelfliefde toe!

 

Gabriela en Reint Gaastra-Levin


3 x Eendaagse workshop: Het gebruik van de Christuspoort in jouw dagelijks leven

 

Wegens succes en grote belangstelling nog driemaal geprogrammeerd. Vrijdag 6 maart te Borsbeek (B), vrijdag 3 april te Lunteren en woensdag 10 juni te Breda voor een aantrekkelijke prijs!

 

Tijdens de drie jaren van leiderschap van Maria Magdalena en Jezus in Galilea, hebben ze hun leerlingen, de vrouwelijke en mannelijke discipelen, getraind in een van de belangrijkste gereedschappen om het hart te openen, de Christuspoort. 

 

Door middel van het openen van de Christuspoort konden ze de trilling van onvoorwaardelijke liefde in en om zich heen scheppen. Dit gereedschap is een Universeel en tijdloos instrument dat de spirituele en persoonlijke groei en de liefdestrilling van de mensheid bevordert. En in beginsel door iedereen kan worden aangeleerd.

 

Tijdens deze workshop nemen we jou bij de hand om de techniek en de inzichten van het openen van de Christuspoort bij jou over te brengen en praktisch hanteerbaar te maken. En tevens deze poort ook in jou te activeren. 

 

We verheugen ons erop om met jou met dit betekenisvolle spirituele instrument aan de slag te gaan!


Je kunt nog mee doen aan de Maria Magdalena-cursus voorjaar 2020 - najaar 2020 B/N

HET LEIDERSCHAP VAN MARIA MAGDALENA (Na de kruisiging van Jezus)

 

In Nederland (Lunteren/Veluwe) en in België (Borsbeek/Antwerpen) is de indringende cursus over de langdurige periode van spiritueel leiderschap van Maria Magdalena, de vrouwelijke Christus inmiddels begonnen, maar je kunt nog instromen. 

.  

De meerdaagse cursus neemt je mee naar Europa tweeduizend jaar geleden en laat zien hoe zij geleefd en gewerkt heeft en hoe dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

 

Tijdens deze cursus maken we mee hoe zij haar leven leidt, een leven dat vrijwel volledig in dienst staat van haar spirituele missie. Via de doorgevingen aan Gabriela, oefeningen, geleide meditaties en de uitleg van Gabriela zullen wij van de wijsheid van Maria Magdalena en de leer van de Goddelijkheid van de mens in de praktijk van alledag mogen profiteren.

 

Verder lezen? Je oriënteren? Je aanmelden? Klik hieronder!


Sacred Scotland Summer Workshop Tour. Juli/Aug 2020. De inschrijving is nu open!

 Maar liefst vier dagen op het holy island Iona!

 

Op de webpagina van deze reis vind je ook de door ons aanbevolen vluchten!

 

Er zijn diverse bronnen en overleveringen die ons eraan herinneren dat Maria Magdalena en Jezus naast hun bezoek aan Zuidwest-Engeland (Avalon, Stonehenge en Avebury) ook voor hun vorming en spirituele oriëntatie de heilige plaatsen van de oorspronkelijke volkeren en hun druïden en magiërs in Schotland bezochten. Daartoe volgden zij de bestaande routes via handelsschepen langs de kusten van Wales, Engeland, Ierland en Isle of Man.

 

De Engelse visionaire dichter en mysticus William Blake stelde dat Albion, de oudste naam voor de Britse eilanden, eigenlijk het waarachtige Heilige land van Jezus was. Spiritueel-historisch auteur Barry Dunford deed jarenlang uitgebreid onderzoek en is overtuigd van de aanwezigheid in het verleden van Maria Magdalena, Jezus en Jozef van Arimathea. Gabriela mocht openbaringen van de spirituele meesters over hun aanwezigheid aldaar ontvangen.

 

Zomer 2020 gaan wij in de voetsporen van Maria Magdalena en Jezus naar het heilige Schotland. Wij starten in Glasgow. Via havenplaats Oban bezoeken we het eiland Mull met haar bezienswaardigheden, zoals het kerkje met het prachtige glas-in-lood-raam van Maria Magdalena en Jezus. We zijn maar liefst 4 dagen op het mystieke eiland Iona en bezoeken het druideneiland Staffa. Daarnaast begeven we ons naar de Highlands en wel in de omgeving van Schotlands meest heilige vallei, de Glen Lyon. Afsluitend bezoeken we Rosslyn Chapel om daarna in Edinburgh afscheid van elkaar te nemen.

 

Ga je mee om de sacrale kant van Schotland te ontdekken? Klik dan op de button hieronder!


De meerdere redenen voor de uitbraak van het Coronavirus vanuit een spiritueel perspectief

 

Maria Magdalena en Jezus leggen aan medium Gabriela Gaastra-Levin uit dat de mensheid grenzen overschrijdt in de relatie tot de natuur en het eigen immuunsysteem aantast. 

 

Maria Magdalena en Jezus: "De huidige virusuitbraak is in wezen een grens die de natuur aan de mens stelt en een uitnodiging voor een meer respectvolle en bewuste omgang met microben, dier en natuur in het algemeen. In deze tijden van milieu- en klimaatcrises vormt deze epidemie de zoveelste waarschuwing aan de mens om meer respect voor de Aarde te ontwikkelen en zich aan de samenwerking met de natuur en de dierenwereld in het bijzonder over te geven.

 

De menselijke wil aan de natuur opleggen kent grenzen en die worden nu steeds meer manifest. Het aanvaarden van deze grenzen speelt een belangrijke rol bij het openen van jullie hart en het omarmen van je Goddelijkheid als mens.”


'Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ is veruit ons meest opzienbarende boek tot nu toe!

Waarom is de kruisiging zo essentieel voor de gehele mensheid? 

 

Maria Magdalena en Jezus nemen ons, in dit vierde deel over hun gezamenlijke leven, via de doorgevingen aan Gabriela mee naar de laatste fase van Jezus’ leiderschap op Aarde. Zijn kruisiging heeft wereldwijd een grote betekenis gehad. En heeft dat nog steeds. Zowel door de grote energetische impact op de mensheid, de Aarde en de Kosmos, maar ook door de misvattingen die erover zijn ontstaan en de schuldgevoelens die als gevolg van de kruisiging bij de mensheid opspeelden.

 

De unieke openbaringen in dit boek brengen jou naar Palestina tweeduizend jaar geleden en maken dat het traditionele beeld van de kruisiging vrijwel volledig veranderd. De nieuwe inzichten stellen jou in staat om veel aspecten verbonden met de kruisiging te helen en de bevrijdende energetische invloed ervan te doorvoelen. Uiteraard komt ook de belangrijke rol van Maria Magdalena uitgebreid aan bod. Veel vraagstukken worden door de spirituele meesters tot helderheid gebracht, zoals:

 

- Waarom is de kruisiging het belangrijkste ritueel ooit op Aarde? Waarom heeft Jezus zich laten kruisigen? Hoe heeft hij zijn kruisiging ervaren? Wat waren de rollen van de vrouwelijke en mannelijke discipelen? En de eigenlijke rol van Judas? Hoe werden Maria Magdalena en Jezus gesteund vanuit de spirituele dimensie?

 

- Welke processen voltrokken zich bij alle betrokkenen? Hoe vertelden Maria Magdalena en Jezus het hun kinderen? Wat was de impact van de kruisiging op Jezus en Maria Magdalena zelf? Is Jezus echt overleden? Hoe kon Jezus opstaan uit de dood? Wat gebeurde erin het graf?

 

- Wat is een lichtlichaam en hoe heeft Jezus dit kunnen creëren? Wat is de boodschap aan de mensheid dat Jezus een lichtlichaam heeft geschapen? Wat is de spirituele betekenis van Pinksteren en Hemelvaart in relatie tot het vertrek uit de fysieke dimensie door Jezus?

 

Vragen die Maria Magdalena en Jezus zelf in dit boek beantwoorden!

 

Je kunt hieronder een of meer exemplaren via onze webwinkel bestellen!


Column van Reint in magazine Paravisie: De Hemelse Reunie

 

Speelse column over de mogelijkheid van heling bij een herontmoeting. Op Aarde of in de Hemel. 'Hebben wij nog iets te helen?' 

 

Reünie betekent ‘herverbinden’ of ‘herverenigen’, weer bij elkaar en tot eenheid brengen. Zo ben ik nieuwsgierig naar ontmoetingen met passanten uit eerdere periodes van mijn leven. Oud-collega’s, oud-medebestuursleden, oude liefdes en ex-vrienden vormen een palet van ‘ontmoetingen’ uit mijn leven die mij vormden en soms nog vragen oproepen. Hoe ontwikkelden zij zich? Wat betekenden we voor elkaar? Is er iets te helen? Wil ik door hen erkend worden?

 

Herontmoetingen bieden de kans om contacten uit het verleden met het bewustzijn van nu te herwaarderen, vaagheden weg te nemen en misverstanden uit te spreken. En ja, ook ik deed dingen waar ik niet trots op ben en als gevolg waarvan ik iets recht te zetten had: ‘Excuses, het valt niet goed te praten. Ik wist niet beter, maar dat heb ik niet netjes gedaan.’ Of: ‘Ik wist wel beter, maar was niet dapper genoeg om mijn fout te erkennen.’  

 


Nieuwjaarsopenbaring van Jezus en Maria Magdalena 2020

over de relatie tussen de uit balans zijnde Aarde en de uit balans zijnde mensheid

 

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, het nieuwe jaar 2020 brengt nieuwe mogelijkheden en kansen voor jullie met zich mee. Voornamelijk op het gebied van persoonlijke bewustwording en het maken van keuzes zal dit jaar jullie een verdere verdieping bieden. Twee thema’s zijn er in 2020 in onze ogen expliciet aan de orde:

  

           1. Verliefd op jezelf worden     

       2. De mensheid als soort valt van het voetstuk 

 

      Hoewel beide thema’s tegenstrijdig aan elkaar kunnen lijken, werken ze echter samen en maakt de onderlinge beïnvloeding dat beide thema’s ‘waar’ zijn. We leggen het uit: 


Openbaring van Jezus over zijn wedergeboorte in een lichtlichaam

 

In je fysieke lichaam is jouw innerlijk licht aanwezig. Wanneer jij in de loop van je leven je hart opent en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf ontwikkelt, komt je innerlijk licht tevoorschijn. Dit is in wezen je tweede geboorte in het licht.

 

Jezus: “Lieve mensen, tijdens mijn laatste leven op Aarde heb ik een reis afgelegd vanuit het licht naar de materie en dan terug naar het licht. Deze overgang tussen licht en materie geeft ook de essentie weer van mijn missie voor het doen ontwaken van het Christusbewustzijn en het activeren van de Goddelijkheid van de mens. 

 

Mijn missie, die ook de missie van mijn geliefde Maria Magdalena is, wordt bezield vanuit onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is de sleutel die de overgang van materie naar licht in de mens mogelijk maakt. Het Christusbewustzijn is de onvoorwaardelijke liefde die ontstaat als jullie de weg naar eenheid terugvinden door de dualiteit van goed en kwaad in je leven als mens heen. Het doen ontwaken van de Christus in je hart vormt de basis voor het ervaren van je Goddelijkheid als man of vrouw. 

 

Daarom ben ik vanuit liefde naar de wereld gekomen en het verdiepen van deze liefde heeft mij in staat gesteld om mijn fysieke lichaam, na mijn kruisiging, in licht over te laten gaan. Wanneer jullie geboren worden, vormt je bewustzijn een fysiek lichaam. Zo ontstaan ook je …


Boek levensvraagconsult bij Gabriela thuis of per Skype

Medium Gabriela Gaastra-Levin studeerde af als geneeskundige met specialisatie psychiatrie aan de universiteit van Buenos Aires en bekwaamde zich in psychotherapie en daarna in een groot aantal alternatieve en spirituele helingsmethodieken. Zij is voor ayurvedische, spirituele en levensvragen (individueel, familie, relatie) beschikbaar voor holistische consulten. 

 

Je kunt vooraf je fysieke of psycho-emotionele vraagstuk(ken) aan haar voorleggen om te overleggen of zij je van dienst kan zijn en essentieel verder kan helpen. Je kunt haar daarvoor bellen op 0031 - 6 - 15010000. Een mail sturen kan ook en wel naar gabriela@mariamagdalenaenjezus.nl. Het is in overleg met Gabriela mogelijk om het consult ook via Skypte te doen.  

 

Of ga eerst naar haar webpagina. Daarvoor klik je op de button hieronder!


Activeer het licht in jou!

 

Gabriela en Reint Gaastra-Levin


Maria Magdalena en Jezus Wereld School

School: www.mariamagdalenaenjezus.nl
(Cursussen, workshops, consulten, reizen)

Uitgeverij: www.followyourheartpublishing.nl
(Gechannelde Maria Magdalena en Jezus-boeken)

E-book shop: www.mariamagdalenaenjezus-ebooks.shop
(Nederlandse, Engelse en Franstalige gechannelde e-books)

Wordt deze nieuwsbrief niet goed getoond? Bekijk online.
Deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Uitschrijven.
Terug naar de inhoud