2 daagse INNERLIJK KIND workhop op 2 en 3 juni 2018 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

2 daagse INNERLIJK KIND workhop op 2 en 3 juni 2018

April 2018 > Week 14
Naamloos 1

 

 

2 Daagse workshop Innerlijk kind: 2 en 3 juni 2018


Een weekend volledig in het thema van jouw klein Innerlijk kind.

 

Elk van ons heeft zijn/haar bagage, pijnen en overtuigingen. Het zijn de patronen en overtuigingen dat zorgen dat we in een molen blijven zitten en rondjes blijven maken zoekend naar de juiste deur. Wie zou niet graag van zijn verdriet af willen, wie zou niet graag een bevrijdend gevoel willen hebben.

Toch is het mogelijk, het is jouw innerlijk kind dat naar boven wil komen, om een bevrijd gevoel te willen ontvangen en dit door contact te maken op de juiste manier. In de 2 dagen gaan we contact leggen met ons Innerlijk kind, om zo een stuk te transformeren en zoals zovele heren en dames, wil jij erbij zijn, omdat jij voelt dat dit het is wat jij nodig hebt: een ruimte waar jij je liefde terug naar boven mag brengen, waar jij gehoord wordt en waar jij erkenning krijgt voor jouw proces. Dat dit samen in een mooie groep gebeurd is een wonder voor jou dat voelbaar zal zijn na de 2 dagen. De prijs wordt bewust laag gehouden omdat IEDER dit mag ontvangen en ieder is het waard!

 

In essentie is een kind puur, vrij, speels, kleurrijke en impulsief. Het heeft er ook alle recht toe om zo te kunnen zijn. Het is ontzettend belangrijk om de kwaliteiten van het kind naar waarde te schatten. Dan hebben we het niet alleen over 'onze' kinderen of kinderen in onze omgeving, maar zeker ook over het kind in onszelf met wie heel wat volwassenen in de loop der tijd het contact verloren. Als je weer contact kan maken met de kwaliteiten van jouw innerlijk kind schep je ruimte om bijvoorbeeld geluk, blijheid, vervulling en overvloed voor jezelf te creëren. Door actief met je Innerlijk Kind te gaan werken/ontmoeten komen we in een ander vaarwater terecht en kan op financieel /zakelijk een blokkade zitten dat je niet wist dat je Innerlijk Kind mee de oorzaak ervan was. Door de Innerlijk Opstelling kan je je thema dieper uitgronden wat je tegenhoudt om succesvol, liefdevol of geen zelfliefde kan toelaten.

Vaak zijn we ons echter niet volledig bewust van onze innerlijk kind-wonden zodat het ook moeilijk is om deze los te laten. We blijven hangen in een verhaal, bijvoorbeeld het steeds weer de eigen ouders aanwijzen als zondebok van je problemen. Of het de eigen ouders verheerlijken onder het mom van: voor je ouders dien je respect te hebben of zij zullen het wel beter weten. Elk kind draagt bijzonder veel wijsheid in zich en is absoluut gelijkwaardig aan een volwassene.

In deze 2-daagse workshop gaan we aan de gang om dat innerlijk kind meer ruimte te geven in ons systeem. D Aan de hand van intuïtief
oefeningen tekenen, foetus oefening-chakra oefening rollenspelen, gerichte oefeningen, regressie meditatie en de 2de dag, innerlijk kind opstellingen ( extra aan te vragen), komen er al doende steeds meer inzichten en kan er ook heling ontstaan. Het vertrekpunt is steeds ons hart. Als we vanuit de diepte van ons hart onze aan innerlijk kind-issues aangaan, kan er spelenderwijze verlichting komen. Wel is het zo dat er emoties kunnen opduiken; deze dienen in wezen als tool. Als je je emoties op een juiste en integere wijze gebruikt, kan er beweging komen in geblokkeerde energie. Er dient geen enkel oordeel te zijn op het gegeven emoties want zij horen bij het mens-zijn. Er zal alleszins een veilige ruimte gecreëerd worden zodat je naar een staat van overgave durft te gaan.

 

Data:  zaterdag /zondag 2 en 3 juni 2018 (nog 3 plaatsen )
Lestijden: van 10u00 tot 16.30U
Locatie: Sint niklaas-Oost Vlaanderen
Investering in jezelf: inclusief fruit, koffie, thee ,water en begeleiding-gebruik van benodigdheden eventueel
bach-aromatherapie 99 euro zonder opstelling innerlijk kind en 135 euro met een innerlijk kind opstelling inbegrepen (voorschot van 50 euro is geldige inschrijving definitief)

Inschrijving: info@praktijkhuis-declerck.be of op het nummer 0499 41 51 94

Voor andere therapie/behandeling individuele zie www.praktijkhuis-declerck.be


 


 


 

Terug naar de inhoud